Zarząd CERABUD Spółki Akcyjnej w Łodzi ("Spółka") informuje niniejszym, że działając w oparciu o postanowienia art. 399 paragraf 1, art. 400 paragraf 1, art. 402(1) oraz art. 402(2) Kodeksu Spółek Handlowych zwołał - poprzez ogłoszenie zamieszczone na stronie internetowej Spółki (http://www.cerabud.pl) - na dzień 07 marca 2010 roku Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki , które rozpocznie się o godzinie 10:00 w Łodzi, w Hotelu IBIS al.Piłsudzkiego 11 (Sala Konferencyjna), z następującym porządkiem obrad:
1. Otwarcie obrad.
2. Wybór Przewodniczącego NWZ.
3. Stwierdzenie prawidłowości zwołania NWZ i jego zdolności do podejmowania uchwał.
4. Podięcie uchwały w sprawie uchylenia tajności głosowaniadotyczącego wyboru Komisji Skrutacyjnej powoływanej przez Walne Zgromadzenie.
5. Wybór Komisji Skrutacyjnej.
6. Przyjęcie porządku obrad.
7. Podięcie uchwały w sprawie zobowiązania Zarządu do podięcia działań w sprawie u biegania się o dopuszczenie i wprowadzenie akcji do obrotu na rynku regulowanym.
8. Wolne głosy i wnioski
9. Zamknięcie obrad NWZ
ciekawa deklaracja! , Wlasciciel nie sprzeda akcji, az kolo 1,30 zl jesli pamietam, to oznacza ze juz na regulowanym rynku i ze oczekuje wzrostu kilkaset jeszcze procent a jesli nie robi z...cholewy to juz ta deklaracja jest potezna jesli chodzi o oczekiwania poziomu notowan
moze bankier mial jednak nosa i nie tylko :-0
pozdrawiam
mecenas
ciekawe jakie spolki sa w tej samej kolejce.....i jak sie ulozy ich kolejnosc na regulowanym rynku.
Może być teściowa?tez niczego sobie jezeli lubisz kobiety powyżej 90 kg i masz mocne łóżko.Jezeli tak to daj zanac ,chętni ci oddam ten smakowity kąsek ciała,he he
Mam młodą seksowna kozę nie chciałbyś spróbowac capy na nią lecą, po możesz ją wydoić i nie musi być 50 tysiaków choć jak dla Ciebie to ona jest tyle warta. Co z Twoją partnerką jest nie tak że jesteś taki zdesperowany i 50 kawałków chcesz wywalić?
za szybko poszliście do góry, dzis demontracja siły i uleszcenie spanikowanego leszcza.
zabieg kosmetyczny, panikarze tradycyjnie zrzucili nisko ubranka:)
tak tak a swistak siedzi i zawija w te sreberka....widze ze nie masz pojecia co nas czeka (up) albo naganiasz na spadki, ktorych nie bedzie:)) za slaby w gębie i w nogach jestes ale pozdrawiam i do jutra:)
nie naganiam sam ma jak dla mnie juz duzo po 44gr tylko dzisaj poszlo na 48gr i pozniej lawina, najpier ukryte na 48ss i pozniej na 45 gr, nie naganiam, tylko ,,mlody,, jestem i pisze co widzialem podczas sesji
a dklaczego sadzisz ze pojdziemy do gory dziaj widac bylo jak ciezko to idzie , a ze wlasciciele zrobili lok upy na 1,3 to nic nie znaczy jakby to bylo pod kara grzywny to ok, a oni sobie tak napisali a spredawac moga i juz
no jezeli ktos posiada akcje z rynku pierwotnego i lockup nie zostanie dotrzymany i ta osoba straci na tym to moze dochodzic odszkodowania..w innych wypadkach jest tak jak piszesz tylko jakby wtedy spolka wygladala??
ja uwazam ze lockup ma bardziej podloze psychologiczne i ma pokazac ze glowny udzialowiec liczy na wzrost notowan i mniej wiecej pokazuje o jakie wzrosty chodzi.
Jesli chodzi o zagrywki to moze ktos pilnuje zeby za duzo nie wzroslo skoro leszcze wyskakuja na niskich poziomach. Bankier pisal niejednokrotnie zeby nie sprzedawac ponizej 44gr wielu sprzedaje w tym lub niewiele wyzszym wiec....jest jak jest....pozyjemy zobaczymy duuzo wiecej wie Bankier i blisko zainteresowani tematem. Na razie moim zdaniem nie ma podstaw do obaw a wrecz przeciwnie beda podstawy do radosci.
moja rada nie sprzedawac tanio a kto liczy ze teraz sprzeda i dokupi taniej oj moze nie zdazyc bo nie bedzie mial okazji!!!
BB TO JAK ODCZYTAC DZISEJSZE ZACHOWANIE KURSU, SKORO WIDAC BYO DUZE UKRTE SS NA 48 I POZNIEJ NA 45 CO WYWOLALO PODAZ I ZAKONCZENIE NA CZERWONO, CO SPOODUJE PEWNIE JUTRO DALSZY SPADEK
a bb mowi nie pisz z caps lockiem .. bo niepotrzebnie krzyczysz - znasz zasady wypowiedzi na forach?? skoro posiadasz akcje tej spolki to po co tak pesymistycznie i krzykliwie (caps lock) o niej sie wypowiadasz??? na twoje pytania odpowiedzialem wczesniej..
a te czerwono to jakim obrotem zostalo wywolane??? w stosunku do glownie zielonej dzisiejszej sesji??
powtorze leszcze nie oddawac a bedzie szybko rosnac..leszcze oddawac to powoli ALE ROSNAC BEDZIE !!! :) kto co woli
zobaczymy co jutro napiszesz ew. pojutrze :))))))) ;)
witam bb, z capsem ok, ale to nie bylo specjalnie.
widze ze jestes pewien, wiec ok, ja jestem ,,mlody,, wiec zobaczymy , pewnie masz wiecej doswiadczenia, a jak bedzie zobaczymy