• Uwaga bedzie zwała Autor: ~BOSS [188.146.226.*]
    Ze wzgledu na zastój w budownictwie z powodu zimy wyniki raczej bedą słabe, tak jak w wiekszosci spółek budowlanych, zatem szykuje sie zwała. To oczywiście moja opinia ja jednak sprzedałem za duże ryzyko, a po drugie będzie można odkupic znacznie taniej.
  • Re: Uwaga bedzie zwała Autor: ~bb [217.98.102.*]
    idac twoim tropem rozumowania ~BOSS powinny byc wyniki gorsze u wszystkich.
    Banki mniej zarobia bo jest zimno klienci siedza w domach nic nie kupuja to i kredytow nie potrzebuja a banki wiecej na ogrzewanie wydadza!:) Branza handlowa tez lipa bo dostawy nie docieraja a z powodu zimy klienci nie moga dojechac do sklepow.

Mam pytanie czy to pierwsza zima w budownictwie?? znasz procesy w budownictwie?? ja w swoim miescie nie widze wstrzymania prac budowlanych a dodam ze powstaje o kilkadziesiat procent wiecej bardzo duzych inwestycji niz rok czy nawet dwa lata temu!!! Przy jednej jest spodziewane opoznienie uwaga 2 tygodnie.
    CERABUD sprzedaje ceramike budowlana a nie buduje to nie ich problem a cegly musisz chyba kupic kwestia kiedy z nich skorzystasz. Mrozy to obecnie nie taki problem jak 5-10-15 lat temu:) Druga sprawa wiesz za jaki okres beda wyniki?? jaki okres bedzie mial na nie wplyw??

cale szczescie ze sprzedales.
  • Re: Uwaga bedzie zwała Autor: ~kostek [93.105.58.*]
    Będzie, ale na ranem jak wrócę z baletów.
  • Re: Uwaga bedzie zwała Autor: ~bb [217.98.102.*]
    dobre:)
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.