już mieli ochotę obsunąć kurs na 1,50 !!!!!!!!!!!!!
dziś ,,,,,,,,,,,,,,,, przy małych obrotach............
dlatego mam już pewność ---- do wiosny --- 1,50 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obecnie rzeczywiście wielka kicha.Trzeba mieć cierpliwość a ja mam.Niech się męczą ,niech zwalają nawet 1,3 a ja będę kupował.Jeżeli ktoś się mocno męczy ze zwalaniem kursu to chce tanio kupić.Ja też.
męczą to sie mam wrażenie wszyscy akcjonariusze tej wspaniałem spółki o wspaniałych planach których relizacja przypaść miała na dni które są za nami, a przyszłość staje się coraz bardziej nie pewna
Nie czarujmy się. Nie wygląda to dobrze.
Zero informacji ze spółki. WSZYSTKIE terminy olewane. Nawet ten w którym byli zobowiązani podać terminy raportów.
Każde info tylko pod wywalanie.
Ale trzeba wierzyć że będzie dobrze. Że każdy otrzyma szansę na wywałkę ;-)
kazdy papier jest w defenzywie od czasu do czasu i uważam ,ze tutaj jest podobnie gdyz nie ma wyraznego powodu do tego by kurs spadał a jeszcze jago lubi spekulacyjnie wirowac przewaznie do góry po 20/30 procent w ciągu dnia wiec ,,bedzie dobrze,,
tak, tak po 20-30 proc. raz czy dwa tak moze bylo. siedze w tym gownie od wakacji 2006 kawal czasu. nawet jzu pp przerabiałem. mialo byc pieknie. na razie nie widze efektow, a to juz 4 rok. co zrobic. poczekam jeszcze do konca wakacji. woz albo przewoz.
pozdrawiam akcjonariat i zycze duzych wzrostow.
O czym tu marzyć Panowie przy tak pazernym i złodziejskim Zarządzie.Mamią nas jakimś mocznikiem,inwazją na rynki wschodnie,wcześniej o elku.Przecierz im chodzi tylko o wyleszczenie z akcji słabych.Zmęczyć psychicznie,dołując ciągle kurs.Nawet Don Patro daje zarobić a tu sama SWOŁOCZ w tym Zarządzie i kombinatorzy.Na szczęście można zarobić na innych spółkach i to dobrze.Wywalę to ścierwo powyżej 2zł i zapomnę o tej spółce i nawiedzonym Zarządzie.Tak mi dopomóż Bóg.