obserwowac na moj gust ostatnie porzadki na rachunkach jesli ja potrafie liczyc to caly ff powinien byc juz w silnych rekach no chyba ze zarzad sypie a to juz inna sprawa
witam
jak widac w arkuszu zlecen ubylo sporo pozycji z 0,07 straszak i hamulec stoi na 0,06 ale coz to za straszak 270 tys do rozbiorki
dzisiejsze poranne zrzuty zdaja sie potwierdzic teorie o przeprakowaniu i porzadkach
nasuwa mi sie skojarzenie ze ktos chce doloczyc do gry zobaczcie jak zwiekszyla sie liczba papiera na popycie zakladam ze to co widzimy mozemy z powodzeniem przemnozyc przez 5
gratuluje tym co kupili po 0,05 moja srednia 0,06
witam
cierpliwie czekamy na rozwoj wydarzen prosze zerknijcie na wykres spolki VENO
http://stooq.pl/q/?s=ven&c=1y&t=l&a=lg&b=0
BARDZO PROSZE PRZYJRZEC SIE JAK ZACHOWYWAL SIE KURS W KWIETNIU I MAJU
i prosze zobaczyc gdzie byl w czerwcu .....0,06 ------0,18 ci ktorzy nie wytrzymali cisnienia i oddali stracili kupe kasy wrzucasz 10 tys wyjmujesz 30 .....
za to mozna juz sobie cos kupic wakacje dla rodziny ...Dacie SANDERO i inne...
zeby zarobic 20 tys w POLSCE trzeba sie nacharowac nic za darmo tu trzeba czekac
jak zwykle zwracam uwage na TF SKOK ktory jest na maxa zeszmacony i moze byc tylko lepiej
pzdr
sUBGENIUSZ masz racje ciesze sie ze jestes z nami na Hurtimexie ,ale co dalej z tym skokiem?miala byc dzida a on spada ciagle?zero zainteresowania papieram ?hurtimexa jestem spokojny widac ze spekula tu siedzi zapakowana po same uszy ale na skoku milczenie owiec?
z ORI XPLUSEM PSW miales 100% racje zarobilem dzieki Tobie na nowy samochod tzn najwiecej na Grupie PSW ktora bralem po 0,5 a po 1,6 oddalem dzieki temu mam nowego civica:)
myslisz ze dobrze byloby to usrednic ?mam wolne 10 tys ......pamietam ze w wakacje 2009 zabijali sie o skoka w arkuszu akcji tyle co kot naplakal moze zloze po 5,8 wpadnie cos
stary mam nadzieje ze jestes dorosly
twoj cyrk twoje malpy
ja osobiscie jak sprzedam Hurtimexa po ....;) za zysk zbiore papier do 7 zl
wiecej niz 7 zl za skoka nie dam do 6 zl teraz jest 2 kilo papiera i to jest super cena ja zaczelem skup skoka od 7,8
a tyle tu juz cierpkich uwag pod moim adresem padlo kupil honde i jeszcze narzeka na skoka pewnie chcial kupic S -klase szok co za ludzie .....ani slowa dziekuje tylko pretensje
szczerze podziwiam, że tyle wytrwałeś na forum
pod obstrzałem różnych kalumnii i inwektyw
to się nazywa hart ducha
ale ile ja się od Ciebie nauczyłam przez te kilka miesięcy, szok....
twoje ksiązki też, ale dobrze obserwować zawodowców przy pracy ;)
należy się co najmniej buteleczka kilkunastoletniej starki...ode mnie pewnie byś nie przyjął, ale i tak dziękuję słowa uznania :))
Subgeniusz ja cie pamietam z Izolacji jak rekomendowales zakup ,pamietasz moj nick/?wiesz bylem w szoku bo naprawde na IZOLCJI bylo 100 zl tak jak pisales ale musialem czekac 5 miesiecy na to ale warto bylo ponad 300 % zarobku odszukalem twoj post stary naprawde jestes genialny DUZY SZACUN
IZOLACJA PRZECZYTAJ!!!!!!
Autor | subgeniusz [79.175.202.*] 2009-04-22 10:53 Zobacz wątki dotyczące Izolacja Jarocin
Zobacz profil Izolacja Jarocin
DLA RYZYKANTOW I CWANIAKOW
IZOLACJA
MAM 10 TYS AKCJI SREDNIA 30 ZL
SKUP ZACZELEM OD 33 ZL
TO CO OBSERWUJECIE CZYLI ZRZUCANIE KURSU MALYMI PACZKAMI I PODSTAWIANIE WAGONIKOW PO 500 SZTUK NA LEWO SWIADCZY O JEDNYM ZNOWU SPEKULA SIE LADUJE W PAPIER CZYTAJ INFO O SPLICIE W DRODZE
NIE BEDE NIKOMU NICZEGO RADZIL iza JEST DLA LUDZI Z TWARDYMI JAJAMI
JESLI CHCESZ ZAROBIC 2000% WCHODZ ALE PODZIEL KASE NA PACZKI NP 10000 NA 1000 I KUPUJ PARTIAMI TAK JAK SPEKULA ZRZUCA 30-50 SZTUK zrobisz dobra srednia i czekaj
papier bedzie smigal po 100 zl
po splicie 3 zl i pompa na 10 zl
radze przejrzec DOKLADNIE FONA patrowicz gra wg starego scenariusza....
maila wyslalem do hurtimexu i dfp z pytaniem czy maja plany przaejsica na glowny odp z dfp
Szanpwny Panie
sadzę, że to pytanie powinien Pan skierować do Hurtimexu. Zwracam uwagę,
że
aby spółka mogła ubiegać się o zmianę rynku notowań, to musi uzyskać
wartość
kapitalizacji co najmniej 10 mln EUR, czyli obecnie około 40 mln zł,
natomiast kapitalizacja Hurtimeksu to obecnie ok. 11-12 mln zł. Zatem, aby
spółka mogła rozważać zmianę rynku notowań powinna co najmniej
zbliżyć się
do wymaganej wartości kapitalizacji. Kapitalizację oblicza się jako
iloczyn
wszystkich akcji spółki i ceny rynkowej jednej akcji.
sub czemu masz pretensje ze ktos sobie cos kupil dzieki temu ze dobrze piszesz na forum?mozesz byc z siebie dumny a nie sie na leszcza wkurzasz zobacz na bankier1972 i jego rekomendacje :))) ci co mu zaufali wtopa -50% ty jestes gosc bo naganiasz na spolki ktore sa w dolku a on dystrybuje :)
mam skoka rainbowa xplusa i hurtimexa od niedawna ;) jacha no i masz u mnie flaszke czegos dobrego podaj nr rachunku kupisz sobie sam bo nie wiem co pijesz
Rainbowa jeszcze trzymasz? ja sie za wczesnie wyleszczylem ....ale gratki co do flachy wypij kolezko dzis ze swoja kobieta moje zdrowie tak bedzie lepiej co do hondy racja niech ma i niech mu sie nie psuje :)))))))
Hurtimex chce też nawiązać współpracę handlową i kapitałową z innymi polskimi producentami odzieży dziecięcej, które realizują roczne przychody rzędu 10-60 mln zł, w celu stworzenia grupy firm o łącznych przychodach rzędu 100 mln zł.
trzeba czekac hamulec bardzo mocno zaciagniety na 0,06 zobaczcie ze pozniej jest bardzo malo papiera nie wierze zeby ktos kto kupil po 0,05 od razu ustawial sie na 0,06 i zadawalal sie 20%