Panowie bądzcie litościwi dla niego .Chłopisko musi odreagować po wtopie na Serenity . Poczytajcie jego wątki na Serenity i porównajcie z rzeczywistością ..
Niech piszę i się wyluzuje ...
Dnia 2010-02-08 o godz. 11:47 ~Znicz napisał(a):
> Nigdy się nie nauczycie że robią was w konia, nigdy...
nie ma sensu tego trzymac........hossa na gpw ale nie tu jak zwykle
No cóż ja tam będę dalej się ubierał aż do skutku. Postawiłem sobie za cel zostać dumnym posiadaczem i zrealizuję to za kążdą cenę ;P Złamie się może jak kurs skoczy do 5 zł ale wtedy sprzedam Tobie parę akcji !!!
kolego znicz powiem krotko zapal sobie znicz-ubrani w ampli po 4-daj sobie spokoj a inwestowaniem.widze ze nie wiesz co masz napisz jeszcze ze zjazd na 2 zl ale koniecznie napisz dlaczego
pare tygodni temu na ampli byl podobny numer-poszly stopy0a niedlugo potem atak na 4,3.teraz wyglada to podobnie-wsparcie 3.6 trzyma.wg moich obliczen spolka zamknie rok zykiem netto ok.1mln.a cofajac 2 lata w tyl-wniosek jest jeden-ampli przeszlo besse sucha noga-kto madry i ma za co-akumuluje/pozdro
kupowałem wczoraj kupowałem dziisiaj wywalając na rzecz Ampli troche mojego ukochanego Waska ale patrząc na ostatnie 2 dni chyba nie będzie to miłość od pierwszego wejrzenia
ja o wasko zawsze mialem b.zdanie a te 1,5 zl swego czasu to bylo darmo ale jdyna wada jest duza liczba akcji i prawie brak spekuly a tamten pamietny wyskok to efekt b.duzej umowy/pozdro
Jestem z południa Polski gdzie ostatnie klęski żywiołowe nakręciły spory popyt na budowlankę Może jest to naiwne rozumowanie ale wydaje mi się że akurat ta firma na tym korzysta