• PIENIĄDZ LUBI CISZĘ Autor: ~hugo [89.74.219.*]
    Jestem ciekaw miny leszczy za 2 miesiące ,w szczególności tych co dzisiaj oddają z prawej
  • Re: PIENIĄDZ LUBI CISZĘ Autor: ~hugo [89.74.219.*]
    powolutku ,pomalutku up up up
  • Re: PIENIĄDZ LUBI CISZĘ Autor: ~cicho sza... [77.112.109.*]
    lubi, lubi... Już niedługo wszyscy będą rwać kłaki, że tak tano oddawali:)
  • Re: PIENIĄDZ LUBI CISZĘ Autor: ~bob_budowniczy [10.102.139.*]
    Dzień dobry.
    Mam akcję lokat budowlanych - niestety od pewnego czasu ruch na walorze jest żaden. Czy uważacie że mogą powtórzyć się tu wzrosty widziane na przykłąd na Atonie, Photonie czy Ekoeksporcie?
    Troszkę mnie martwi ten bezruch - poproszę doświadczonych inwestorów o opinię w tej sprawie. Czy warto trzymać jeszcze te akcje, czy oddać, jaka może być stopa zwrotu w najbliższym okresie?
    dziękuję
  • Re: PIENIĄDZ LUBI CISZĘ Autor: ~eszton [77.115.62.*]
    Co z tobą chłopie? Samodzielne myślenie sprawia ci jakieś trudności?
  • Re: PIENIĄDZ LUBI CISZĘ - a ja nie! Autor: ~500 [85.221.157.*]
    A ja nie lubię ciszy! I uważam, że pieniądz lubi rozgłos - zwłaszcza ten szybki pieniądz ;)

Myślę, że powoli nadchodzi upragnione odbicie po tym "schodkowym" spadku. W tym miesiącu zapewne zostanie ogłoszona data połączenia z Osiedlem, a w maju/czerwcu faktyczne połączenie, bo przypominam wszystkim że LBD to nadal FABRYKA DIET.

Zobaczymy jak to przyjmie rynek.
  • Re: PIENIĄDZ LUBI CISZĘ Autor: ~zgem [213.155.191.*]
    Dnia 2010-02-17 o godz. 10:54 ~hugo napisał(a):
    > Jestem ciekaw miny leszczy za 2 miesiące ,w szczególności
    > tych co dzisiaj oddają z prawej

moja mina
    :-)))
  • Re: PIENIĄDZ LUBI CISZĘ Autor: ~123 [193.110.85.*]
    7 KWIETNIA!
  • Re: DO BOB-BUDOWNICZY Autor: slawek_wr [89.174.230.*]
    Rozbawiłeś mnie bobie tekstem. Kiedy tu będzie jazda jak na EEX, PHO lub Atonie.
    Co znaczy jazda ????
    Tamte firmy wzrosły i będą nadal bo mają jako jedne z nielicznych na NC świetne fundamenty, a Lokaty ......... no cóż.
    Módlcie się tylko, żeby Kwiatek trochę w rynek nie spuścił, a on ma po 32 gr, więc przebicie ma ponad 3xkrotne. Tylko poczeka, albo sam wykreuje trochę obrotów i ..... będzie mógł co nieco spieniężyć.
    Mimo to zysków liczę.

P.S.
    Podobne teksty jak tu teraz pisano 3,4,5,6 m-cy temu na Starku. A kursy tych spółek to jakby kalka . Potęzny wzrost i osuwanie się , a i tam Patrowicz ma sporo jak tu Kwiatek i co?? I nic to nie daje . Na Starku już niewiele by cena zjechała do tej po której brał Patro. Może tu tego nie będzie.
    Liczy się przejrzystość firmy , informacje , klarowność itd. Jak np. na EEX ( a ten i przyszły tydzień będą przełomowe dla EEX - warto obserwować kurs , który za 2 tygodnie przebije swe rekordy dochodząc do 10 zł).
    A kto zna plany , kontrakty , przyszłe obroty itp na Lokatach???
  • Re: DO sławek_wr Autor: ~fK [212.76.37.*]
    tylko przypominam,bo drogo nie jest ,a prawdopodobny scenariusz to emisja z prawem poboru tak ,aby nie skaleczyć obecnych akcjonariuszy i zapewnić 25% akcji w obrocie i przejscie na regulowany z końcem roku.A więc Kwiatek nie będzie sprzedawał swoich akcji z emisji połączeniowej ,mówie to na podstawie dostępnych informacji z sieci i tak najprawdopodobniej będzie, odcinanie kuponów najwcześniej na euro 2012
  • Re: DO sławek_wr Autor: ~Kwiat [93.175.80.*]
    Odcinanie kuponów będzie o wiele wcześniej.
    Jeśli jutro klepną - co jest pewne na 99% - połaczenie, wchodzimy w nową erę. Jeśli Kwiatkowski uchwali emisję - aby nie zasypać rynku, nie pozwoli aby była objęta przy niskim kursie. Spółka musi stać się wiarygodna, czyli odbędzie się sterowana pompa jak na Atonie. Odcięcie PP przy 6-8 złotych. Kwiatkowski widzi dobrze co dzieje się z papierami na których zarząd dyma drobnych - Grupa PSW się kłania - a jemu groszówki NIC nie dają. On musi grać scenariusz "dobry" dla drobnicy - czyli pompa. Spółka musi być nagłośniona i do tego pozytywnie. Przedsmak mieliście dzisiaj. Branie z prawej bez sypania i spokojne 10%. Powtarzam - do ewentualnego PP papier dochodzi do 6-8 złotych. Bo musi - bo inaczej casus Krawczyków.
  • Re: PIENIĄDZ LUBI CISZĘ Autor: ~jedziemy na 8 pln!! [91.212.223.*]
    I ten scenariusz jest najbardziej prawdopodobny!!
    6..7..88 pln i odcięcie PP!!!
    Tutaj moze być dużo lepszy zarobek niż na eko i aton razem wziętych!
    pozdro dla wytrwałych!!
    Widać , że jest ciąg w górę!!!
[x]
LOKATYBUD 0,00% 1,26 2025-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.