• NETIA Autor: ~serwis netia [83.20.137.*]
    mam dla was ciekawostkę która nie wiem czy przypadkiem nie umyka wam ale popatrzcie na przyrost abonentów netii...jeżeli zsumować wszystkie centrale telefoniczne netii a powstało ich naprawdę sporo to nie wiem czy przypadkiem cena nie poszybuje jak netia ujawni ile obsługuje klientów a takich danych nie ma a wzrost jest spory.
  • Re: NETIA Autor: ~Krzysiek [83.30.82.*]
    Netia nie zawsze uczciwie pozyskuje klientów, mam wrażenie że niebawem dobierze się im do tyłka UKE.
  • Re: NETIA Autor: ~serwisant [83.20.120.*]
    ja mam na myśli to że pracując w serwisie widzę ile jest włączeń w neti a ile w tpsa a o sposobie pozyskiwania klientów to troszke mylą sie tobie firmy..masz na mysli firmy które świadczą tzw.połaczenia czyli prefiks z netią trzeba pdpisać umowę i uwierz że chętnych jest wiecej niż możliwości centralowych.
  • Re: NETIA Autor: ~nietia [83.21.81.*]
    A co z dzisiejszym komunikatem?
  • Re: NETIA Autor: ~pit [195.20.110.*]
    jak widać na razie komunikat nie ma odbicia na cenie. Sprawa zaległego podatku byla znana od dawna i nei jest to informacja w formie bomby dla rynku. Spojrzernie na netię jako spółke niezadłużoną, generującą dochody nie zmienia się. Jeśli bylby zjazd spowodowany tą informacją to będzie okazja do zwiększenia zaangażowania.

A skarga na decyzję US ma duże szanse powodzenia, wtedy zwrot kasy z odsetkami.
  • Re: NETIA Autor: ~Dj Andrzej [83.3.153.*]
    Czy ja dobrze widzę skupowane pakieciki? Czyżby ING skupowała i zwiększała swoje zaangażowanie.
    Chodzik, co Ty na to. Wasza firma zaczęła inwestować?
    Jakoś ucichłaś na forach czyżby kryzys energetyczny na księżycu? Odezwij się.
  • Re: NETIA Autor: ~netia [83.3.25.*]
    ck nic nie napisze, bo co ma niby napisać
    ck sprzedał po 4,30, następnie netia przebija 5 zł (pisał że nie przebije)
    a teraz jest ok 4,65, a pisał ze będzie zwała
  • Re: NETIA Autor: ~chodzik księżycowy [89.72.234.*]
    Babka za dziadka, dziadek za rzekpę, Oj ! przydałby się ktoś na przyczepkę.
    Jak widzicie do końca tej bajki jest jeszcze bardzo dużo mmiejsca na to aby się podczepić i ciągnąć, bo pomimo waszych wysiłków korekta na Netii postępuje i postępować będzie.
    Pisałem, że spodziewam się tu ruchu mierzonego i na to wygląda, że idziemy w tym kierunku. Kolega wspomniał, że sprzedawałem w okolicach 4,30 i to jest prawda, ale nie wspomniał, że od tego miejsca w górę pozbywałem się tych akcji a było tego kilka set ...
    Więc nie ma się co o mnie tak naprawdę martwić, ja jestem z tej transakcji zadowolony. Mało tego zacznę kupowac Netię po korekcie jak przyjdzie na to czas nie teraz.
    Teraz bawię się na Rubikonie i tyle.
    Jak zwykle pozdrawiam was serdecznie i ponownie przypominam, że owszem zdarza mi się
    pomylić tu i ówdzie , ale jak dotychczas na Netii plamy nie dałem i wszystko odbywa się zgodnie z moimi oczkiwaniami.
    Zawołajcie kolejnych niech przyczepią się za babką. Ja pociągnę na końcu.
    Chodzik Księżycowy
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.