Proszę o wpisywanie w tym temacie adresów mailowych tych którzy dali się ubrać po 38 gr i wyżej. Postanowiłem wam pomóc i wysłać na email darmową analizę trzech najlepiej rokujących spółek na NC dzięki którym uda wam się odrobić te 25% straty.
Nie wstydźcie się - każdy kiedyś był leszczem oszukanym przez naganiaczy.
Bankier znowu wysłał wam listę spółek które kupił w poprzednim tygodniu i teraz sprzeda je wam na górce. Dlaczego wierzycie oszustowi? Nie widzicie jak oszukał ludzi na Cerabudzie i Nicolas Games?
No dobra już, dobra, nie wpisujcie tych emaili, to był żart.
Ale mam dla was poradę lepszą niż rekomendacja spółek: nigdy nie kupujcie żadnych akcji pod wpływem naganiaczy. Jeżeli gdzieś pojawia się "guru" który rekomenduje zakup i podaje jakieś kosmiczne wyceny to znak, że należy uciekać. Możecie prześledzić sposób działania oszusta Bankier czytając forum Nicolas Games i Cerabud. Kiedy zaczęło się naganianie na zakup, kurs był aktualnie na samym szczycie górki. Wtedy właśnie Bankier sprzedawał leszczom swoje akcje z kilkusetprocentowym zyskiem. Potem udał obrażonego i uciekł z forum, zapewne ze strachu przed oszukanymi przez niego ludźmi.
Kolejna porada: nie kupuje się kursu, tylko perspektywy spółki. Dlaczego niewielka firma produkująca cegły miałaby uzyskać kapitalizację 100 mln złotych (przy 1 zł)? Przecież to totalny absurd. Każdy kto się nad tym zastanowił, nie kupował akcji po chorych cenach.
Następna porada - zdobądźcie dostęp do pełnego arkusza zleceń, nawet jeśli będzie on opóźniony o 15 minut (takie są darmowe). W ten sposób nie dacie się nabrać na mechanizm ubierania leszcza przez stawianie jednego batona na kupnie i zmuszanie do brania z prawej strony, podczas gdy rzeczywisty popyt nie istnieje.
Jeszcze jedna porada - jeśli ktoś pisze o spadkach, to nie zakładajcie od razu "na pewno kłamie bo to naganiacz", tylko zastanówcie się co się stanie jeśli jednak ma rację. Bo to może uratować wasze pieniądze.
posłuchaj znicz czy jak cie tam zwą...
1/nie pisz plugawych klamstw na mój temat.
Cerabud na obecną chwilę od rekomendacji w okresie miesiaca placi 180%.
Rekomendacja dawana nie na szczycie a na dołku przy 12 gr. z zasięgiem 44 grosze.
jak ktoś wówczas kupił i zbył na pierwszej rekomendacji to miałprawie 300%,\rekomendacja podniesiona z zasięgiem do konca roku a nie na 5 dni.\\człowieku idx na forex i tam pisz te swoje plugawe klamstwa.
wymiotowac mi się chce jak czytam takie farmazony.
2/NGS dla papierka trzeba dac czas na finansowanie i kontrakt oraz produkcję, jak pisałem,\a jak masz nerwa i nie umiesz doczekać sie ponownie odsyłam na forex, dziś w nocy mozna bylo na edku zarobic 150% w 5 minut
3/ 3 rekomendacji nie wspomnialeś ICI/ wybił 1 pln i placi, dzis na plus.
poszukaj wszystkich moich rekomendacji i zrob statystyke.
dla przkladu jeszcze tu niedawanego poszukaj wątka z lipca na IDM> najwieksza waga mojego portfela z zasiegiem na miesiac 100%, zaplacilo....
plugawy klamca.
dobrze ze ludzie mi donosza na takie flanele
u mnie na wykladach mialbys baniaka z tego przedmiotu\
mistrzu wróciłeś. Hurrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa Nareszcie jesteś.
Teraz zaczniesz wysyłać e-maile z rekomendacjami? Nie zapominij o mnie.
Mma kilka sugestii. Co o nich sądzisz?
Ty Maćku jesteś najlepszy w rekomendacjach, ale one służą ci do tego by wyjść bez straty z inwestycji m. in. 05 nfi VICTORIA przy 1 PLN jak na tygodniowym MACD dawał sygnał sprzedaży i zmiana trendu na spadkowy. COGNOR nie tak dawno. Odzywasz się na forum po fakcie jak ci się sypie to co zakładałeś z kursem akcji. Nigdy nie masz odwagi zarekomendować tego na lokalnym dołku bo wtedy sam kupujesz, a po osiągnięciu zysku 5 % - 10% jak się uda to i więcej zaczynasz dobrze pisać o spółce z której pewnie pomalutku wychodzisz, IBSYSTEM pewnie też wczoraj zredukowałeś przecież RSI na dziennym wykazywało prawie 70, czyli dobry czas na pozbycie się akcji a nie na zakupy, teraz pewnie poczakasz na korektę i nadalszy rozwój wydarzeń i odkupisz od ludzi którym to wczoraj sprzedałeś.
Chłopie przestań kłamać!
Nawet przy 0,40 rekomendowałeś zakup z ceną docelową 1,15 czy jakoś tak.
Doktor ekonomii od siedmiu boleści...
"Zważywszy na to ,iż spółka ma w planach przejście na rynek podstawowy oraz cieszącym się dużym zainteresowaniem day traderów, mamy szanse na test lokalnego oporu i atak na szczyt 55gr co otworzy nam drogę do 1 zł a następnie do ceny docelowej 1,15 zł, wynikającej z psychologicznego ogranizenia lock up na poziomie 1,30 zł.
Patrząc na cenę np. Serenity przy C/WK ponad 40 i innych balonów, spokojnie papier może przekroczyć wskazaną cenę.
Jest to normalne , że papier musi ostudzić oscylatory, stąd ten mały odpoczynek i konsolidacja.
Cierpliwość cnotą, dlatego nie rozumiem raz jeszcze zaznaczam tych co wywalają papier na dołkach 41,42:)
podtrzymuję prognoże i bądźcie spokojni "
a na Cerbudzie podniosl bo akcjonarusz widzac co sie dzieje locka podniosl w gore chyba na 1,30 zl ja ksie nie myle oto ten automatycznie naganial na 1,15 hahaha
Bankier w Vivion też miałeś udziały, miałeś rozmawiać z Zarządem, dawałeś rekomendację na ileś złotych, zarobiłeś swoje i zniknąłeś. Też wtedy miałem Vision, na szczęście brany niziutko, później dobierany wyżej, ale nie straciłem. Zniknąłeś wtedy w identyczny sposób jak teraz, że niby obrażają, że niby poniżany, tez zbierałeś jak zawsze zresztą maile, przez jakiś czas odstawałem analizy, ale dostawałem je z opóźnieniem żeby dać się ubrać. Później znalazłeś nowych leszczy i im wysyłałeś maile.
Chłopie Ciebie powinni zamknąć i nie wiem czemu jeszcze tego nie zrobili.
Wiesz dobrze że ani Cerabud ani Nico nie będzie miało takich szczytów jak piszesz. Wiesz dobrze że już nie ma ani tych ani tych akcji w portfelu.
Kto mądry zna Twoją praktykę, a kto głupi niech czeka na rekomendację zacnego Pana Bankiera.
Pozdrawiam
zamknąć to ciebie powinni za obrażanie ludzi i pisanie nieprwdziwych informacji.
dziś cena po mojej rekomendacji na VV jest 40% wyżej.
on był rekomendowany na 5 gr.
dalsze prognozy są dawane teoretyczne pod splot dobrych wydarzeń w spółkach, a ja nimi nie zarządzam,
z reguły wszycy na tej cenie 2 chcą sprzedać nie kupić to jak na może do niej dojść.
to jak z rekomndacjami biur maklerskich , z reguły papier rośnie, ale do cen nie dochodzi, w mojej sytuacji na pierwszej mojej ocenie zasięgu cena jest!
nie na każdym papierze oczywiście moja analiza sprawdza sie, bo gdyby tak było to byłbym najbogatszym czowiekiem na swiecie, leżał na Bahamach i panienki by mi wachlowały, a ja na laptopie klikał.
sprawdzalność mam na poziomie statystycznym z plusem, czyli ok 80%
więc , że tak brzydko powiem gościu goń się!:)
czytaj prognozy coś w tym stylu: urraaa jedziemy na 100 zeta
to forum i kazdy ma prawo wyrażać swoje myśli i każdy o sobie i swojej kasie decyduje, nikt tu do niczego nikogo nie zmusza, a jak uważasz , że mam złe prognozy to nie czytaj tego.
dlaczego je czytasz?
po co tracisz czas?
piszę kiedy chcę i co chcę, a nie ma tak na giełdzie że zawsze wszyscy zarobią, zawsze będzie odsetek neizadowolonych
w moim wypadku tych zadowolonych jest ok 97%
bo tylko kilka plugawych mend piszę obrażaskie teksty na mój temat, za to około 400 osób zgłosiło sie abym był ich mentorem na giełdzie.
to taka lekcja zycia i kultury samoosobistej
Dnia 2010-02-20 o godz. 12:14 bankier1972 napisał(a):
w moim wypadku tych zadowolonych jest ok
> 97%
bo tylko kilka plugawych mend piszę obrażaskie teksty
> na mój temat, za to około 400 osób zgłosiło sie abym był
> ich mentorem na giełdzie.
Bankier, za jakis czas, wcale nie tak dlugi, te 400 osób bedzie cie przeklinac za to że przez ciebie stracili duzo kapitału, a ty bedziesz szukal na forum kolejne 400 osób do oskubania. bo przecież zawsze kupujesz na dołku, a chcesz sprzedac na górce, więc będziesz naganiał na te górkę, by sam bezpiecznie i z zyskiem wyjśc.
Przerobiłem to z toba kilka razy i........o te kilka razy za duzo. Też byłem w którejśc paczce 400 osób, którym udaslo ci sie wmówic, że dzięki tobie zarobią.
NIKT DZIĘKI TOBIE NIE ZAROBI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Panowie nie gorączkujmy się. Pod koniec zeszłego tygodnia wszystko było na dużym minusie. Uważam, że jeszcze Cerabud nas zaskoczy wzrostami i każdy będzie zadowolony.
Nie wiem czy obserwujecie Ekoeksport. Wszystko jest ok, ale jakoś spadł o 1 zł. Tak więc to jest tylko giełda i trzeba czekać spokojnie.
Pozdrawiam