... się nam robi na EFI, tak sobie własnie patrze w MetaStocku.
Kiszonka z lekkimi spadkami do pon-wt, potem od dolnego ograniczenia powinno nam ksiazkowo wystrzelić...
Czas cos sprzedać w pn zeby mieć za co dokupić....;)
Nie będzie żadnych spadków w pon-wtorek.Otwarcie z luką minimum 2,50.Korekta zaliczona i jazda na 6zł.Wtwdy c/wkpo dofinansowaniu 4,4mln będzie 3 co na NC jest wartością b/małą w/g innych balonów które rosną pod marzenia np.ATON-HT.Ta spóła cały czas się rozwija osiąga przyzwoite zyski i jako jedyna z NC płaciła dywidendę.Wystarczy?.Po więcej wiadomości odsyłam do raportów spółki.pozdr.
Odnosze wrażenie że kierujesz się AT która, na rynku NC nie sprawdza sie zobzcz co będzie się działo w przyszłości i czego spółka już dokonała potem kazdą taką informacje postaraj się wycenić (to jest tak zwana AF) Pozdrawiam
ja w piątek chciałem się jeszcze doładować za 2,33 ale nikt nie chciał oddać - papier jest silny - a siła będzie już nie długo wykorzystana w odpowiednim kierunku
Dnia 2010-02-07 o godz. 14:34 ~yntelygent napisał(a):
> czy pod tym nickiem istniejesz również na plfoto?
zacne
> zdjęcia widziałem tamże
heh... dokładnie, to ja ;) , bardzo mi miło ze ktos przyuważył, choć nie spodziewałem sie kompletnie;)
na plfoto nic nie wrzucalem od dawna, za dużo fam "fachowców" :), ale na digart.pl znajdziesz aktualne prace pod nickiem "cartonking"
pozdr!
do zobaczenia na parkiecie, a może i
> w studio
pzdr :)
looknąlem, widać że analog,czasem troche nieostre, ale za to fajne przejscia tonalne. ;)
Predzej sie na parkiecie spotkamy, bo w Lublinie ostatnio bywalem 4 lata temu , mialem tam dziewczyne na UMCSie ;)