maniuś będzie coraz lepiej,2010 będzie przełomowy,to będzie rok MOJa
MOJ, producent sprzęgieł i urządzeń wiertniczych, liczy, że po nieudanym trzecim kwartale znów wypracuje zysk netto w ostatnich trzech miesiącach. – Są na to duże szanse
MOJ skoncentrował się na rozszerzeniu asortymentu kierowanego m.in. dla energetyki i cementowni. Równocześnie zarząd obniżył też koszty przedsiębiorstwa. Te działania mają przełożyć się wreszcie na poprawę wyników
Maniek, tylko Ty zostałeś aktywny na forum, czyżby inni zwątpili. Szkoda patrzec że inne spólki rosną a tu kicha. Zostawac czy może sprzedac? Nic nie wskazuje by miało byc lepiej w najbliższym czasie. Pozdrawiam Cię i szczerze życzę sukcesów.
Jakie spółki rosną?, wszystko leci na pysk a MOJ stabilnie trzyma się w okolicach 3 zł, to nie są czasy na wzrosty, tylko na długoterminowe inwestowanie w zdrowe spółki. Jak chcesz szybkiej kasy to zagraj w lotto. Bez urazy kolo :)
Dnia 2010-02-23 o godz. 19:49 ~dygly napisał(a):
> Maniek, tylko Ty zostałeś aktywny na forum, czyżby inni
> zwątpili. Szkoda patrzec że inne spólki rosną a tu kicha.
> Zostawac czy może sprzedac? Nic nie wskazuje by miało byc
> lepiej w najbliższym czasie. Pozdrawiam Cię i szczerze
> życzę sukcesów.
Sam juz nie wiem co myśleć na temat tej spółki . Za długo już tutaj siedzę aby teraz sprzedawać . Kilka razy już miałem takiego pecha że dopóki miałem akcje to spółka ani drgnęła , jak tylko sprzedałem to w ciągu tygodnia zaraz było + 30% .Tak jak by w eter poszło że ,,maniek '' sprzedał to teraz jazda do góry . Normalnie dramat ! Idąc dalej tym tropem dopóki mam akcje MOJ-a to nie polecam spółki . Jak nie wytrzymam i sprzedam to w tedy droga wolna na 4-5 zł .