Rozumiem,że teraz czekamy do poniedziałku? Trwa zbieranie pod fantastyczny raport
wzmocniony przez wczorajsze info o "przejęciu".Jak to już tu niektórzy piszą potężny HOLDING powstaje a w poniedziałek "luka":)
P.S.
Te "infa" pokazują tylko poziom Patrodymacza,nawet leszcz już nie chce ubranek po 0.11..
Oczywiście,ze leszcz nie chce po 11gr.,bo woli zakupić po 15,bo tak w jego rozumieniu jest bardziej ekonomicznie.Ja czekam do 16 00 i dokupie jeszcze z prawej.Jezeli po sezonie zimowym nie urośnie to kiedy ma rosnać,dopiero po sezonie letnim?Nastawiam się do tego raportu optymistycznie , a po drugie kto nie ryzykuje ten nie wygrywa.Jezeli miałbym grac zachowawczo ,to napewno nie siedziałbym na newconnect.
REALISTĄ! Wystarczy spojrzeć na c/wk tej spółki i wszystko jasne.Dodatkowo
odpowiedz sobie na pytanie co Patrowicz zrobił w spółkach do których wszedł?
Co pozytywnego wniósł do chemosa,izolacji,ergu,starka itp.? Oprócz splitów,resplitów,
obietnic-NIC! On na tym zarabia,na ubieraniu w bezwartościowe papiery,kiedyś to
sam zrozumiesz,prędzej czy później.Pozdrawiam.
Przepraszam cię bardzo,ale musiałem coś zjeść ,bo od tego czekania na raport już zgłodniałem.Piszesz tu o p/bv ,niektóre społki mają dużo większą wartość,dla przykładu:
Domzdrow 257,27
Urlopypl 2,34
Jak dla mnie nie jest az tak zle
Moim zdaniem ta potyczka słowna przed ogłoszeniem raportu nie ma sensu,jezeli będzie zły to przyznam ci racje ,a jezeli dobry no to okarzesz skruche i tyle w tym temacie .Pozdro
Ja nie powiedziałem,że raport będzie zły! Napisałem wyraźnie,że raport nie ma znaczenia
dla tej spółki-śmiecia i że znów mogą wykazać zysk głównie z obrotu papierami! Wypowiadam się cały czas tylko o spółce,to ty mnie zaatakowałeś w którymś temacie sugerując,że brak mi oleju w głowie:) Rozumiem,że masz papier i chcesz zarobić czego szczerze ci życzę...sam kiedyś mówiłem/myślałem jak ty.Pozdrawiam...weekend:)
oserwator ma racjie to jest ,tego patrowicza to juz przekleji wszycy niedlugo sam ze soba bedzie gral , cwaniak naprodukowal akcji imysli ze ma idiotow przed soba i beda
kupowac a on bedzie ich czestowal ,
a ile ten patrowicz ma tych akcji co ja czytalem w ubieglym roku to sprzedal wszystkie w akcjonariacie urlopy.pl jego nazwiska nie ma chyba ze przez fundusz kontroluje
Gdzie miliony na kupnie? Właśnie tak Patrowicz ubiera na swoich śmieciuchach...zastanówcie się 10 razy następnym razem zanim oddacie pieniądze patrodymaczowi....
masz racjie , zadnych swiecow patrowicza , nie kupowac bo on siedzi przed monitorem i sie z wami bawi ubiera was w swoje sieci i sie prawdopodobnie smieje
jak jelenie kupyja jego smieci i ubiera was w swoje sieci ktorych naprodukowal
aby was nmi zawalac