• pożegnanie Autor: bankier1972 [188.47.126.*]
    chciałem wam podziękować za poświęcony dla mnie czas
    nie pozwolę aby mnie obrażano i wyzywano
    Cerabud prognozę podtrzymuję o ile p.Mitrowscy staną na wysokości zadania i doprowadzą wraz z zarządem do przeniesienia spółki na podstawowy
    to już nie ode mnie zależne, '
    dziś nastąpiło wyłamanie wsparcia, papier musi odpocząć aby " przemielił się"
    czekamy na finałowe duże uderzenie
    pozdrawiam was
  • Re: pożegnanie Autor: kombiii [79.190.35.*]
    To dobre bankier :) Poubierałeś leszczy w gniota i się żegnasz.... Co za cynizm....
  • Re: pożegnanie Autor: ~cerabud [79.175.224.*]
    spokojnie.. jeszcze dzisiaj zaliczymy 39 a moze wyjdziemy na lekki plus.. baton juz stoi wiec jest dobrze:)
  • Re: pożegnanie Autor: bankier1972 [188.47.126.*]
    cerabud będę prowadził na mailach,
    nie dzielę się wiedza za free i jeszcze wysłuchiwanie impertynencji
  • Re: pożegnanie Autor: ~Manio [83.30.151.*]
    trzymaj sie bankier
  • Re: pożegnanie Autor: ~Manio [83.30.151.*]
    trzymaj sie bankier
    dzięki
  • Re: pożegnanie Autor: maciej_z_krakowa [80.120.66.*]
    szkoda, naprawdę szkoda. Tak w Ciebie wierzyłem

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-krosno-ma-szanse-wybicia-nawet-do-1-80,7935022.html

No cóż nie dałes rady, ale czekamy z utęsknieniem na powrót za kilka miechów.
    Może wówczas będzie lepeij.

Pojaw się pod koniec roku, moze wówczas znowu zdobędziesz zaszczytny tytuł

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-krosno-ma-szanse-wybicia-nawet-do-1-80,7964372.html

Będzie Cię brakować. Nie zapomnij przysłać rekomendacji na maila. Bądź człowiekiem a nie nieuzytym sknerusem.
  • Re: pożegnanie Autor: ~666 [83.5.249.*]
    KONIEC MACIEJA

Od kilu lat na forum bankiera prezentuję państwu moją metodę inwestowania opartą na AT W tym czasie zgromadziłem grono zwolenników i przeciwników mojej osoby. Postanowiłem zakończyć moją działalność. Uważam, że spłaciłem swój dług. Nadal będę inwestował na GPW. Przyjaciele z Bankiera, wiedzą jak możemy się spotkać. Szanowni państwo, generujcie zyski.
    forum: Giełda
    autor: maciej_z_krakowa
    https://www.bankier.pl/forum/temat_KONIEC-MACIEJA,7055587.html - 19-05-2009
  • Re: pożegnanie Autor: ~Znicz [*]
    Wypad stąd i już nigdy tu nie wracaj, manipulancie.
  • Re: pożegnanie Autor: ~Marek Jakubczyk [83.7.89.*]
    Każdy ma prawo wyrażać swoje opinie na forum, przedstawiać analizę dla danej firmy. Ja też gram na giełdzie i nie mam pretensji do analityków każdy ma swój rozum i niech się nim kieruje. Raz zarabiam innym razem tracę to jest giełda. Zawodowi analitycy się też mylą.
    Obrażanie innych osób na forum jest niedopuszczalne, same wystawiają sobie wizytówkę.

Pozdrawiam
  • Re: pożegnanie Autor: ~antyleszcz [83.30.255.*]
    po powrocie bankrut1972 będzie namawiał na kolejnego "rodzynka" ze stajni giełdowych śmieci
  • Re: pożegnanie Autor: ~ppp [81.190.13.*]
    Ech debile... Zostawcie juz tego bankiera w spokoju. Sami jestescie sobie winni, ktos wam kazal go sluchac? Macie swoj rozum (a wlasciwie to wyglada na to ze go nie macie) i powinniscie sami inwestowac swoje pieniadze. Mysleliscie ze bankier jest bogiem i przewiduje przyszlosc... Zalosne... Kazdy moze pisac na forum co chce ale nie kazdy musi tego sluchac. Miejcie pretensje do siebie barany co szly wielkim stadem za panem bankierem. Az smiac mi sie chce jak sobie przypomne jak wszyscy podawali swoje maile i prosili bankiera o rekomendacje jaka spolke maja kupic... hehe... dziecinada... pozdro dla bankiera - jestes niezlym manipulantem i pewnie sporo zarobiles na tych jeleniach, masz gosciu leb na karku. I wcale mi nie szkoda tych ktorzy cie sluchali, moze to ich czegos nauczy.
  • Re: pożegnanie Autor: ~crazystork [83.25.118.*]
    Jeśli myślisz ,że wszyscy sugerujący się rekomendacjami bankiera tylko tracą -to duży błąd.Jak ktoś w pore wskoczy i wie kiedy wyjśc to zarabia
  • Re: pożegnanie Autor: ~endriu [83.10.83.*]
    Dokładnie tak .. ja dzieki jego rekomendacja zarobiłem ładnych pare groszy a moze tysiecy:) pozdrawiam i dzieki. Bankier jest inteligentnym gosciem ktorego warto czytac!!!
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.