witam tak jak pisalem wczesniej papier zszedl do przewidywanych przeze mnie poziomow
UWAGA TECHNICY
zerknijcie na wykres
MACD spory minus -nie ma co prawda sygnalow kupna pojawia sie przy okolo 6,8
RSI 25 po prostu lodowka tu wg At silny sygnal kupna
przypomne ze od maxow jestesmy ponad 60% nizej
zaluje ze nie mam kasy i chcialbym zeby papier mozna bylo kupic poznizej 6 zl po tym jak wyjde z HRT :(
zgadzam sie z Toba kolego i od tygodnia akumuluje papier technicznie rynek wyprzedany i tak jak mowisz wystarczy iskra zeby pofrunac pod gwiazdy do 7 zl 74 tys trzeba wylozyc zeby dojechac a zasieg wzrostu to moim zdaniem 30% w gore od zniesienia i to jest progoza bardzo konserwatywna ja mialem skoka wlasnie od 5,6 w 2009 roku za 14 zl sprzedalem 20 tys realizujac potezne zyski mam olbrzymi sentyment do skoka zreszta ff 4,5% mowi sam za siebie pzdr cie
jak znam zycie zrobia okrazenie na skoku fuck tu akurat mam nieciekawa srednia i nie zarobie kasy
a na hurcie jelopy stoja po 6 groszy lase 20 groszy to jest efekt pisania o spolkach na forum potem tylko blokada jest
Odpowiadając na Pana zapytanie, pragnę powtórzyć, iż w dalszym ciągu trwają negocjacje z potencjalnymi inwestorami dotyczące zbycia aktywów trwałych Spółki w postaci nieruchomości położonej w Łodzi przy ul. 28 Płk. Strzelców Kaniowskich 42. Jak do tej pory żadne wiążące decyzje w tej kwestii nie zapadły
Jeśli chodzi zaś o kwestię związaną z ewentualnym przejściem Hurtimex SA z rynku New Connect na Rynek Główny GPW, jak zapewne Panu wiadomo aby taka sytuacja mogła mieć miejsce, Spółka musi spełniać następujące warunki: kryterium kapitalizacji (10 mln Euro) oraz kryterium płynności (min. „free float” 25 %). W obecnej chwili Hurtimex SA wymienionych warunków nie spełnia, ale zapewniamy, iż Spółka rozważy taką ewentualność w chwili osiągnięcia wymaganych poziomów.
Jak podaje m.in. rmf fm skoki otrzymały karę 304 tys zł za wprowadzanie klientów w błąd jakoby nie mogły inwestować w ryzykowne instrumenty, co nie jest prawdą.
Subgeniusz wlasnie teraz nalezy zajmowac zgdonie ze strategia pozycje patrze na swieczki wybicie min 12 zl spokojnie niech tylko wyniki beda spoko dzieki za cyne kupilem dzis troche po 5,6 i bede bral dalej
Dnia 2010-03-08 o godz. 11:59 ~subgeniusz napisał(a):
> zawieszam swoja dzialalnosc na forum
liczne szykany i
> dziecinada
jest dokladnie tak jak pisalem
pzdr myslacych
Płakać za tobą nikt tu nie będzie ... A sio sio ..
Dnia 2010-03-08 o godz. 13:05 ~RymCimCim napisał(a):
> Jak byś miał takiego zęba to byś pół miasta pogryzł!!!! A
> tak w ogóle to tak jak ci napisali wcześniej nie szczekaj
> psie!!!!!!
Dnia 2010-03-08 o godz. 12:58 andred7990 napisał(a):
> Spokojnie gregor sprzedal na gorce po 5,50 wiec szczeka !!!
Spokojnie -andred z tą sprzedażą.. Przecież nie naganiam ani na spadku ani na wzrosty tylko śmieszy mnie postawa -subgeniusza który trąbi o wzrostach chyba od grudnia i wreszcie chłopisko może odetchnąć z ulgą , że zaczeło rosnąć..
przyjmuję to z dużym smutkiem, bo strata dla mojej nauki ogromna
ale cóż, rozumiem... bo tu nie można prowadzić merytorycznej dyskusji na poziomie
ponadto wdzięczność jest prawdziwą cnotą, która wymaga pewnej pokory i zaprzeczenia własnego egoizmu, a tu widać jak jest
żałuję ogromnie, dzięki za naukę i pozdrawiam Cię szczerze