8zł....:))) kupowałem po 3.90zl w połowie dnia i ze strachem obserwowałem jak leci na poniżej 3.70zł. i w końcu ktoś się zlitował i w ostatnich transakcjach wziął 1000sztuk po 3.94zł. zarobiłem 8 zł, idę na piwo..... dzięki :))))
Dnia 2010-02-11 o godz. 18:00 ~robek34 napisał(a):
> bardzo milo bylo dzisiaj obserwowac ksiazkowe wrecz
> karmienie leszcza,,gratulacje.
Szczerze mówiąc to wala mnie wasze ekscesy i leki ale drogi kolego nie pisz ze było to książkowe bo trochę "siedzę na gpw" i taka akcje ostatni raz widziałem na 09 kwiat starsi będą wiedzieć o jaki walor chodzi...
pamiętaj ze raz na kilka lat zdarza sie walor który potrafi dać ponadprzeciętną stopę zwrotu
To jest wielkie trzepanie czegoś w jakimś celu.
Raczej leszczyny ,bo chyba nie rekina.
Występuje u nas pragnienie sprzedania po super cenie jaką widzieliśmy, a która umknęła.
Jak się znowu pojawi też połowę sprzedam ,choć i tak mam mało.
q nie wiem czy to cie wali czy nie,ale skoro piszesz to cie to rusza.ja walora nie posiadam ,ale pare groszy zarobilem,obecnie obserwoje.jestem dosc mlodym inw.i nie bardzo wiem o czym piszesz,ale dla mnie to tak wygladalo jak napisalem
Część dzisiaj sprzedali, ale jeszcze mają, a na pewno mają kasę i w najbliższym czasie będą stawiać na K i robić zamieszanie. Kto zaryzykuje może dużo zarobić, a stracić niewiele jeśli kupi poniżej 4 zł. Dzisiaj pod koniec sesji było zbieranie to na pewno nie oni zbierali. Dużo osób zostało ubranych powyżej 4 zł i poniżej nie odda. Wnioski niech wyciąga każdy sam.
Po 1.30 to było w maju.Do tego czasu zdążyli obrócić nie raz.Sądzę a mam wyczucie,że to najlepsze dopiero przed nami.Chyba że nam Jankesi szyki pomieszają.W Stanach dziś ładnie.Do jutra.Hejuuuu.