• Chytry traci dwa razy ... Autor: ~Visioner [109.243.215.*]
    W ciągu ostatnich 2 lat na GPW starciłem 50% kapitału początkowego, zdrowie i bliskich. Po stracie w ARCE zachciało mi się inwestycji na własną ręke - bez wiedzy i przygotowania merytorycznego nie ma tu czego szukać to nie zabawa !

Pisze to ku przestrodze, niech każdy kto nie ma o tym pojącia a wydaje mu się że może zarobić omija giełde z daleka. 10 tyś zarobisz po czym 100 stracisz. To nie dla mnie.

Same wtopy :

CENTROZAP
    LCC
    Vision
    Budopol
    Petrol
    Bioton
    IBsystem
    Kolastyna

Udało mi się oddać ze staratą moje walory i pije dzisiaj za wasze zdrowie - życzę powodzenia wszystkim, którzy mają wiecej cierpliwości i umiejetności spekulacyjnych.

• Re: Chytry traci dwa razy ... Autor: ~leon [79.184.87.*]
    widac że inwestowales w spółki smieciowe licząc na szybki spekulacyjny zysk - bez znajomości AT to pewna śmierć na rynku

na pewno nie kierowałes się też fundamentami spółek - bo one fundamentów nie posiadają - ujawnia to chocby pobieżna analiza wyników

podsumowując: prawdopodobnie 50% czynników które zdecydowały o twojej porażce miało charakter losowy i było nie do uniknięcia. Pozostałe 50% było nielosowe i na tę połowe rozkładu mógłbyś wpłynąc poprzez edukację, metodykę etc/.
  • Re: Chytry traci dwa razy ... Autor: ~444 [82.139.165.*]
    należało sprzedawać, gdy kupowałeś i kupować, gdy sprzedawałeś.
  • Re: Chytry traci dwa razy ... Autor: ~Elvis [79.190.173.*]
    > Autor: ~444 [82.139.165.*], 2010-02-21 11:00
    > należało sprzedawać, gdy kupowałeś i kupować, gdy sprzedawałeś.

b a n i a l u k i

a do autora tematu:
    ktos cie zmusil bys kupowal te spolki?
    i wytlumacz mi jak mozna stracic na biotonie? - wszystko potrafie zrozumiec, tego jednego nie

widze rozwiazanie twoich problemow, ale podejrzewam ze i tak bys nie posluchal
  • Re: Chytry traci dwa razy ... Autor: ~elCONTRADOR [79.162.74.*]
    kupno kunikowej wydmuchy to śmierć w butach.
  • Re: Chytry traci dwa razy ... Autor: mariusz1979 [77.113.61.*]
    rozmowa z mechaczymśtam jest poniżej godności człowieka. Powtarzam.
  • Re: Chytry traci dwa razy ... Autor: ~NowyDzień [91.94.213.*]
    mariuszek psychiczny?.. co to za burakko?.. jak widać powoli zaczynają się ujawniać pionierzy kunikowej wydmuchy. Każdy na stracie...
[x]
VISION 52,27% 0,03 2026-07-01 15:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.