• Desperacki krok ! Autor: ~stachu [188.146.3.*]
    Z tą JEDNĄ {!!!!!!!} akcją o 16.20 .
  • Re: Desperacki krok ! Autor: ~stachu [188.147.113.*]
    Nikt się nie odzywa , wszyscy sprzedali ??? O Q....a sam zostałem z tą makulaturą !!!
  • Re: Desperacki krok ! Autor: ~maciek [77.255.7.*]
    Dnia 2010-02-08 o godz. 19:46 ~stachu napisał(a):
    > Nikt się nie odzywa , wszyscy sprzedali ??? O Q....a sam
    > zostałem z tą makulaturą !!!

sam mam podobne wrażenie że papier osamotniony a leszcza brak
    mam spory pakiecik i nie oddam za mniej niż 2 zł (no chyba że wystąpią nieprzewidziane okoliczności jak np na veno - emisja akcji po 2 gr dla drobnicy zamiast po 30 gr dla inwestora)
  • Re: Desperacki krok ! Autor: ~Blitzkrieg [87.96.110.*]
    maciuś, durak po halucynogenach...
  • Re: Desperacki krok ! Autor: ~stachu [188.147.145.*]
    Eeee tam , zaraz tam leszcza brak . Ja jestem leszczem giełdowym , myślisz że jakiś gruby udziela się na takim forum bagiennym jak to ? Znasz takiego ? No chyba że Ty nim jesteś to szacunek . A tak odnośnie grubasów ; wiele osób tu tak o sobie pisze ale tak w rzeczywistości to oni nie mają nawet prawa nazywać siebie leszczami.
  • Re: Desperacki krok ! Autor: ~maciek [77.255.7.*]
    Dnia 2010-02-08 o godz. 21:09 ~stachu napisał(a):
    > Eeee tam , zaraz tam leszcza brak . Ja jestem leszczem
    > giełdowym , myślisz że jakiś gruby udziela się na takim
    > forum bagiennym jak to ? Znasz takiego ? No chyba że Ty nim
    > jesteś to szacunek . A tak odnośnie grubasów ; wiele osób
    > tu tak o sobie pisze ale tak w rzeczywistości to oni nie
    > mają nawet prawa nazywać siebie leszczami.

gruby nie jestem ;-) za chudy też nie ;-)
    ale co do carbona to trzeba przyznać że nikłe zainteresowanie jak na to forum
    podobna cisza na forum parkietu
    czasem taki spokój się przydaje
    Obyś miał racje .
    maciuś, wychowanek prowincjonalnej ligi palanta, jest mniej niż zero...
    Możesz z łaski swojej napisać dlaczego mu ubliżasz ?
    bo to chwast jest.
  • Re: Desperacki krok ! Autor: ~maciej [77.255.7.*]
    Dnia 2010-02-08 o godz. 21:38 ~stachu napisał(a):
    > Możesz z łaski swojej napisać dlaczego mu ubliżasz ?

Bo to gościu co wiele wtopił na veno deklarując niegdyś że nie sprzeda poniżej 1 zł i nagania teraz jak opętany a do tych co mówili kiedyś że to była górka ma pretensje

nicki zmienia często ale jego styl i ton wypowiedzi jeden i ten sam

np

https://www.bankier.pl/forum/temat_bez-wyobrazni,7342869.html

"ja w przeciwieństwe do produkującego się tutaj stada leszczy - jestem wiarygodny. Wielokrotnie zapowiadałem, że nie sprzedam poniżej zeta. A za ile powyżej zeta, to się okaże. Tyle w temacie. Nuży mnie jałowa dyskusja z bezbarwnymi malkontentami."

2009-10-29 21:44
    jak ktoś chce zarobić, niech się pakuje.

2009-09-22 23:25
    obrzydliwe polactwo: notoryczne oczernianie, motywacja wyłącznie z niskich pobudek, kocioł bezzasadnych zarzutów. Typowa nędza jednostek pozbawionych moralności.

Opuszczam ten wątek głównie z powodów estetycznych. To jest miejsce dla elementów pokroju Leppera, itp.

Normalsów, którzy chcieliby wymienić się opiniami na temat inwestycji na NC zapraszam do kontaktu mailowego: gotofun@o2.pl

Żegnam bajoro.

2009-08-17 16:00
    "Leszczu, niczego nie oddałem, gdyż mam strategię i horyzont inwestycyjny, w przeciwieństwie do ciebie, małorolny ynwestorze... "

2009-08-06 10:46
    "Chłopcy, jesteście nudni jak flaki z olejem... Smakujecie jak ciepła woda mineralna... Wczoraj zasnąłem po trzecim zdaniu jałowych, nic nie wnoszących wypocin "wazy". Powinniście założyć tutaj kółko księgowych... Wyglądacie mi na adeptów tego wielce dynamicznego zawodu...

Raz pokazałem część swojego portfela VENO i wystarczy. Nie sprzedaję swoich akcji. Wręcz odwrotnie. Wczoraj kupowałem. Jeżeli ktoś w to wątpi, to chyba jest ślepy lub tak podejrzliwy, że odbiera mu to zdolność postrzegania.

BUAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

2009-08-05 14:59
    "szanuję inne zdanie, ale krew mnie zalewa, jak spotykam tutaj jakichś malkontentów, dzielących zapałki na czworo ćwierć inteligentów, niezrealizowanych nauczycieli plastyki, którzy akurat to forum musieli sobie obrać za trybunę do swoich totalnie kretyńskich ujawnień publicznych. VENO ma potencjał, spółka jest dobrze prowadzona i należy to wykozrsytać.

Dla żądnych informacji o moim portfelu: nie sprzedaję akcji VENO. I na razie nie zamierzam. Zresztą, będę miał dla wszystkich tutaj obecnych niespodziankę w tej kwestii. Poczekajcie na mój następny post... "

2009-08-04 20:47
    "kierunek kolo jest absolutnie odwrotny... Spokojny marsz na 20 parę grochów...na koniec sierpnia będziesz mnie całował po rękach i omywał moje stopy (właśnie wrócę z gór) za to, że wskazałem ci cel w życiu... bogacenie... "

2009-08-04 13:11
    ci, którzy sprzedają po 13, 14, 15 grochów, w ogóle nic nie uszczkną z wielkiego sukcesu VENO. Smutni frajerzy...

2009-08-03 20:06
    Ludzie, co tu się qrwa dzieje? Wyjechałem na urlop, wracam, a tu kurs niższy, niż przed moim wyjazdem. Tymczasem, sprawy idą pomyślnie do przodu. Kogo słuchacie? Jakichś ciotek, dzielących włos na czworo? Czy tylko ja mam zarabiać na tej perełce?..
    Jest przegłosowane wejście na główny rynek GPW. Żeby nastąpiło musi zostać przeprowadzona duża emisja. Spółka zobowiązała się, że nie zrobi tego poniżej 30 grochów. A tu walają się akcje po 14 grochów... MASAKRA!!!

2009-07-21 10:29
    Radzę brać po 15 grochów, dopóki jest, bo jak się zakurzy, to niektórzy mogą nie zdążyć...

[x]
ARENAPL 0,67% 1,50 2024-04-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.