• Złodziejski Zarząd do boju! Autor: ~jacek [91.146.219.*]
    Jest kolejna okazja do zdołowania akcji.Na rynkach korekta..Nie prześpijcie tego.Lubicie takie okazje-prawda.Jesteście w tym mistrzami na GPW.
  • Re: Złodziejski Zarząd do boju! Autor: ~al [91.150.222.*]
    a dlaczego mają tak robic, jaki mają w tym interes, moze mi ktos wyjasnic?
  • Re: Złodziejski Zarząd do boju! Autor: ~cx [83.24.54.*]
    By główny akcjonariusz mógł dokupić po 1zł,po co ma przpłacać skoro jest inwestorem długoterminowym...?A technicznie-mieliśmy ruch powrotny na 1,8,a teraz wlaściwy spadek na 1,3,a potem na 1zł...-I to się stanie bez względu na zajadłość niektorych...:)Już w czasie ost.silnych wzrostów na wielu papierach,Jago zachowywalo się wyjątkowo dziadowsko...!
  • Re: Złodziejski Zarząd do boju! Autor: ~jacek [91.146.219.*]
    Zapytaj się Dom Niebrzyda,dlaczego kurs spółki ciągle spada od września2009 z 3.02 do 1,77.Jakie są tego przyczyny.Ogolnie kurs juz spadł o ponad 45%.
  • Re: Złodziejski Zarząd do boju! Autor: ~ewa [193.108.194.*]
    nie potrafią zrobić najprostrzej rzeczy - tu nie ma najmniejsze polityki informacyjnej
    pytam się
    jakie sa plany na 2010r. w zakresie wyników, przychodow etc. i jak zamierzaja je zrealizować
    co z akcjami własnymi
    czy planowane sa jeszcze przejęcia
    co z akcjami Zremba i ganta i finansującym je kredytem
  • Re: Złodziejski Zarząd do boju! Autor: ~al [91.150.222.*]
    no to zglosic na komisje jakąś, przeciez to zlodziejstwo, wydaje mi sie ze jak jest zly fetor wokol spolki to znaczy ze za miesiac dwa bedzie 50% wyzej,
    a wg mnie wszystkie działania wskazują na to że niebrzydowskiemu nie zalezy na wzrostach - Elektrim, interesy z chińczykiem żadnej polityki informacyjnej etc.
    jezeli nie zależy im na wzrostach to zależy im na spadku i tu dochodzimy do posiadanych akcji wlasnych które być moze ktoś ma przejąć za bezcen - im niżej tym lepiej dla kupującego

co sądzicie ?
  • Re: Złodziejski Zarząd do boju! Autor: ~non [83.24.54.*]
    Ewo,jest dokładnie tak ,jak piszesz.Technicznie-to bylo chyba jasne dla wszystkich czemu kurs spadał,fundamentalnie-to domysly,że MN chce przejąć jak najtaniej,ewentualnie coś niedobrego szykuje się w raporcie kwartalnym.Zwróć uwagę,że pomimo sporych spadków od ost.szczytu,zarząd jakoś nie dokupuje akcji,czyli spodziewa się jeszcze niższego kursu.Pytanie tylko dlaczego wg nich ma spaść jeszcze bardziej...Na Jago można jedynie graż spekulacyjnie,a tzw.inwestowanie-jak widać-jest zbyt ryzykowne,przynosi straty...
    Trzymaj się i życzę udanych inwestycji!
    jago jest w zasadzie na historycznych minimach nie licząc kursu z lutego 2009 w kryzysie
    maciek brał po 3 pln jago w emisji - stormm ku[pował po 3
    więc wg teraz jest ostatnia okazja do zapakowania się w tą Spółkę dla Macka i kolegów za niedużą kaskę

raport za 4 Q to będzie masakra bo oprócz strat operacyjnych jakie spółka ponosi od kilku lat dodatkowo spadły aktywa gnt i zremb więc wg mnie w samym tylko 4 Q będzie kilka milionów straty
    w raporcie za cały 2009r. powinny wyjść na 0 a póxniej powiini już przekazywac lepsze informacje i kurs powinien rosnąć
    pytanie co wymyślu maciek w ciągu najbliższych 2 miesięcy
  • Re: Złodziejski Zarząd do boju! Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    co do aktyw gant i zremb...mniej na uwadze ze na koniec grudnia wcale tak bardzo nie były niższe niz na koniec września

• Re: Złodziejski Zarząd do boju! Autor: ~jacek [91.146.219.*]
    Odwlekanie polityki informacyjnej o społce nie jest przypadkowe.Gra na czas,aby zebrać z rynku jak najwięcej akcji-odleszczyć.Dezoriętacja jest najlepszym sposobem na to.Przecierz,kiedy już miało być info o moczniku,teraz 15-go mialo być drugie info o podpisaniu uowy z Łotwą i Litwą-cisza.A gdzie wyniki kwartalne-też cisza,a akcje ciągle w dół.Na jedną akcję spadek 1.27zł.To wszystko woła o pomstę do nieba.To jest celowa polityka i Zarząd dalej nic nie robi w tym kierunku,aby o wszystkim informować akcjonariuszy.Mają ich w dup.e.Pisałem już do różnych instytucji i jak narazie bez odzewu.Czekam dalej .Ostatnio napisałem do Sobol.i Kluzy aby zajeli się tą sprawą.Przecierz już nawet CBA wkroczyło na GPW w celu spradzenia różnych matactw finansowych a byłego Prezesa sp.Ponar zakuli w kajdanki.Piszcie o tej sprawie do KNF.jAK BĘDZIE NAS WIĘCEJ,TO LEPIEJ DLA SPRAWY. Powodzenia.
  • Re: Złodziejski Zarząd do boju! Autor: ~cx [83.24.54.*]
    No to skoro raport mabyć "masakra",to nie ma się co dziwić,że kurs słaby.Dzięki za uświadomienie o potencjalnych stratach,nie zdawałem sobie z tego sprawy.Jest kulturalne forum na stockwatch,( jestem"Irfy")tam jest forum o wszystkich spółkach,jago nie jest popularne,ale z taką wiedzą merytoryczną,(a nie "wśkiekłą",jak u wielu innych)mogłabyś to forum rozruszać.
    P.S.Nigdy nie patrz na to,że kurs na histor.minimach,to pewnie wzrośnie.Dla przykładu-Polrest długo był na 4zł,a teraz...
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.