• 1.03 wyniki za 4 Q 2009 . Autor: ~maniek [188.146.210.*]
    Znowu maja być złe że nikt nie chce kupować akcji tej spółki ?!?!?!?!?!?!? Co tu się q..a dzieje ?!?!?!
  • Re: 1.03 wyniki za 4 Q 2009 . Autor: ~benek [88.199.56.*]
    maniuś będzie coraz lepiej,2010 będzie przełomowy,to będzie rok MOJa

MOJ, producent sprzęgieł i urządzeń wiertniczych, liczy, że po nieudanym trzecim kwartale znów wypracuje zysk netto w ostatnich trzech miesiącach. – Są na to duże szanse

MOJ skoncentrował się na rozszerzeniu asortymentu kierowanego m.in. dla energetyki i cementowni. Równocześnie zarząd obniżył też koszty przedsiębiorstwa. Te działania mają przełożyć się wreszcie na poprawę wyników
  • Re: 1.03 wyniki za 4 Q 2009 . Autor: ~maniek [188.147.10.*]
    Tylko kurs już bardzo długo sie turla na poziomie 2.90-3.10 i nie widać aby miałoby się to zmienić na + .
  • Re: 1.03 wyniki za 4 Q 2009 . Autor: ~dygly [89.78.103.*]
    Maniek, tylko Ty zostałeś aktywny na forum, czyżby inni zwątpili. Szkoda patrzec że inne spólki rosną a tu kicha. Zostawac czy może sprzedac? Nic nie wskazuje by miało byc lepiej w najbliższym czasie. Pozdrawiam Cię i szczerze życzę sukcesów.
  • Re: 1.03 wyniki za 4 Q 2009 . Autor: pharman [77.253.219.*]
    Jakie spółki rosną?, wszystko leci na pysk a MOJ stabilnie trzyma się w okolicach 3 zł, to nie są czasy na wzrosty, tylko na długoterminowe inwestowanie w zdrowe spółki. Jak chcesz szybkiej kasy to zagraj w lotto. Bez urazy kolo :)
  • Re: 1.03 wyniki za 4 Q 2009 . Autor: ~maniek [188.146.79.*]
    Dnia 2010-02-23 o godz. 19:49 ~dygly napisał(a):
    > Maniek, tylko Ty zostałeś aktywny na forum, czyżby inni
    > zwątpili. Szkoda patrzec że inne spólki rosną a tu kicha.
    > Zostawac czy może sprzedac? Nic nie wskazuje by miało byc
    > lepiej w najbliższym czasie. Pozdrawiam Cię i szczerze
    > życzę sukcesów.
    Sam juz nie wiem co myśleć na temat tej spółki . Za długo już tutaj siedzę aby teraz sprzedawać . Kilka razy już miałem takiego pecha że dopóki miałem akcje to spółka ani drgnęła , jak tylko sprzedałem to w ciągu tygodnia zaraz było + 30% .Tak jak by w eter poszło że ,,maniek '' sprzedał to teraz jazda do góry . Normalnie dramat ! Idąc dalej tym tropem dopóki mam akcje MOJ-a to nie polecam spółki . Jak nie wytrzymam i sprzedam to w tedy droga wolna na 4-5 zł .
[x]
MOJ 0,00% 1,60 2026-05-14 10:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.