Mózgowiec, zacznij naganiac na spoadki bardzeij merytorycznie - wiem , wiem , jest ciezko bo jest zysk i przychody wzrastają. A wielkie pakiety wierzytelnosci zaczynają przynosic spore zyski. Spór z mewa jak na razie bez powaznych konfliktów i sie wnet rozwiaze, szczególnie ze to Mewa złamala umowe a nie akcjonariusze gppi. Ale cos na pewno zjadziesz,... musisz sie spreżac....... bo dokupic coraz trudniej........
dokupić łatwo, jak widzę, sprzedać trudno, bo nikt nie chce kupować. Raport będzie kiepski, konflikt z akcjonariuszem trwa, wierzytelności kiepskiej jakości, nie widać ani wzrostu przychodów, prawdopodobny brak zysków. I kto tu nagania, mokra ze strachu ścierko?..
Mózgowiec powiec mi jedno, dlaczego ty to robisz. Siedziesz 24h na dobe na forum i piszesz ze spadki spadki .... chcesz na uchronic przed tym co bedzie, acha to dzieki fest za to hehe czy moze chcesz zrobic nagonke aby tanio kupic, a moze jeszcze jakis inny powód masz. Albo życie ci dało po czerebie i juz nie wiesz co robic tylko desperowac sie w wątku Gppi.
Wybacz ale NORMALNY człowiek tego nie robi.
trwa ucieczka z papiera... więc poczekaj godzinkę, dwie, dokupisz w okolicach zeta i będziesz jedyny, który będzie to chciał zrobić... będziesz bohaterem...