• specjalnie dla "długoterminowych" :) Autor: ~gwid [109.243.93.*]
    12.02 Analiza techniczna wykresu tygodniowego pokazuje na negatywny układ obrotów . Poprzednia świeca doprowadziła do wybicia z kanału wzrostowego. Obecna świeca( biała) cechuje się niższym wolumenem , dodatkowo kurs w dalszym ciągu pozostaje pod linią kanału, a górny knot świecy oznacza presję podaży. W tym ujęciu przełamanie wsp1-11.0 będzie bardzo negatywnym sygnałem .

http://atwig.pl/index.php?id=91118145740&wykres=dwa

teraz sie podniecajcie :P ja se kupie jak wybije górą a wy sie kiście :P
  • Re: specjalnie dla "długoterminowych" :) Autor: ~fgashfdashgdfhgf [80.245.182.*]
    No i po co ten bełkot ? Najpierw piszesz, że dla długoterminowych, a potem nawijasz coś o technicznej... Co za kolo...
  • Re: specjalnie dla "długoterminowych" :) Autor: ~Mario [79.185.187.*]
    Taki bełkot to dla jakichs mocno uczonych analityków.Do mnie to trzeba dużo prościej pisać,
  • Re: specjalnie dla "długoterminowych" :) Autor: ~Kuba [194.63.135.*]
    Zgadzam się w stu procentach. Nie lepiej po prostu napisać, że jest tanio więc warto kupować, choć trzeba się liczyć z tym, że może być jeszcze taniej, ale nie przez jakiś "niższy wolumen" tylko ogólnoświatową korektę, która powoli się chyba rozkręca.
  • Re: specjalnie dla "długoterminowych" :) Autor: sebastian76 [95.41.80.*]
    Witam,
    czy jest sens analizować kreseczki po sesjach w których obrót jest znikomy. W piątek volumen to całe.2.68k akcji? Wg mnie nie ma to większego sesnu.
    Pozdrawiam Długoterminowców.
  • Re: specjalnie dla "długoterminowych" :) Autor: ~qx [213.156.113.*]
    zupełnie bez sensu pisać takie info dla długoterminowców, AT pokazuje sygnał sprzedaży jak obroty słabną (i słabnie popyt) czyli jak ktoś chce wyjść np. z 10 000 szt to gdyby grał na AT (słabnąca podaż/lub popyt) to zdołowałby kurs przy każdym ruchu o 10-20%.
    Jak kurs wystrzeli w górę to gość będzie się cieszył że nie kisił gotówki, ale tych % co uciekną przy wygenerowaniu sygnału + te o które sam podbije kurs przy kupnie nie liczy. Nie uwzględnia też możliwości np. otwarcia +20%.
[x]
GRAAL 0,00% 31,70 2016-11-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.