mam dla was ciekawostkę która nie wiem czy przypadkiem nie umyka wam ale popatrzcie na przyrost abonentów netii...jeżeli zsumować wszystkie centrale telefoniczne netii a powstało ich naprawdę sporo to nie wiem czy przypadkiem cena nie poszybuje jak netia ujawni ile obsługuje klientów a takich danych nie ma a wzrost jest spory.
ja mam na myśli to że pracując w serwisie widzę ile jest włączeń w neti a ile w tpsa a o sposobie pozyskiwania klientów to troszke mylą sie tobie firmy..masz na mysli firmy które świadczą tzw.połaczenia czyli prefiks z netią trzeba pdpisać umowę i uwierz że chętnych jest wiecej niż możliwości centralowych.
jak widać na razie komunikat nie ma odbicia na cenie. Sprawa zaległego podatku byla znana od dawna i nei jest to informacja w formie bomby dla rynku. Spojrzernie na netię jako spółke niezadłużoną, generującą dochody nie zmienia się. Jeśli bylby zjazd spowodowany tą informacją to będzie okazja do zwiększenia zaangażowania.
A skarga na decyzję US ma duże szanse powodzenia, wtedy zwrot kasy z odsetkami.
Czy ja dobrze widzę skupowane pakieciki? Czyżby ING skupowała i zwiększała swoje zaangażowanie.
Chodzik, co Ty na to. Wasza firma zaczęła inwestować?
Jakoś ucichłaś na forach czyżby kryzys energetyczny na księżycu? Odezwij się.
ck nic nie napisze, bo co ma niby napisać
ck sprzedał po 4,30, następnie netia przebija 5 zł (pisał że nie przebije)
a teraz jest ok 4,65, a pisał ze będzie zwała
Babka za dziadka, dziadek za rzekpę, Oj ! przydałby się ktoś na przyczepkę.
Jak widzicie do końca tej bajki jest jeszcze bardzo dużo mmiejsca na to aby się podczepić i ciągnąć, bo pomimo waszych wysiłków korekta na Netii postępuje i postępować będzie.
Pisałem, że spodziewam się tu ruchu mierzonego i na to wygląda, że idziemy w tym kierunku. Kolega wspomniał, że sprzedawałem w okolicach 4,30 i to jest prawda, ale nie wspomniał, że od tego miejsca w górę pozbywałem się tych akcji a było tego kilka set ...
Więc nie ma się co o mnie tak naprawdę martwić, ja jestem z tej transakcji zadowolony. Mało tego zacznę kupowac Netię po korekcie jak przyjdzie na to czas nie teraz.
Teraz bawię się na Rubikonie i tyle.
Jak zwykle pozdrawiam was serdecznie i ponownie przypominam, że owszem zdarza mi się
pomylić tu i ówdzie , ale jak dotychczas na Netii plamy nie dałem i wszystko odbywa się zgodnie z moimi oczkiwaniami.
Zawołajcie kolejnych niech przyczepią się za babką. Ja pociągnę na końcu.
Chodzik Księżycowy