• A nie mówiłem Autor: ~BOSS [188.146.196.*]
    Jak pisałem wyniki do bani, co za tym idzie po 400% wzroście jest zwała bo nie ma podstaw do tego żeby cena sie przynajmniej utrzymała. Spadnie na 0,30gr to wtedy odkupie. Ja kupiłem po 0,37 i sprzedałem po 0,44 nie czekając na kokosy. Za kasiore z cerabudu kupiłem ekoexport po 3,9 jak była panika, a jutro sprzedam po 4,8. Tak sie gra leszcze, a nie liczyc na cuda zarobic kilka % i iśc dalej szukając okazji od spłoszonych graczy. Powodzenia i rozsądku w grze. Na jutro proponuje Nicogames ja juz kupiłem.
  • Re: A nie mówiłem Autor: ~tak tak [91.146.192.*]
    kolejny co kupuje na dolkach a sprzedaje na gorkach.. gratuluje mega inwestorze
  • Re: A nie mówiłem Autor: ~Zdzich [93.105.200.*]
    tak tak, dopiero teraz zauważyłeś, że 90% piszących na tym forum to sami zwycięzcy, normalnie już prawie milionerzy, zazwyczaj kupują na dołkach a sprzedają na górkach, a jak tracą to rząd 1-2%...spoko już nawet nie chce mi się odpowiadać takim gamoniom jak oni bo to przecież szkoda czasu
  • Re: A nie mówiłem Autor: ~ohah [213.251.189.*]
    ~ BOSS "cenie" takich ludzi jak ty..szkoda ze ciebie nie bylo jak bankier zaczynal rekomendowac cerabud a on pial sie do gory ..co bedzie jak w tym tygodniu znowu polecimy do gory??..jak jutro bedzie zielono..co powiesz?? skulisz ogon i polecisz..ludzie nie panikowac i nie sluchac naganiaczy!! spolce zalezy na kursie minimum 44gr bo taki kurs przyblizy do wejscia na GPW jest szansa tanio dokupic i usrednic kurs(to do tych co wyzej kupili)
  • Re: A nie mówiłem Autor: ~jag [77.46.30.*]
    wlasnie BOSS ,ja kupilem bez rekomendacji po 0,1 zeta ,sam poczytalem o spolce no i kupilem a cena 0,44 i tak jest zaje....bista jak dla mnie,
  • Re: A nie mówiłem Autor: ~crazystork [83.25.118.*]
    Na NG faktycznie robi sie ciekawie, mozna zacza pakowac do wora. Granica spadków do 2,4 a pozniej sie zobaczy
  • Re: A nie mówiłem Autor: ~rex [83.8.180.*]
    chcialbys, jutro bedzie 3.50. A co do Cerabudu to kupilem go po 9, problem w tym ze wywalilem po 13 - co i tak wydawalo sie swietnym osiagnieciem. dzisiaj to jest tutaj ogromny balon, ktory powoli peka.
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.