Jako że mieszakam blisko komisariatu, zaszedłem dzisiaj by dowiedziec sie czy takie forumowe spamowanie nie może by przestępstwem. Policjanci okazali się wyjatkowo kompetentni(myślałem ze mnie spławią). Okazało sie że takie zachowania sa ścigane z urzędu czyli inicjatywe bierze na siebie organ ścigania. Powiedzieli że wytarczy IP, data i skeiruja wniosek z zapytaniem do Administartora strony www o udostepnienie informacji o operatorze z którego korzytała dany użytkowanik. Nastepnie operator infromuje o danych ospoby która korzystał z dango łącza. Dane są z umowy podpisanej przez operatora z uzytkowniekiem.(zapewne będzie to mama mechy bo on ma chyba z 15 lat) Potem sprawa robi sie już banalnie prosta. Jutro mam donieśc na komisariat print screeny postów - musiałem je kopiowac poniewaz zostały juz usunięte przez moderatora. Mam posty dotyczące rzekomej interwencji policji i koniecznosci zawieszenia notowan. Gdy zdobęde już dane pana mechy poinformuje was o tym. Gydby ktoś zauważył jakieś nowe przesdzone posty proszę przed podaniem ich do moderatora je skopiowac, moga okaza sie przydatne. Dziekuję.
Popieram inicjatywę!
Ja również mam kopie niektórych postów pisanych przez Mechacośtam razem ze wszystkimi IP delikwenta.
Jak potrzeba - służę pomocą - nie zamierzam się biernie przyglądać takiemu procederowi.
piszcie na Berdyczów jełopy... Jak widać donos, to prawdziwa życiowa pasja czerepaków z gppi... jak wróci komuna porobicie kariery... na razie jesteście jednak tylko dymadłami na gppi, i tak pewnie długo zostanie.
pokazałeś już swój iloraz inteligencji więc nie musisz się powtarzać, po drugie w ten sposób naruszasz moje dobro osobiste więc radze Ci daj sobie na wstrzymanie