• Wyniki coraz bliżej :D Autor: ~Super Fish [85.219.198.*]
    a leszcze sypią i sypią..... Będą kupować po wynikach ?
  • Re: Wyniki coraz bliżej :D Autor: ~Super Fish [85.219.198.*]
    Zaczyna sie przepychanie łokciami kto szybciej odda, nie ważne po ile
  • Re: Wyniki coraz bliżej :D Autor: ~far [89.228.211.*]
    Mam nadzieję że obędzie się bez przykrych niespodzianek, kurs EUR bardzo korzystny, a i wyniki 3 kw. były obiecujące. Każdy wynik powyżej 4 mln netto myślę że da impuls do wzrostów.
    Pozdrawiam akcjonariuszy GRAALA, tych cierpliwych oczywiście a nie sypiących kilkudziesięcioma szt.
  • Re:Do Super Fish Autor: ~Mario [79.185.175.*]
    Chlopie głupoty wypisujesz,słabo analizujesz transakcje.Nikt z leszczy tutaj nie sprzedaje,najwyżej ktoś skubnie.Ale jak ty skubniesz to licencjonowany oszust z biura makleskiego przerzuca sam sobie w dół i sprowadza ciebie do parteru.Prawie wszystkie transakcje sprzedaży w dół to robił makler sam sobie w wiadomym celu.Proszę nie mieć pretensji do leszczy.Wyniki nawet dobre nie pomogą,jeżeli biuro nadal będzie manipulowało kursem.Na wszystkich małych dobrych spólkach trwa taka manipulacja.Mam jeszcze Fasing i Zetkamę tam jest jeszcze gorzej.przypuszczam , na gpw nastąpiła jakaś zmowa.
  • Re:Do Super Fish Autor: ~Mario [79.185.175.*]
    Jeszcze nie dopisałem,większość maklerów to powinno mieć darmowe Wyżywienie i Ubranie i odpoczywać w sanatorium. :::))))
  • Re:Do Super Fish Autor: ~far [89.228.211.*]
    Ja jednak uważam że prawda leży gdzieś pośrodku i leszcze i szelki. Nieważne, gdyby pojawił się poważny popyt to jednych i drugich można by było zneutralizowac !! Może po wynikach. Oby
  • Re: Wyniki coraz bliżej :D Autor: ~qx [213.156.113.*]
    Wygląda na to że albo tuż przed albo po wynikach. Rynek nastraszył drobnych korektą i teraz boją się wchodzić. Inwestorzy graalowi zapomnieli o korelacji wyników s-ki z kursem EUR i USD. Dzięki spadającemu EUR Graal z miesiąca na miesiąc ma coraz tańszy surowiec, przypomnę że zeszliśmy poniżej 4zł za eur a w poprzednich kwartałach było to średnio 4,1.; 4,2, 4,45. Koszt surowca spadł, ceny sprzedazy w kanałach dystrubucji wzrosły. Zysk jest nieunikniony, pytanie tylko jaki będzie duży. Jeśli chodzi o kurs - powinien wzrosnąć po wynikach , obecnie brakuje reklamy s-ki w postaci komunikatów o prognozach etc więc cisza trwa w najlepsze. Jeśli ktoś z decyzją (k/s) czeka na ostatnią chwilę to przypomnę że zdarzyło się graalowi zmieniać termin wyników na wcześniejszy więc różnie może być. Zostało jeszcze 7 sesji do wyników, nie wiem jak wy ale ja od dziś zacząłem zwiększać zaangażowanie. Wg mnie cena uwzględniająca dobre wyniki to ok 17 ale to tylko moje prywatne zdanie
  • Re: Wyniki coraz bliżej :D Autor: ~Dell [85.219.198.*]
    Bardzo rozsądnie napisane. Pamiętam czasy 9-10 PLN, podobna sytuacja do obecnej, trzymanie kursu. A później eksplozja.

Życzę samych sukcesów
  • Re: Wyniki coraz bliżej :D Autor: ~qw [83.5.51.*]
    szkoda że nie mam wiecej kasy napewno bym w ta spółke zainwestował
[x]
GRAAL 0,00% 31,70 2016-11-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.