chciałem wam podziękować za poświęcony dla mnie czas
nie pozwolę aby mnie obrażano i wyzywano
Cerabud prognozę podtrzymuję o ile p.Mitrowscy staną na wysokości zadania i doprowadzą wraz z zarządem do przeniesienia spółki na podstawowy
to już nie ode mnie zależne, '
dziś nastąpiło wyłamanie wsparcia, papier musi odpocząć aby " przemielił się"
czekamy na finałowe duże uderzenie
pozdrawiam was
Od kilu lat na forum bankiera prezentuję państwu moją metodę inwestowania opartą na AT W tym czasie zgromadziłem grono zwolenników i przeciwników mojej osoby. Postanowiłem zakończyć moją działalność. Uważam, że spłaciłem swój dług. Nadal będę inwestował na GPW. Przyjaciele z Bankiera, wiedzą jak możemy się spotkać. Szanowni państwo, generujcie zyski.
forum: Giełda
autor: maciej_z_krakowa
https://www.bankier.pl/forum/temat_KONIEC-MACIEJA,7055587.html - 19-05-2009
Każdy ma prawo wyrażać swoje opinie na forum, przedstawiać analizę dla danej firmy. Ja też gram na giełdzie i nie mam pretensji do analityków każdy ma swój rozum i niech się nim kieruje. Raz zarabiam innym razem tracę to jest giełda. Zawodowi analitycy się też mylą.
Obrażanie innych osób na forum jest niedopuszczalne, same wystawiają sobie wizytówkę.
Ech debile... Zostawcie juz tego bankiera w spokoju. Sami jestescie sobie winni, ktos wam kazal go sluchac? Macie swoj rozum (a wlasciwie to wyglada na to ze go nie macie) i powinniscie sami inwestowac swoje pieniadze. Mysleliscie ze bankier jest bogiem i przewiduje przyszlosc... Zalosne... Kazdy moze pisac na forum co chce ale nie kazdy musi tego sluchac. Miejcie pretensje do siebie barany co szly wielkim stadem za panem bankierem. Az smiac mi sie chce jak sobie przypomne jak wszyscy podawali swoje maile i prosili bankiera o rekomendacje jaka spolke maja kupic... hehe... dziecinada... pozdro dla bankiera - jestes niezlym manipulantem i pewnie sporo zarobiles na tych jeleniach, masz gosciu leb na karku. I wcale mi nie szkoda tych ktorzy cie sluchali, moze to ich czegos nauczy.
Dokładnie tak .. ja dzieki jego rekomendacja zarobiłem ładnych pare groszy a moze tysiecy:) pozdrawiam i dzieki. Bankier jest inteligentnym gosciem ktorego warto czytac!!!