• Dlaczego spada? Jazzy wypowiedz sie:( Autor: ~Olegunar [83.24.213.*]
    kupiłem po 1,4 i co mam zrobić?:(
  • Re: Dlaczego spada? Jazzy wypowiedz sie:( Autor: ~jazzy [83.22.213.*]
    Zachowań kursu nie da sie nigdy w pełni przewidzieć. Bo oprócz wyników ważne sa także emocje. Emocje spowodowały, że niektórzy ostatnio kupowali bez zastanowienia i te same powodują że teraz bez zastanowienia sprzedają. Fatalne nastroje na NC tez swoje robią. Warto przeczytac czemu spółka jest dobra i sie wtedy zastanowić. gdy uznasz, że spółka jest kiepska i nie ma perspektyw to sprzedawaj, jak nie to rzymaj. Rynek dostrzeże wartościowe spółki. Przecież aton i ekoexp na początku także szurały o dno - czasem jak widać prócz fundamentów trzeba troche szczęścia. Jeszcze w lutym zobaczymy 1,5 zł na GPPI.
  • Re: Dlaczego spada? Jazzy wypowiedz sie:( Autor: ~Adrian [85.222.79.*]
    Pytanie czy chciales sobie tutaj pograc pod raport bo myslales ze bedzie 20%podbitka i wywalic od razu czy traktujesz to jako inwestycje...ja np. zainwestowalem jakis % portfela w GPPI i mam zamiar poczekac cierpliwie.. nie wierze ze tak po prostu spadnie na 0,3 zl jak co niektorzy tutaj sie wypowiadaja..musialoby sie cos wydarzyc bardzo negatywnego a na razie sie na to nie zapowiada..tak jak jazzy napisal spolka ma naprawde dobre perspektywy a jej obecna wycena jest smieszna...co rynek powinien predzej czy pozniej zweryfikowac...
  • Re: Dlaczego spada? Jazzy wypowiedz sie:( Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    Na niewidzialną rękę rynku liczą co najwyżej aferzyści.
  • Re: Dlaczego spada? Jazzy wypowiedz sie:( Autor: ~Adrian [85.222.79.*]
    Twoje zdanie juz kazdy zna...wiec oszczedz sobie...
[x]
FIGENE 3,83% 0,49 2024-06-03 16:31:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.