Tak jak pisałem wyniki spółki do bani szczególnie za IV kwartał. Wyniki za sprzedaż czyli z tego co powinny byc zyski na bardzo dużym minusie. Ogólnie jest zysk ale tylko z powodu sprzedaży majątku spółki. Jednak dobrze zrobiłem że sprzedałem tą wydmuszke. Uważajcie bo możecie dużo stracic na tych akcjach w najbliższym czasie. Oczywiście długoterminowo może byc to trafna inwestycja, ale wg. mnie szykuje sie korekta od poniedziałku.
a ten dalej swoje..okej juz wczoraj zalozyles o tym watek musisz tez i dzisiaj..najpierw piszesz wyniki do banki..potem ze jest zysk..nastepnie ze sprzedales ta wydmuszke..a potem ze moze byc to trafna inwestycja dlugoterminowo..kolejna sprawa to tytul "zwala pewna" to chyba cos wiecej niz korekta o ktorej wróżysz ze ma byc od poniedzialku..
jezeli naganiasz na spadki to rób to profesjonalnie..bo kto ci ma uwierzyć??
prawda jest taka ze w poniedzialek lecimy do góry i ciekaw jestem twojego wpisu na tym forum 15.02.2010 po godz 16:30 na temat twojej zwały do kibla:))
Wolontariusz się odezwał, piękny gest ostrzegać wszystkich przed czymś co według ciebie nosi zmianę "pewna zwała". Powiedz mi tylko co ty z tego masz???.
Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. I w twoim przypadku tak jest, celowe osłabienie kursu poprzez propagandę, która z rzeczywistością ma tyle wspólnego co pies z kotem.
Lekarz, nie pogrążaj się zupełnie w swojej bezdennej głupocie. Spadki są możliwe w niedalekiej przyszłości, ale przyszły tydzień, a przynajmniej pierwsze 2-3 dni to wzrost kursu akcji. Wyniki pozytywne za ostatni kwartał zadziałają jako swoista dźwignia. Wiem o tym ja, wie o tym większość akcjonariuszy, ba ,wie o tym nawet Krystyna z gazowni.
Wedug mnie bedzie zwała lub kiszenie. Interesowałem sie innymi spolkami na NC. Sparwdziłem prawie wszytkie. Ja sie przenosze na GPPI . kapitalizacja , minimalna 7 mln, wykazuje ładne zyski, pórocze = 0,5 mln netto, Nie ma na NC spólki która by miała kapitalizacje mniejsza niz 20 mln i wykazywała jakiekolwiek zyski,a co dopiero takie.....
Taaaa, jak zmienią lock up na 100 PLN to pojedziecie na 100 PLN. Kto jeszcze da sie na to nabrać? W info o przejściu na regulowany już nikt nie uwierzył. Dlaczego? Prosta sprawa - nieprędko spełnią warunki - a może NIGDY.
dokladnie..merytoryka wypowiedzi naganiaczy na spadki jest niska jak ich poziom inteligencji.. tak jak wielu teraz sie smieje ze zlomowania cegiel tak wielu tez sie smieje z rekomendacji ze bedzie zwala a w dalszej czesci pisza o spolkach ktore to maja lepsze wyniki (tj. naganiaja na ich kupowanie)..
darujcie sobie bezmyslni naganiacze naspadki lub na konkurencje..to nie ta spolka i nie ten adres!!!:))
teraz ja sie ubawilem :-). tutaj nie siedza normalni ludzie, tylko spekula, nie ma wiekszego balona na NC. Wzrost o ponad 500% zupelnie bez przyczyny, tego jeszcze nie grali. ale z czasem kazda spolka wraca na wlasciwe tory, wiec ja nie mialbym watpliwosci co dalej. nie kompromitujcie sie zarowno naganiacze na spadki jak i wzrosty, ze wyniki maja tu jakies znaczenie.
Wyniki wynikami (są dobre) ale w powiązaniu z wejsciem na główny dają duże podstawy do ceny w okolicach 80 groszy- wyższe poziomy tylko jeżeli pojawi się jeszcze coś ciekawszego
Czy to koniec? Znając marne nerwy leszczyny pewnie nie. Pewnie grzmotnie w okolice 30 grochów i tam się pokisi kilka dni. To zabawne jak ten cykl się powtarza.