• GDZIE JEST ZNICZ?? Autor: ~bb [83.9.48.*]
    czy ktos widział znicza?? ciemno sie robi a on jakby zniknal?? :))
  • Re: GDZIE JEST ZNICZ?? Autor: ~Znicz [213.134.174.*]
    Tu jestem.

Nadal namawiam na nie kupowanie z prawej. Tutaj pompki już nie będzie, ubrani po 38gr będą cierpieć.
  • Re: GDZIE JEST ZNICZ?? Autor: ~Persen [62.121.77.*]
    Wielce to zacne z twej strony zniczu ze tak dbasz o zawartość cudzych portfeli. W wolnych chwilach zajmujesz się pewnie wolontariatem, walczysz o prawa biednych i uciemiężonych. Zadziwiające jest że w natłoku obowiązków znajdujesz czas na udzielanie się na forum.

W ramach przypomnienia, wieszczyłeś dzisiaj kurs 31 groszy... Może to jakoś skomentujesz?
  • Re: GDZIE JEST ZNICZ?? Autor: ~r2d2 [83.20.105.*]
    Znicz naganiacz
  • Re: GDZIE JEST ZNICZ?? Autor: ~Helmut [91.188.124.*]
    Wierzcie dalej lampionowi,ciekawe czy oswietli wam drogę w tunelu-odpowiedż brzmi nie,gdyż to wypalony kmiot,który chce kupić jak najtaniej.Jezeli już chcecie sugerować się wypowiedżiami na forum,to prędzej zaufałbym doktorowi ekonomi,niż pierwszemu,lepszemu naganiaczowi.Dla przypomnienia,znicz jak i niejaki dzieciak jj zapowiadali dzisiaj 31gr. i co ?sugerujcie się dalej wypowiedżiami kmiotów ,to daleko zajedziecie.Pozdrawiam powaznych inwestorów,którzy trzymią papier i widza w nim potencjał.
  • Re: GDZIE JEST ZNICZ?? Autor: ~kos [77.91.40.*]
    Helmut - dobrze i rozsądnie gadasz, ale czy ty musisz tak sie nazywać - może nie wiem przyjął byś imię Helka - była taka piosenka :

Helka mi sie podaba - ożenię sie z Helką,
    Helka cała taka mała a dupę ma wielką
    Ożeniłem się z Helką i mam problem wielki
    Większą dupę od Helki ma sąsiedka Helki

A poza tym - żeczę trafnych inwestycji
  • Re: GDZIE JEST ZNICZ?? Autor: ~Persen [217.116.98.*]
    Fajna piosenka. Pozdrawiam miłośnika rozłożystych odwłoków.
  • Re: GDZIE JEST ZNICZ?? Autor: ~Znicz [*]
    I co szczekaczki, kto miał rację???
    No właśnie. Kto ? Jaki teraz mamy kurs głupcze?
    Po lewej 33. jak tam akcyjki siorbane po 38? Jest odpał?

Pisałem i prosiłem - nie dajcie się nabrać i nie bierzcie z prawej.

Przypomnę że pisałem:

"Czujecie ten zimny, nieprzyjemny pot? Ten strach, niepewnośc co będzie jutro. Czy uda wam się sprzedać za 35 gr? To "tylko" 8% straty dla tych co dali się dziś ubrać. Ale kto gwarantuje że jutro będzie 35? A jak będzie 31?"

35 już nie ma...
    Nie pomocz się głąbie. Proroku od 7 boleści. Wyciśnij pryszcze i umów się ze swoim chłopakiem. Tylko nie daj mu się bić i podduszać. Mózg ci się od tego lasuje.
    Kolego spokojnie, pohamuj frustrację, to tylko pieniądze... Weźmiesz nadgodziny i odrobisz to w parę miesięcy.
    To nie frustracja. Tylko twoje chamstwo.
    Ja was OSTRZEGAŁEM a nie z was KPIŁEM. Mówiłem juz że jedyny sposób żeby pomóc wam uratować pieniądze to walić prawdę prosto z mostu. Kto posłuchał, ten teraz śmieje się z gotówką w kieszeni.
  • Re: GDZIE JEST ZNICZ?? Autor: ~deprim [213.251.189.*]
    bez emocji..niestety dzieje sie jak sie dzieje..ja wczoraj wyskoczylem..bo tu sie dzieja cuda nie do przewidzenia..i wskoczylem w branze cukiernicza:) (dzis ogloszenie wynikow) ktora pozwoli przetrwac depresje na cerabudzie:))..pozdro i 3mam kciuki
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.