Taki guru giełdy uraczył Was swoją obecnością na forum
Dla pokrzepienia serc wklejam Wam jego początek analizy technicznej
...Rok 2010, będzie to dziwny rok w którym to rozmaite znaki na niebie i ziemi, będą zwiastować jakoweś klęski i nadzwyczajne zdarzenia. Poprzedzony został ogromną silną i destrukcyjną bessą w formie zygzaka przedzielonego trójkątem. teraz mamy długo oczekiwane odbicie a co niektórzy zaczeli nawet przebąkiwać o hossie. Wreszcie pory roku przemieszały się tak, że najstarsi ludzie nie pamiętali...
Reszta analizy nie gorsza
https://www.bankier.pl/forum/temat_rok-2010-z-perspektywy-ksiezyca,7788334.html
Wielka szkoda, że Badziewiak wkleił jak zwykle tylko wycinek, ponieważ dalej pomino zachowania takiego własnie języka oraz stylu podane były same konkrety, oraz własnie to z czym macie obecnie do czynienia a przed czym was kilka dni przed spadkiem ostrzegłem. Dziwi mnie to, że pomimo iż moja obecna prognoza i ostrzeżenie było trafione dosłownie w dziesiątkę to jednak tacy badziewiacy się tu potrafili znaleść. No cóż głupcom się nigdy nie dogodzi, chociaż nie wiem jak bym się starał. Badziewiak to świetny garcz na Hydrobudowie, warto tam zawitać aby poznać całe to towarzystwo. Tam też ostrzegałem trzy dni wcześniej i w dniu spadku z samego rana. Wszyscy ci panowie strasznie udupili i teraz trzymają te akcje nadal jak małpa trzyma sgniłego banana.
Chodzik Księżycowy
Mocny poziom wsparcia na wigu 20 wynosi 2191. Jeśli zostanie przebity nastąpią dalsze spadki , jeśli wytrzyma opór do wzrostów to strefa 2284 - 2310.