• czas pokaże Autor: ~chodzik księżycowy [89.72.234.*]
    Postanowiłem jednak kupić spółkę z sektora telekomunikacji, chociaż nie jest to Netia.
    Pozdrawiam
    CK
  • Re: czas pokaże Autor: ~qba [83.145.186.*]
    a jaka jesli mozna wiedziec i co Cie do tego sklonilo?? Chyba TPSA to nie jest Pozdrawiam
  • Re: czas pokaże Autor: ~tak [91.6.229.*]
    MNI
  • Re: czas pokaże Autor: ~kasia [94.254.167.*]
    Hej chodziku czy chodzi o akcje MNI?? Myślisz ze wyjście z trendu spadkowego nastąpiło?? Jaki horyzont czasowy przewidujesz inwestowac w akcje MNI
  • Re: czas pokaże Autor: ~bliźniak [188.33.128.*]
    Chodzik nie bądz taki daj sygnał którą ???. Pozdrowionka
  • Re: czas pokaże Autor: danmie0921 [83.175.139.*]
    Masz moze czas , zeby zagladnac na MIT? co sądzisz o tej spółce?
  • Re: czas pokaże Autor: ~chodzik księżycowy [89.72.234.*]
    Wiem, że inwestycja wyda wam się dziwna i ryzykowna, ale kupowałem wczoraj TP przez cały dzień podczas spadków a dzisiaj dokupiłem znaczny pakiet po PKC na otwarciu.
    Oprócz wykresu skusiła mnie dywidenda.
    Pozdrawiam
    Chodzik Księżycowy
    A co powiesz o MNI wykres zaczyna wyglądać rzeczywiście ciekawie i można trochę skubnąć
    Pozdrawiam
  • Re: czas pokaże Autor: ~waffen [83.4.77.*]
    pisałem ci żebyś nie zmarnował okazji przy takiej korekcie rynku a ty co partaczu??? siedziałeś na kasie nieudaczniku i teraz kupiłeś tpsa której grożą potężne kary przez Komisje Europejską no to wpie....isz kasę i życia ci braknie żeby odrobić ofermo widzisz ze gra na giełdzie nie wychodzi tobie więc zrezygnuj z niej puki jeszcze polka ma co do gara włożyć
    Waffen,
    nie gorączkuj się tak proszę, to wcale dla zdrowia dobre nie jest zapewniam cię i martw się wyłącznie o swoje inwestycje, tak bedzie najlepiej.
    Co do MNI , to patrząc z punktu widzenia analizy technicznej klasycznej, sytuacja jest bardzo podobna jak na TPSA.
    Jeśli będzie zainteresowanie , to opiszę, co mnie skłoniło do zakupu tepsy, jakie czynniki brałem pod uwagę i co zobaczyłem na wykresie.
    Pozdrawiam wszystkich
    Chodzik Księżycowy
  • Re: czas pokaże Autor: cercio [89.231.13.*]
    A widziałeś na wykresie TPSA formację RGR z zasięgiem spadków do 12zł?24 lutego był ruch powrotny do linii szyi i nie przebili jej.
  • Re: czas pokaże Autor: ~abba [83.14.204.*]
    Każdy ma swoje taktyki inwestowania. Ma je także chodzik. Zawsze uważałem za samobójstwo wchodzenie w spółki w których realizuje się formacja RGR.
    Ale każdy ma swój rozum, swoją taktykę i swoje pieniądze.
    Życzę krociowych zysków.
    A wykresik TPSA wygląda tak:
    http://img175.imageshack.us/img175/4499/tpsa.jpg

Jak można ci ufać,Chodziku?
    Ja mam inną perełkę z branży do obserwacji na razie ale od mniej więcej pół roku mam zasadę,że gęba na kłódkę bo jak tylko coś wspomnę to dziwne rzeczy się dzieją.Za dużo płatnych naganiaczy z biur maklerskich na tym forum niestety.
  • Re: czas pokaże Autor: maciej_z_krakowa [80.120.66.*]
    A jak tam fale na TPSA? Może znajdziesz jakis pędzący trójkat albo podasz docelowy zakres +-5gr.
    Prognozy masz CK wyśmienite - patrz HBP. Na dzisiaj papier jest o 76% droższy niż wynikało z genialnej falowej prognozy 2.10 w pierwszych dniach marca.
    Pomysleć, ze CK chciał wszystkich uczyć i po profesorsku pouczał maluczkich.
    Ps. Czy mocny sygnał kupna po 3,94 na HBP nadal jest aktualny?
  • Re: czas pokaże Autor: ~waffen [83.27.129.*]
    moje inwestycje mają sie świetnie a twoje ??? oj !!! zakładaj ofermo pieluchomajtki zapinaj pasy i jazda na 8zł tak jak przewidziałeś hahahaha
  • Re: czas pokaże Autor: ~Laa [83.26.59.*]
    To forum dotyczy NETii, a wy wciąz o d...M...
  • Re: czas pokaże Autor: ~chodzik ksiżycowy [89.72.234.*]
    Cert,
    Dlatego tak jak ty, podaję teraz to co kupuję w ostatniej chwili.
    Na TPSA widać 50% zniesienie fali wzrostowej, korekte płaską, klin spadkowy, oraz bardzo ciekawą formacje świecową i jej testowanie zapowiadajace wzrosty. Zakładam powstanie ruchu mierzonego, ale na dzień dzisiejszy jest to teoria ryzykowna. Tym co mnie obrażają , wybaczam jako dobry cheścijanin, olewjąc jednocześnie ciepłym moczem, zwłaszcza donosiciela do prokurakury.
    Pozostałych serdecznie pozdrawiam.
    Chodzik Księżycowy
    Ja wcale nie podaję co kupuję.Wyjątkiem była netia ale już jej nie mam.Jak tpsa zaneguje tego ORGR-a to może być euforia ale na razie się nie zanosi.Zobaczymy.
    wyglądą jednak na to, że inwestycja w TP rokuje spore zyski.
    Chodzik Księżycowy
    Oj tak,a netia od tamtej pory cały czas spada,prawda?A moja spółka,która robi ORGR dała już 20% zysku i mam nadzieję,że da więcej bo dopiero przebiła linię szyi i robi ruch powrotny aby można było dopakować.Pozdrawiam.
    Cert.
    A co to za spółeczka uchylisz rabka tajemnicy??
    Jeden z kolegów napisał, ze wiosną Netia po 13 zlotych. Co prawda sam wyznaczyłem jej cene docelową znacznie wyżej ale w zupełnie innym choryzońcie czasowym. Aby móc coś tu napisać i aby mi nie zarzucano, że piszę o papierze ktorego nie mam, to kupiłem likanaście tysiecy i jeśli opór wytrzyma i nastapi korekta dokupię jeszcze. Moim zdaniem tam tworzy się formacja trójkąta wzrostowego.
    Pozdrawiam
    Chodzik Księżycowy
    a swoją drogą inwestycja w TPSA okazuje się znakomita i jesli ktoś mnie posłuchał to jak widać zrobił dobry interes
    Witaj Chodziku masz cos jeszcze fajnego, jakas spoleczke??
    Mam obecnie TPSA, Netię oraz Hydrobudowę Polską.
    CK
  • Re: czas pokaże Autor: ~grzegorz [89.72.117.*]
    Co myślisz Chodzik o wykresie POLNORDU?
  • Re: czas pokaże Autor: ~eszton [77.114.245.*]
    A może pomyślałbyś trochę samodzielnie? Chodzik nie korzysta przecież z jakiejś tajemnej wiedzy.
  • Nie bądż naiwny Grzegorzu Autor: ~Antychoidzik [87.205.49.*]
    Dnia 2010-03-09 o godz. 08:06 ~grzegorz napisał(a):
    > Co myślisz Chodzik o wykresie POLNORDU?
    Wszyscy poznali wyrachowanie i supercwaniactwo ChK tylko Ty jeden myślisz inaczej .A tak wogóle to serdeczne życzenia z okazji dna kobiet składam Pani Mirosławie co całą zimę przechodziła w zielonym płaszczu :) ChK = 3 X M
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.