oj Kolego widzę, że cierpliwość jest Ci obca.od kiedy jesteś na papierze? jeżeli od nie dawna to zapraszam do lektury historii notowań i na pewno zauważysz, że wcześniej właśnie w 4-5 dni kurs urósł o blisko 100% z 0,60 do 1,20. teraz masz rację troszeczkę poleciał ale jak piszesz w 2 tygodnie same spadki a kurs mocno osadzony w granicach 0,80-0,90 to daj boże wiecej takich kwitów. Spokojnie, papier wyleszczony doszczętnie kwestia dobrego infa i wątpie aby ktoś załapał się poniżej 1,20.
kolego mam go od 0,70 i oczywiscie ze wrastal , ale zobacz sam juz 4 tygodnie i nic
sie nie dzieje tylko takie przekladanie wiesz ja cierpliowsc to mam ale ile mozna byc cierpliwym dobrze ze gram na kontraktacj bo nqa akcjiach to mozna kota dostac
rosnie cos 3 dni a potem spada miesiacami szoda czasu na takie czekanie jak dla mnie
tak to ja z urlopow , siedzie jeszcze w tym bagnie , no ale co chce go ruszyc to podazam mnie wala , a tutaj nastepne bagno moze byc
juz powiedzielem sobie ze w pizdu z takimi spolkami zebym ja tu czas tracil i czekal tygodniami a czasami i miesiacami
gram na kontraktach i jeszcze dlatego jestem w stanie byc tu cierpliwy
ale juz dosc tego nie bede wkladal kapialu w takie zdechlaki i czekal calymi miesiacami
lepiej kupic jedna czy dwie pewne spolki dobre , a nie takie jaks zdechlaki typu urlopu czy e kioski jaks , przejde calkowicie na kontrakty , bo tam sie czuje nalepiej jest ruch w prawo w lewo a nie takie pierdolonie w kolko i czekanie miesiacami w styczniu bralem Sna 2500 i 20k wyciagnielem przez kilka sesi a tu tak ietam pierdolenie wkolko macieju
i stanie i stanie tygodniami w miejscu az jaksmus lujowi zacznie sie ochota na kupowanie a spolek tego goscia pantrowicza to juz nigdy nielykam
ja sprzedałem e -kiosk i wziełem lokaty budowlane ,i po trzech sesjach już jest zysk ,oczywiście wirtualny ,gdyż jeszcze trzymam akcje ,bo wydaje mi sie że kurs będzie o wiele wyżej(tak wynika z wykresu i zawartych tranzakcji w piątek).
to zrobiłeś błąd - jak widzisz ostatni dzień przed wynikami był wzrost i pewnie jutro jutro bedzie jeszcze lepij, ale trzeba być cierpliwym to będa efekty
ja ci powiem tak , ze, na rynku NC sa dobre spolki ale to mozna na palcech jednej reki policzyc , reszta spolek to szmaty smieci naprodukowane przez rzazady presesow
itd cwaniakow roznej maci , ktorzy pobrali sobie wyprodukowane akcjie za darmo
albo po 1 groszu i teraz na tym rynku zwanym N/C szukaja farajerow ktorzy od nich beda kupowac
a ciemniaki typu kos i inni kupuja i sie ciesza myslac ze dobrze kupili oni beda cierpliwie czakac miesiacami, a panowie prezesi i inne osoby na tym korzystajace
beda sie bawic na wyspach w sloncu i sie smiac z nich to tak wyglada niestety
Romek - troche kultury - nie tykam Ciebie jako ciemniaka więc daj sobie na wstrzymanie, a jak zachowa sie kurs to obserwuj i nie opluwaj innych bo oplujesz siebie