• Cerabud ocena sytuacji Autor: bankier1972 [188.146.227.*]
    Po ostatnich silnych wzrostach do poziomu 55 , spółka przebywa w konsolidacji zawężającego się trójkąta z oporem lokalnym 49 gr i wsparciem 40 gr.Udany test któregokolwiek z wyżej wymienionych ograniczeń wskaże nam kierunek.
    Zważywszy na to ,iż spółka ma w planach przejście na rynek podstawowy oraz cieszącym się dużym zainteresowaniem day traderów, mamy szanse na test lokalnego oporu i atak na szczyt 55gr co otworzy nam drogę do 1 zł a następnie do ceny docelowej 1,15 zł, wynikającej z psychologicznego ogranizenia lock up na poziomie 1,30 zł.
    Patrząc na cenę np. Serenity przy C/WK ponad 40 i innych balonów, spokojnie papier może przekroczyć wskazaną cenę.
    Jest to normalne , że papier musi ostudzić oscylatory, stąd ten mały odpoczynek i konsolidacja.
    Cierpliwość cnotą, dlatego nie rozumiem raz jeszcze zaznaczam tych co wywalają papier na dołkach 41,42:)
    podtrzymuję prognoże i bądźcie spokojni
    ps. zastanawiam sie co b było jakbyście jednego dnia np jutro zabrali całkowicie swoje zlecenia podażowe:)
  • Re: Cerabud ocena sytuacji Autor: ~nowy [89.191.152.*]
    dziękuję
  • Re: Cerabud ocena sytuacji Autor: ~mejsasz [188.47.148.*]
    dla mnie raport pokaże kierunek, jeżeli bedzie dobry to sądzę, że nie tylko 49 wybijemy, ale i 55!!
    hehe
  • Re: Cerabud ocena sytuacji Autor: ~igr [83.10.147.*]
    na IGR bankier1972 dał świetną rekomedacje - że spadki mamy już za sobą.... i spółka zmienia trend ze spadkowego na wzrostowy. Świetna rekomendacja :)) a bankier1972 na forum IGR teraz milczy, bo tym razem niestety mu się nie udało :))
  • Re: Cerabud ocena sytuacji Autor: marco9691 [83.10.57.*]
    "...wycofajcie zlecenia.." a ja sobie, wtedy sprzedam, frajerow u nas nie brakuje
    to juz jak bozka traktuja bankie1972, na cerabud
  • Re: Cerabud ocena sytuacji Autor: ~bb [83.9.29.*]
    to nie o to chodzi...
  • Re: Cerabud ocena sytuacji Autor: bankier1972 [188.147.0.*]
    zakończyliśmy dziś dzień na wsparciu
    40 powinno być jutro bronione.
    mamy wykupienie rynku.
    a na podstawowym było odbicie stąd rolowanie kasy.
    jednak kiedy pogorszy się sentyment na WIG kapitał wróci na NC,
    dziś jest ostatnim moim dniem pisania na tym forum.
    usunięto mój główny watek na ICI, a tego nie trawię, dlatego od jutra bedę pisać na konkurencyjnym portalu, od czasu do czasu wyślę wam maile o bieżącej sytuacji na cerabudzie
    pozdrawiam
  • Re: Cerabud ocena sytuacji Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    czy wysłałeś już maile co maja jutro zrobić?

Tylko pisz dokładne instrukcje, bo drobna pomyłka może Cie dużo kosztować. Przy tym poziomie obrotów, gdyby zamiast wycofać zlecenia S, wycofali dzisiaj zlecenia K które tak ochoczo zaspokoiłeś, wówczas byłoby bardzo nieprzyjemnie.
  • Re: Cerabud ocena sytuacji Autor: ~somebody [81.219.29.*]
    Napisz pod jakim nickiem bedziesz na parkiecie ?
  • Re: Cerabud ocena sytuacji Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    nie obrażaj bankiera. Najwięksi mistrzowie nie zmieniają nicków.
  • Re: Cerabud ocena sytuacji Autor: ~prawiemoder [83.21.74.*]
    To ja zgłosiłem usunięcie . Reklamować swoją firmę na forum bankiera..? chłopie nie bądź bezczelny , przecież musiałeś się z tym liczyć że to zostanie usunięte .
    Dlaczego to robisz ? Czy aż tak potrzebujesz popularności ?
  • Re: Cerabud ocena sytuacji Autor: ~skierowanedoKNF [81.219.29.*]
    Dnia 2010-02-15 o godz. 21:29 ~prawiemoder napisał(a):
    > To ja zgłosiłem usunięcie . Reklamować swoją firmę na forum
    > bankiera..? chłopie nie bądź bezczelny , przecież musiałeś
    > się z tym liczyć że to zostanie usunięte .
    Dlaczego to
    > robisz ? Czy aż tak potrzebujesz popularności ?

... co zgłosiłeś ... ? Ja zgłosiłem manipulacje na forum bankiera przez Janusza vel bankier1972 do KNF > V V i cisza ...
  • do prawie moder Autor: bankier1972 [188.147.0.*]
    90% wpisów na forum to reklama swoich firm
    pozostałe 9% to ujadacze
    1% to tacy jak ja: wpis rzeczowy bez zakupu, nie posiadałem ICI ani w zeszłym tygodniu, ani w piątek, ani dziś.
    nie jest człowieku Ci łyso.
    więc jeżeli jest prawdą co piszę, co powinieneś powiedzieć?
    a do tego u dołu z KNF, wiesz co to wogóle manipulacja? dlatego zlali Ciebie, dwie pozycje wyżej wtoje IP pyta o mego nicka na Parkiecie,
    dziecinada, dziecinada
    ....
    wiem, że wy wolicie aby ludzie tu nie pisali, bo wasz autorytet na zasadzie up, albo zwała tylko się liczy:)
  • Re: do prawie moder Autor: ~matoly [192.168.20.*]
    kurva ile kapusi normalnie zygac sie chce chlam chlam i jeszcze raz chlam jebani konfidenci
  • Re: do prawie moder Autor: ~luki [81.219.201.*]
    Dzieki bankier za rekomendacje kazdy moze kupic lub nie przeanalizowac spolke ty podajesz im gotowce a niektorzy to do macieja probuja cie nawet straszyc knf zenada macieju bankiera rekomendacje daja zarobic natomiast twoje nie a wiec przyznaj racje bankierowi badz honorowy pozdrawiam szkoda ze nie bedziesz juz tu pisal a moze przemyslisz i zostaniesz zeby podzielic sie na tym forum swoja wiedza
  • Re: do prawie moder Autor: ~Edek [83.252.164.*]
    Powiedz to tym, co kupili "rekomendowane" IGROUP i NicoGames.
  • Re: do prawie moder Autor: ~bb [217.98.102.*]
    albo tym co kupili z rekomendacji domow maklerskich bre , ing itp EDEK to moze ty merytorycznie cos nam zaproponuj bo widze ze jestes nieomylny i wszystko przewidujesz bezblednie..

a poza tym troche pospadalim lecim jutro w gore:)))
  • Re: do prawie moder Autor: ~Endrju [212.87.13.*]
    Poproszę trzeci raz:) Wyślijcie te analizy na malcolm_1990@o2.pl
    Może ty bb to zrobisz?:)
  • Re: do prawie moder Autor: ~edi [89.231.144.*]
    bankier zostań nisłuchaj matołów pozdrawiam
  • Re: do prawie moder Autor: ~Edek [83.252.164.*]
    A owszem. Ja stawiam na pewne spolki, z ogromnymi przychodami, z wielkimi zasobami, ktorych dzisiaj malo kto docenia. A taka spolka jest Polnord. Kupilem po 30 i trzymam, wiem, ze zarobie. A nie bede caly dzien sie denerwowal, czy spolka, ktora kupilem pokaze kiepski raport i czy moze nie walnie o podloge. Wole bezpieczne inwestycje i swiety spokoj.
  • Re: do prawie moder Autor: ~bb [217.98.102.*]
    zycze tobie powodzenia..obys mial wiecej szczescia jak ci co w sierpniu kupili Polnord po prawie 50zl a teraz stoi po 30zl - pewnie tez mysleli o spokojnym snie i pewnosci inwestycji
  • Re: do prawie moder Autor: ~minimale [89.228.43.*]
    Kapusie do dziela. Trzeba zadenuncjowac Edka o manipulacje kursem. Przeciez rekomenduje Polnord, ktory juz posiadl.
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.