No ludziska oddajcie wszystkie swoje cenne akcyjki jutro na otwarciu po PKC. Wydaje mi się, że przy obecnym kursie to chłopaki z banku oraz pozostali cwaniaczki wykupią wszystko co jeszcze jest w wolnym obrocie. Rób ta co chce ta!!!!!!!!!! Bo ja wiem co zrobię, robić muszę i mnie nikt nie wystraszy żadnymi zasranymi, strachliwymi pakietami wystawionymi na sprzedaż. Pozdrowionka dla wytrwałych, bo tu jazda będzie jeszcze niezła !!!!
Ta zabawa w kotka i myszke moze trwac jeszcze bardzo dlugo dla zdenerwowania akcjonariuszy, 0,31-0,39 zl ten poziom wielcy szlifuja i chca jak najwiecej zebrac nigdzie im sie nie spieszy w przeciwienstwie do takich jak my idzie wiosna to i kaska sie przyda na rozne przyjemnosci oni o tym wiedza i swoje osiagna(a może nie),pozdrowienia dla cierpliwych.
na co licza ze co ze Ci co trzymaja oddaja im bo oni zaniza na28 gr? no moze te klikadziesiat tys akcji od ludzi co brali po 35-38 zgarna ale reszty nie dostanakto chcial dawno sprzedal takimi straszakami to moga niedzwiedzia po dupie glaskac