No cóż albo będzie dobrze albo żle , albo będzie czerwono albo będzie zielono a może będzie krok do tyłu a dwa kroki do przodu i oto cała Analiza Techniczna,
no koleś gada sam ze sobą (przykre trochę...) ale ma rację co do analizy technicznej, ja kupowałem większość akcji w lipcu 2009 jak straszyli na wigu 20 przy poziomie 1800 GŁOWĄ Z RAMIONAMI zjazdem na 1400-1600 albo i niżej, teraz niby przebicie linii trendu wzrostowego i innego głupoty... cała branża wróżek i zapowiadaczy pogody.
Od kiedy nr ip komputera pojawia się przy nicku ?, A może jest to nr identyfikacyjny piszącego dla odrożnienia od innych , poslugujących się nickiem Inwestor i wystepujących na innych forach ? Czy to jest tak ciężko zrozumieć,?
powiem Ci szczerze lelo on jest moją ostatnia sznasą na spadki i kupno niżej:))) Tylko to ze ocalal w akcjonariacie daje mi nadzieje ze moze jednak jest ich wiecej i fajnie by bylo ich wywalic na korekcie:) a poza tym to ab silne, pilnowane i delikatnie podkupywane wiec chyba jednak sie nie doczekam a Ty bedziesz mial okazje niexle zarobic, wg mnie jak pokonaja najblizszy opor to naprawde poleca pod 20 zl ja licze ze moze jednak zrobia zjazd ale coraz mniej...
o czym Ty piszesz kolego??? obok nicku masz nr ip Twojego komputera i z tego widać że nie dość ze pisujesz w tym wątku pod kilkoma nickami to do tego sam ze sobą:))) a Twoje tlumaczenia to żenada! Wspolczuje akcjonariuszom ABPL bo tak jak pisze Max nie dadzą zarobić dopóki taki element jest w akcjonariacie!
Jak czytam wypowiedzi takich imbecyli gadających w dodatku z samym sobą - notabene nie ma się co dziwić - to marzę o spadku kursu na samo dno i pociągnięcie tam ze sobą Kolekcjonera i podobnych mu jego ziomków, no ale może niech się to spełni jak mnie już nie będzie w akcjonariacie :)