ZNICZ to NAGANIACZ!!! mowie to ja jego knot przez niego ciagle pale sie ze wstydu!!! opowiada ciagle te bzdury a potem inni zyskuja a on ciagle traci..prosze sprzedawajcie te akcje niech chociaz raz uda mu sie taniej kupic przed wzrostami..inaczej znowu zgasne przez jego placz i moczenie nocne bo poszlo do gory a on nie kupil
zniczusiu to ja twoj knocik nie poznajesz?? nie stresuj sie zlosc tobie szkodzi - poprosilem przeciez dobrych ludzi aby sprzedawali jutro tanio..mam nadzieje ze specjalnie dla ciebie to zrobia i zwala kurs do poziomow o ktorych marzysz i śnisz - mam nadzieje ze chociaż raz twój sen sie spelni bo juz nie zniose chyba kolejnej twojej porażki
kurcze martwie sie o z NICZa wiecie jak on sie stresuje i martwi ze juz tanio nie kupi..ma on problemy i trudno mu publicznie o tym mowic..udaje twardziela a jest miekki ja cieply wosk..3maj sie ZNICZu twoj knocik
nie stresuj sie zniczusiu przeciez prosilem tez ludzi aby wywalali taniej..patrz jacy dobrzy i mili co?? dzis znowu spada miejmy nadzieje ze leszcze oddadza zgodnie z twoimi marzeniami i snami tj przynajmniej po 35gr . Wiecie jak sie ze stresował jak na moment bylo na plusie normalnie malo co sie nie zlal w znicz..no ale wreszcie on rządzi a leszcze go sluchaja