Pupilku, mój przyjacielu, niepotrzebnie sie martwisz o moją zgagę, tym bardziej że po piątkowym spadeczku dziś nie ma juz ani sladu:) Podniecasz sie tak, jakby spadło o 40%. Ja zgodnie z zapowiedziami obkupiłem sie konkretnie, z piątkowej promocji nie skorzystałem, bo zrobiłem sobie wolne. Mam średnią 5,67 i śpie spokojnie. A Ty jak rozumiem sprzedałeś wszystkie oponki i jesteś na forum tylko dla towarzystwa? Fajnie, bo wyjątkowo nudno tutaj ostatnio:)
Skoro kupowałeś po 4,62 to trzymasz oponki już rok- teraz rozumiem, czemu nie jesteś zadowolony ze stopy zwrotu. Ale jeśli tak, to czemu nie sprzedałeś po 7-8 zł? Albo zaspałeś albo cała ta twoja bajka jest sciemą. Jeśli chcesz odrobić swoje gapiostwo, kup monnari, jeszcze mi podziękujesz.
heh, czekałeś żeby przyciąć równe 100% i sie nie udało... Teraz tez nie liczyłbym na odbicie do 9 zł, ale do 7,50-8 spokojnie. Ale dziś marazm na oponkach...
biotek to fajny temat ale jak zejdzie jeszcze ze 2 grosze. Tam siedzi mnóstwo sfrustrowanych kolesi i dzis puściły im zwieracze, ale w środe ciąg dalszy wywalania biotka. To jedyny trup w wigu20, ale po 0,15 go kupie:)
I jak tam sytuacja Pupiczesiu? Ja sie ciesze, a Ty? Mam nadzieje, że nie oddałeś swoich akcyjek po 6, bo Cie polubiłem:) Chociaż dziwi mnie taki duży obrót przy wzgldnie niewielkim odbiciu, co oznacza sporą podaż. Czy szczęsliwi drobni uwolnieni od marazmu na tym papierku, czy coś grubszego?