• Ubierają was... Autor: ~Znicz [*]
    Znowu będzie płacz... Dlaczego nie myślicie?
  • Re: Ubierają was... Autor: ~Seba [83.5.36.*]
    Płacz ze szczęścia :-) Ale jeszcze nie dzisiaj....... Zapisz sobie date dokładnie za miesiąc czyli 17.03.10r. i spójrz wtedy na kurs. Najlepsze przed Nami, ale do tego trzeba czasu. Więc cierpliwości.
  • Re: Ubierają was... Autor: ~Marko [10.7.24.*]
    No widzisz wielowątkowcu, że nie wiesz i nigdy nie będziesz wiedział jaki będzie kurs nastepnego dnia.
  • Re: Ubierają was... Autor: ~Znicz [*]
    Ubierają was przez cały czas...
  • Re: Ubierają was... Autor: ~Persen [217.116.98.*]
    Analu, coś marnie z twoją odwagą. Odpowiedz na pytanie. Czemu nie mamy 31 grochów zgodnie z twoimi wieszczeniami? Co sie wydarzyło? Może to jakoś objaśnisz.
  • Re: Ubierają was... Autor: janio8 [89.76.191.*]
    a co cię to obchodzi
  • Re: Ubierają was... Autor: janio8 [89.76.191.*]
    to było do znicza

no właśnie - co z twoją jakże trafną prognozą 0,31 ?????
  • Cerabud przed odpałem? Autor: ~wrt [87.96.93.*]
    Witam,sharesfutures@gmail.com to nasz mail Kto zajmował pozycje w/g naszego systemu, już zarobił (można sprawdzić w wyciągu operacji) średni wynik na akcjach 176,8 w ciągu 12 msc

Inwestowanie jest sztuką, tymczasem statystyczny inwestor myśli, że zarabia się o tak po prostu. 85% czytających mnie teraz to dawcy kapitału lub przyszli dawcy. Na giełdzie najważniejsze są szare komórki a precyzując właściwe ich połączenie z odpowiednią strategią, systemem inwestycyjnym. WIEDZA to KAPITAŁ. Kto ignoruje tą prawidłowość, ten dalej będzie tracił. Zanim dany inwestor przystąpi do inwestowania, powinien zainwestować w swój "procesor". Inaczej nadal będzie robił jeden krok do przodu, dwa back, zarabiał na krótkim odcinku, by potem oddać jeszcze więcej. Jak inwestować? Dlaczego klienci funduszy stracą? Dlaczego C/Z, wartość księgowa akcji nie mają znaczenia? Jak spekulować na futures i akcjach. Te i inne pytania: sharesfutures@gmail.com

PS,ignorujemy leszczy i chamów netowych
    Widzicie???

Po coście brali po 38???
    A ty znicz, jak muszka owocówka masz cykl życia 3 dni?

Czekam ciągle na baśń o kursie 31 groszy w dniu wczorajszym. Nie daj się prosić pieszczochu.
  • Re: Ubierają was... Autor: ~Seba [83.5.44.*]
    Te ZNICZ pamiętasz te słowa ??? Zapisz sobie date dokładnie za miesiąc czyli 17.03.10r. i spójrz wtedy na kurs. Najlepsze przed Nami, ale do tego trzeba czasu. Więc cierpliwości.

Naganiaj dalej na spadki. Ja patrze i się śmieje.
    PS. Przygłupem jesteś Ty cwelu bo naganiasz i naganiasz. A spółeczka i tak wejdzie na Rynek Główny ze średnią powyżej 45gr. :-)
    Widzę że koledze zwieracze puściły. Cwelów to sobie poszukaj wśród tych którzy cię ubrali po 38 gr.

Przypominam - jeśli ktoś mnie posłuchał, to dziś nie stracił kasy.
  • Re: Ubierają was... Autor: ~Seba [83.5.44.*]
    Ja nie mówie o dzisiaj..............
    Znasz sie na cwelach. To osobiste doświadczenia? Ale przynajmniej sranie długo nie trwa, co?
    Pamiętacie jak was ostrzegałem? Było wtedy 38 gr (i to po lewej). Czyli +100% w stosunku do obecnego kursu. Dlaczego mnie nie posłuchaliście?
  • Re: Ubierają was... Autor: ~Jan [109.95.150.*]
    NaUcz siĘ liczyć PROCENTY
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.