• jest raport za IVQ Autor: ~arlekin [95.49.170.*]
    co sądzicie?
  • Re: jest raport za IVQ Autor: ~niegrzeczny [10.0.0.*]
    porażka
    dobrze że chociaż zaczeli długi spłacać przynajmniej na trochę upadłość odwleką
  • Re: jest raport za IVQ Autor: ~arlekin [83.21.122.*]
    Wynik na minusie ale jak widzę nie na spredaży mieszkań , coś więcej ktoś ma do powiedzenia. Ja uważam , że wbrew temu będziemy rośli powoli ale i konsekwntnie
  • Re: jest raport za IVQ Autor: ~Monolit [85.222.88.*]
    No to sobie zobaczcie mój wpis sprzed tygodnia, jak macie wątpliwości kto tu wie "coś więcej"

https://www.bankier.pl/forum/temat_pod-koniec-przyszlego-tygodnia-beda-wyniki-za-4q,8086165.html

Ktoś próbował sprowokować w piątek falę wzrostów pod swoje własne wyjście, ale oczywiście bez sukcesu, bo zdechła po 30 minutach.
    Bieżący stan jest następujący: Albo w ciągu 3 miesięcy znajdą gdzieś 25 mln EUR albo bankructwo i spory skandal. Już się nie mogę doczekać licytowania majątku za bezcen :-)
  • Re: jest raport za IVQ Autor: ~niegrzeczny [10.0.0.*]
    ja dałem sobie spokój z tą spółką, powodzenia reszcie
  • Re: jest raport za IVQ Autor: ~arlekin [83.11.135.*]
    po "słabych" bo ujemnych wynikach - panika powstrzymana i o dziwo coraz więcej takich co chcą kupić więcej niż 500,1000 czy 2000. Myślę że nie jest tak żle jak twierdzą Monolit i Niegrzeczny skoro strata tylko taka za cały rok czy IVQ - przy zaksięgowanej sprzedaży ok 20 mieszkań. Przeciez wiemy,że została sprzedane kolejne 76 , zakończono Reinhold Center i jak dobrze pójdzie dwie kamienice w tym roku (jedna na pewno). Myslę, że na mieszkaniach byli do przodu ok. 20-25% (min.).

Nie wiem tylko skąd te koszty, czy to koszty kredytów, czy to koszty dalszych inwestycji... czy ktoś coś wyczytał skąd one się wzięły.
  • Re: jest raport za IVQ Autor: ~Monolit [57.66.78.*]
    Ja przepraszam, ale już się wyłączam z dyskusji. Nie ma już o czym
[x]
REINHOLD 0,00% 0,07 2025-11-05 11:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.