• No to dzisiaj rośniemy... Autor: ~Behemot [81.210.83.*]
    jw.
  • Re: No to dzisiaj rośniemy... Autor: ~anlep [188.33.69.*]
    a ja mam wrażenie że zbieranie się jeszcze nie zakończyło, nie skończyło się też sypanie tych co kupili po wynikach za 0,17 i spodziewali się 100% w godz, tak wiec jak dla mnie na wzrosty przyjdzie czas ale jeszcze nie w tym tygodniu, aczkolwiek przyznaje coś się dzieje
  • Re: No to dzisiaj rośniemy... Autor: ~Janosik [212.244.68.*]
    Nie dzisiaj tylko najlepiej od dzisiaj ! ale to jeszcze moze być fałszywy sygnał
  • Re: No to dzisiaj rośniemy... Autor: ~Behemot [81.210.83.*]
    Cisza jak przed burzą...
  • dzis Autor: ~anlep [94.254.177.*]
    no i cisza trwa, nie ma chętnych na kupno po 0,17 i sprzedaż po 0,16 a na NC padaka, robi się ciekawie, wczoraj latały pakieciki po 0,17 przy niezłych obrotach, zobaczymy co będzie dalej
  • Re: No to dzisiaj rośniemy... Autor: ~butylarz [213.134.165.*]
    Krótko i treściwie, dobrze ze nie wszedłem po tej jakże przekonującej rekomendacji Behemota.

Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej ,,Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała lub przy dołożeniu należytej staranności mogła się dowiedzieć, że są to informacje nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd. Na każdego, kto dokonuje manipulacji w ww. sposób, Komisja Nadzoru Finansowego, na podstawie art. 172 Ustawy o obrocie może nałożyć karę pieniężną w wysokości 200.000 zł lub karę pieniężną do wysokości dziesięciokrotności uzyskanej korzyści majątkowej albo obie te kary łącznie.
  • Re: No to dzisiaj rośniemy... Autor: ~Behemot [94.158.238.*]
    Nie rozśmieszaj mnie bo właśnie zjadłem obfitą kolację hahahaha... ciebie powinni za to zamknąć za bezpodstawne grożenie ludziom... takie groźby naprawdę są karalne jak chcesz to poradź sie adwokata... szkoda, że głupota już nie jest :(
  • Re: No to dzisiaj rośniemy... Autor: ~grfg [77.236.0.*]
    Dnia 2010-02-21 o godz. 19:52 ~Behemot napisał(a):
    > Nie rozśmieszaj mnie bo właśnie zjadłem obfitą kolację
    > hahahaha... ciebie powinni za to zamknąć za bezpodstawne
    > grożenie ludziom... takie groźby naprawdę są karalne jak
    > chcesz to poradź sie adwokata... szkoda, że głupota już nie
    > jest :(
    można kogoś przekonywac ze będzie dobrze lub źle ale trzeba miec argumenty

taaaaaaaa
[x]
EPIGON 0,00% 0,20 2016-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »