• co z pp Autor: ~orzeł [83.21.86.*]
    Nie będą obejmować n.e. więc został im tydzień na sprzedaż ponad 3 milionów pp
  • Re: co z pp Autor: ~jack [93.175.82.*]
    Swoje PP sprzedadzą komu innemu, chyba nie myślisz , że można by sprzedać taką ilość na giełdzie.Myślę, że znajdą inwestorów, którzy wydadzą parą milionów a odbędzie się to poza gięłdą.Ale o tym dowiemy się niebawem.Jakby emisja nie doszła do skutku to mógłby być problem z finansowaniem fabryki, ale to czarny scenariusz.Ja sądzę, że tak czy inaczej warto zainwestować parę tysiączków napewno to lepsze będzie niż lokata.Pozdrawiam
  • Re: co z pp Autor: ~sfinks [83.23.165.*]
    Dnia 2010-02-20 o godz. 23:23 ~jack napisał(a):
    > Swoje PP sprzedadzą komu innemu, chyba nie myślisz , że
    > można by sprzedać taką ilość na giełdzie.Myślę, że znajdą
    > inwestorów, którzy wydadzą parą milionów a odbędzie się to
    > poza gięłdą.Ale o tym dowiemy się niebawem.Jakby emisja nie
    > doszła do skutku to mógłby być problem z finansowaniem
    > fabryki, ale to czarny scenariusz.Ja sądzę, że tak czy
    > inaczej warto zainwestować parę tysiączków napewno to
    > lepsze będzie niż lokata.Pozdrawiam

nie bedzie zadnych problemow. po 1 bedzie tak jak mowisz - inwestor je obejmie i poza gielda, wiec nie bedzie wywalanki w rynek. z pp to wrecz przeciwnie ale wole nie mowic za duzo bo sporo ludzi czyta. wnikliwi wnioski wyciagna lub juz to zrobili (hint: dzisiejszy dzien). emisja sie powiedzie. nawet jak nie wszyscy obejma to sa jeszcze zapisy dodatkowe. na ktore zamierzam sie zapisac. wtedy obejmuje sie akcje tych co nie wykonali pp. a nawet gdyby sie nikt nie znalazl to sfinansuja fabryke z obligacji, wiec ona powstanie czy tego chcecie czy nie. czasu bylo sporo, trzeba bylo myslec i sie pakowac. z reszta teraz tez jeszcze jest ale w przyszlym miesiacu bedzie juz za pozno jak sie kazdy zorientuje o co chodzi, bo tu jest narazie tak, ze malo osob sie interesuje new connect i jakims tam orlem co sprzedaje opony w necie ale jak sie kapna o co biega to bedzie tu sufit jak na chemosie...wiec siedziec spoojnie i nie pie....c immoeast x2
  • Re: co z pp Autor: ~tosca [95.49.3.*]
    Wzrosty zaczną się pewnie dopiero po zakończeniu notowań pp. Do tego czasu ciekawe ile jeszcze spadnie?
  • Re: co z pp Autor: ~sfinks [83.23.1.*]
    mysle ze jeszcze przed a to w pewnego prostego powodu ale wole o nim glosno nie mowic. im mniej osob wie tym lepiej. radze patrzec na papier(y) w piatek i ew. moze juz w czwartek pod koniec sesji
  • Re: co z pp Autor: ~tosca [95.49.53.*]
    to zobacz że teraz możesz kupić pp za 0,10 ile chcesz. Pod koniec sesji może po 0,9 a w piątek to.....
    zobaczymy kto mial racje w piatek po sesji. co do mnie to mam tyle ile chcialem - o mnie sie nie musisz martwic. a cene srednia mam troche lepsza niz 10gr
  • Re: co z pp Autor: ~hektar [85.112.200.*]
    dziś właśnie widać jak Orły (prawdopodobnie) wywalają po 10gr. Co ktoś kupi to co wystawione natychmiast pojawia się nowa działka i tak już 100K, ale po 9gr nie chcą się skusić :)
    orly? zastanow sie co piszesz. przeciez to tylko 10k. to jest nic. za tyle to moge ja sobie to lyknac bez problemu. dzis wywalaja ci co brali wczesniej po 9 w 4tym dniu notowan pp i boja sie ze zostana z tym po piatku a wtedy wlasnie bedzie jazda do gory.

mala wskazowka: co sie stanie z kursem pp gdy cena akcji zrosnie o 10 gr... i druga podpowiedz: ile potrzeba kasy zeby wyciagnac kurs na np. 2,3-2,4 ??? jak umiecie liczyc to zrozumiecie ze tutaj pampersy nalezy przygotowac na ostatnie chwile...a dzisiejszy kurs nic nie znaczy
  • Re: co z pp Autor: ~hektar [77.115.63.*]
    Właśnie się zastanawiam, po pierwsze to nie 10K tylko 130K, po drugie jeśli dobrze pamiętam to nie można było kupić takiej ilości po 9gr, po trzecie trudno mi (choć to możliwe) wyobrazić sobie inwestora, który kupił po 9gr po to by dziś na siłę wywalać po 10 (choć gdyby nie sypał to może byłoby wyżej) Po czwarte łatwiej mi wyobrazić sobie co by się stało gdyby jakiś Orzeł sypnął na raz 1oooK Po piąte jeśli tak łatwo podnieść cenę i uważasz że w końcówce będzie dużo wyżej to pewnie dziś się obkupiłeś?
    Pozdrawiam :)
    kolego male pytanie: ile to jest 100tys * 0,1 ? i czy moze odpowiedz brzmi 10k? ile napisalem? 10k? a nawet niech bedzie i 13k. - i to mialem na mysli mowiac, ze byle leszcza na to stac. orly maja duuuzo wiecej i tak jak bylo to zapowiedziane beda na te prawa szukali inwestora lub kilku na boku.
    co do inwestora - gra na gieldzie rzadzi strach i jak koles/kolesie liczyl na duzy zysk a widzi, ze nie idzie po jego mysli, to wywala bo sie poci - no co ci bede duzo mowil a taki stres powoduje, ze moze wywalic i po 10. lepiej miec zysk niz sie stresowac no nie? nie wykluczam tez, ze wywalil to ktos co byl troche bardziej zapakowany i nie stac go na n.e. chociaz zrbie male szybkie wyliczenie... ok 80tys warte sa te akcje (licze z pamieci) wiec jak widzisz to tez nie oznacza, ze byl to od razu jakis 'fundusz'...
    ja mam czesc po 9 i czesc po 10 gr i tez liczylem na wiecej ze opyle pp wczesniej ale tez nie do konca idzie po mojej mysli. czesc oddalem po 11-12, reszte mam. rozegralem to tak, ze jak nie pojdzie wystarczajaco do gory to poprostu obejme emisje. tzn. od poczatku zakladalem, ze cos tam obejme ale teraz obejme ze wszystkich moich pp. i to jest tez odpowiedz na twoje ostatnie pytanie - nie kupowalem dzisiaj bo mam juz tzw pakiet doceowy. serednia pakietu mam 0,094.
  • Re: co z pp Autor: ~hektar [77.115.63.*]
    Wiem ile to 10K tyle, że ja pisałem o ilości, a Ty o wartości :)
    Ja też uważam że Orły będą szukali (już znaleźli?) kogoś poza rynkiem
    tego im i sobie życzę. Ja mam cześć z własnych akcji i drugie tyle dokupiłem.
    Od razu z założeniem objęcia NE o której powodzenie się nie martwię
    A jak na zakończenie spadnie to jeszcze sobie dobiorę :)
  • Re: co z pp Autor: ~tosca [95.49.118.*]
    To co, dobieramy:(
  • Re: co z pp Autor: ~q7 [83.23.170.*]
    Chyba chcesz powiedzieć: zapisujemy się...
  • Re: co z pp Autor: ~hektar [77.115.201.*]
    zapisujemy - to na pewno, ale jeszcze w poniedziałek możemy dokupić PP :)
  • Re: co z pp Autor: ~q7 [83.23.161.*]
    Tylko po co jak większość z nas nie bedzie miala za co ich wykonać?
  • Re: co z pp Autor: ~Adi1 [79.191.93.*]
    A jednak ktoś sprzedaje pp wolumen już ponad 100000
  • Re: co z pp Autor: ~Adi1 [83.21.79.*]
    Dnia 2010-02-20 o godz. 17:30 ~orzeł napisał(a):
    > Nie będą obejmować n.e. więc został im tydzień na sprzedaż
    > ponad 3 milionów pp
    Jednak widząc co się dzieje z pp miałem rację
  • Re: co z pp Autor: ~ciekawy [83.1.80.*]
    do kiedy będą notowane pp?
  • Re: co z pp Autor: zyga51 [89.73.194.*]
    do 3 marca
  • Re: co z pp Autor: ~OłSTINPAłERS [62.231.159.*]
    ...chyba tylko jeszcze dzisiaj, kolego.

http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=1437939
  • Re: co z pp Autor: ~Adi1 [83.21.79.*]
    Zyga nie leć w ciula bo do 1 marca pp są notowane
  • Re: co z pp Autor: ~ddddd [83.23.134.*]
    czy te orly to naprawde tacy idioci?
    przeciez to chyba jasne, ze nikt nie obejmie emisji jak beda tak sypac i sie nie powiedzie. kto ma tyle kasy zeby objac akcje? pytam sie kto!?
    co za durnie....
  • Re: co z pp Autor: ~jarekklin [83.145.186.*]
    heh będa sypać bo po co maja obejmować NE jak msi zrobic to NARÓD a naród musi miec akcje w rękach
[x]
ORZLOPONY -0,68% 2,90 2025-11-07 15:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.