• Bossa FX ... Autor: 4tunat [84.10.102.*]
    Ktoś korzysta może z nowej usługi DM BOŚ -bossa fx ? Proszę o opinie i może porównanie z np. XTB ...
    Dzięki z góry ...
  • Re: Bossa FX ... Autor: ~Bpb [79.186.61.*]
    odswiezam temat... opinie o innych platformach są druzgocace a o BOŚ cisza... moze sensowniej jest zalozyc forexowe konto w jakim DM takim jak np BOŚ? Prosze o opinie
  • Re: Bossa FX ... Autor: 4tunat [84.10.102.*]
    hmm ... nikt nie ma rachunku, bo to bardzo świeża usługa BM BOŚ(parę tygodnie może).
    No nic trzeba będzie samemu popróbować, bo XTB już mnie do białości wnerwia ...
    Dzisiaj już przeszli samych siebie ... za CZWARTYM razem dopiero nastąpiła realizacja zlecenia zamknij. Fakt, że na tym nieco zarobiłem, bo 1,2,3 raz zamykałem krótką jak edek szedł jeszcze w dół ;-), ale to ogólnie jest skandal. Czasowa różnica miedzy 1 próba zamknięcia, a tą ostatnia skuteczną, to ok. 1,5 min. Kto widział jak Euro/USD potrafi śmigać, to wie, ze to bardzo dużo jest i może drooogo kosztować.
    Z XTB w ogóle jest dziwna sprawa ... czasami zwyczajnie potrafi się "zawiesić" na parę, paręnaście sekund, a niekiedy i minutę, pomimo, ze wskaźnik połączenia wskazuje, że wszystko OK ...
    Przy okazji ... gratulacje dla wszystkich co na krótko grali edkiem. W 11 godzin prawie 200 pipsów nieczęsto tak pięknie i szybko daje forex zarobić ... :-)
  • Re: Bossa FX ... Autor: ~ANDREW523 [81.109.109.*]
    A dlaczego rozglasdasz sie tylko na terenie Polski?Duzo znakomitych brokerow znajduje sie po za granicami PL i bez problemu otworzysz konto w USA lub UK.
  • Re: Bossa FX ... Autor: 4tunat [84.10.102.*]
    Zastanawia mnie czemu u nas w Kraju nie ma takowych ? Krajowa jurysdykcja, polska platforma transakcyjna i wymogi KNF to jednak niebagatelny plus dla rodaków. Wcale nie palę się do zasilania spreadem obcych firm, ale jak nie będzie wyjścia, to trzeba faktycznie poszukać za granicą. W sumie to obciach, ze są takie kłopoty z krajowymi BM ...
  • Re: Bossa FX ... Autor: ~Robo99 [194.114.62.*]
    Witam

Polecam, sam korzystam mam już u nich konto forexowe 4 lata i jest ok.
    Dwie rzeczy, które so na plus to:
    Konto można powiązać z kontem osobistym w Boś i pieniądze po przelewie masz w ten sam dzien.
    Wplacasz na konto , które jest gwarantowane przes Bankowy Fundusz Gwarancyjny, a nie jakiemuś brokerowi za granicą, i może wypłaci Ci pieniądze, a może nie.
    Platforma jest przejżysta i dodatkowo zobacz na ranking KNF, sa na 2 miejscu jeżeli chodzi o klientów z procentem zyskownych transakcji.

• Re: Bossa FX ... Autor: ~OKO [83.25.48.*]
    Polecam OK Bez problemów
  • 20FX.pl - Najlepsza Platforma Forex Autor: ~Dawid [83.6.48.*]
    Witam

Ofertę BossaFX uważam za słabą.

Pozdrawiam.
  • Re: 20FX.pl - Najlepsza Platforma Forex Autor: ~stalowy prent [83.19.167.*]
    popraw sobie błąd ortograficzny na stronie, bo wstyd analfabeto
  • Re: Bossa FX ... Autor: ~koszal1 [80.50.137.*]
    Dnia 2010-02-11 o godz. 10:43 4tunat napisał(a):
    > Ktoś korzysta może z nowej usługi DM BOŚ -bossa fx ? Proszę
    > o opinie i może porównanie z np. XTB ...
    Dzięki z góry ...
    dlamnie oszusci kiedy siedziszi cos sie dzeje na rynkach i masz male plecy to zaraz wylogowuje cie z gieldy niemozesz sie polaczyc przez pare minut jak sie polaczysz masz tyly konkretne albo chcesz sprzedac to kwotowanie wskakuje i tracisz czas na sprzedarz oczywisce po paru sekundach zanim zrobisz to odnowa jestes duzo nizej
  • Re: Bossa FX ... Autor: ~do kitu [31.61.129.*]
    nie wchodzcie w bossa fx .grają przeciwko wam na wysokich obrotach ,zawsze odwrotnie jak obstawicie zwłaszcza w nocy.a potem zamykają depo.
  • Re: Bossa FX ... Autor: ~rotfl [79.184.73.*]
    Tak, uwzieli sie na ciebie, niebozatko :)
  • Re: Bossa FX ... Autor: ~trader fx [164.126.142.*]
    czasem życie zmusza człowieka żeby otworzyć rachunek w bossa fx, trzeba tak dywersyfikować posiadany majątek by kwota zgromadzona w banku ./ u brokera, odpowiadała gwarancji 100K jewro

trudne nadejszły czasy

buhahahahaha
  • Re: Bossa FX ... Autor: ~Trickster [83.19.189.*]
    Wczorajszy przykład BOSSA FX na tapecie pod FOMC ustawione 3 poz. L z dołu 0,5, 0,4 i 0,3 w sumie 1,2 lota Lka z ładnym plusem w ciągu paru sekund ruch i zacięcie platformy. Ponowne jej odpalenie nie pomaga tzn. jest niezaburzone połączenie z netem ale platforma dalej zawieszona. Za 3cim jej odpaleniem już ok platforma ,,się obudziła'' i realizacja 900 zł zysku. Podsumowując to był tylko trening ale przy takich ruchach i małym depo na realnym koncie depo pęknie jak dętka. NIE POLECAM NIKOMU tego brokera bo jego działania są ŻENUJĄCE i mogą skończyć się mocnym uszczerbkiem na kasie i psychice. Reszta Bossa FX tj. stronka, serwis info ogólnie jest spoko.
  • Re: Bossa FX ... Autor: ~gość [94.229.219.*]
    wczoraj od 20:42 do ok 20:47 (na wzrostowej korekcie pod 1.34... była chyba jakaś awaria... nie chodził u mnie ich serwer... w moim przypadku to 1y taki przypadek. W sumie nie narzekam bo wiem, że u innych też to samo się zdarza
  • Re: Bossa FX ... Autor: ~trader fx [5.173.31.*]
    przetestujcie sobie bzwbk, nie znam ich fx, ale ludzie tam pracujący są w miarę pojętni, trwało to ale nauczyłem swojego maklomata z bzwnbk, by zbyt często nie wydzwaniał do mnie ze swoimi "genialnymi" ofewrtami, szczególnie gdy bujam sie w hamaku buhahaha

• Re: Bossa FX ... Autor: ~Bossa [79.191.210.*]
    Automaty BossaFX. Visual Orders BossaFX - zlecenia z wykresu; wyczerpujący opis funkcjonalności BossaFx (MT4); Kalkulator BossaFX - wartość pipsa, depozytu, spreadu w danym momencie; Multi BossaFX - 8 wskaźników AT na 8 interwałach; Konwerter wykresów - cena 
  • Re: Bossa FX ... Autor: ~zielony-miszczu [188.146.168.*]
    bzwbk wyrzuca ci stratne pozycje przy 80%depo a bos trzyma do 30%
    siedze w bosiu pare lat i jakos daje rade, tanio u nich nie jest ale jest na tyle ok i walkow mi nie robia ze nie chce mi sie eksperymentowac i szukac nie wiadomo co

• Re: Bossa FX ... Autor: ~bossa [95.49.199.*]