Wielce to zacne z twej strony zniczu ze tak dbasz o zawartość cudzych portfeli. W wolnych chwilach zajmujesz się pewnie wolontariatem, walczysz o prawa biednych i uciemiężonych. Zadziwiające jest że w natłoku obowiązków znajdujesz czas na udzielanie się na forum.
W ramach przypomnienia, wieszczyłeś dzisiaj kurs 31 groszy... Może to jakoś skomentujesz?
Wierzcie dalej lampionowi,ciekawe czy oswietli wam drogę w tunelu-odpowiedż brzmi nie,gdyż to wypalony kmiot,który chce kupić jak najtaniej.Jezeli już chcecie sugerować się wypowiedżiami na forum,to prędzej zaufałbym doktorowi ekonomi,niż pierwszemu,lepszemu naganiaczowi.Dla przypomnienia,znicz jak i niejaki dzieciak jj zapowiadali dzisiaj 31gr. i co ?sugerujcie się dalej wypowiedżiami kmiotów ,to daleko zajedziecie.Pozdrawiam powaznych inwestorów,którzy trzymią papier i widza w nim potencjał.
Helmut - dobrze i rozsądnie gadasz, ale czy ty musisz tak sie nazywać - może nie wiem przyjął byś imię Helka - była taka piosenka :
Helka mi sie podaba - ożenię sie z Helką,
Helka cała taka mała a dupę ma wielką
Ożeniłem się z Helką i mam problem wielki
Większą dupę od Helki ma sąsiedka Helki
Po lewej 33. jak tam akcyjki siorbane po 38? Jest odpał?
Pisałem i prosiłem - nie dajcie się nabrać i nie bierzcie z prawej.
Przypomnę że pisałem:
"Czujecie ten zimny, nieprzyjemny pot? Ten strach, niepewnośc co będzie jutro. Czy uda wam się sprzedać za 35 gr? To "tylko" 8% straty dla tych co dali się dziś ubrać. Ale kto gwarantuje że jutro będzie 35? A jak będzie 31?"
Nie pomocz się głąbie. Proroku od 7 boleści. Wyciśnij pryszcze i umów się ze swoim chłopakiem. Tylko nie daj mu się bić i podduszać. Mózg ci się od tego lasuje.
Ja was OSTRZEGAŁEM a nie z was KPIŁEM. Mówiłem juz że jedyny sposób żeby pomóc wam uratować pieniądze to walić prawdę prosto z mostu. Kto posłuchał, ten teraz śmieje się z gotówką w kieszeni.
bez emocji..niestety dzieje sie jak sie dzieje..ja wczoraj wyskoczylem..bo tu sie dzieja cuda nie do przewidzenia..i wskoczylem w branze cukiernicza:) (dzis ogloszenie wynikow) ktora pozwoli przetrwac depresje na cerabudzie:))..pozdro i 3mam kciuki