• 3 lata wydmuchy... Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    w ciągu trzech ostatnich lat łączne skumulowane przychody tego pustaka wyniosły 400 tys. zł. Nie było zysków... Łączna skumulowana strata netto za trzy ostatnie lata to 775 tys. zł Wartość straty netto przekroczyła wartość przychodów!!! I to nie w jednym roku, ale przez trzy lata, czyli nie było to zdarzenie losowe, tylko jest to ZASADA.

Teraz zastanówcie się, ile zapłaciliście kunikowi za to nic?.. Ja wam powiem: KILKA MILIONÓW ZŁOTYCH... Wiecie, kim jesteście?.. Chyba jednak wiecie...

A już najśmieszniejsze jest to, że w kasie wydmuchy nie ma już właściwie żadnych środków pieniężnych... KUMACIE, CO SIĘ STAŁO Z WASZYM SZMALEM?..
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: ~john [86.111.109.*]
    Na veno podobnie dostałeś po piźdi*e... ja sprzedałem w czerwcu veno-samochodzik

P.S. nie mam i nie miałem vision. nie mam też zamiaru go kupować
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: ~texasMAN [91.94.50.*]
    oczywiście, sprzedałeś Veno na górce, nie masz Visiona, tylko dlaczego głodujesz?..
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: mariusz1979 [77.112.173.*]
    Mecha=idiota do potęgi :)

widzę że Twoim hobby stało się studiowanie historii Vision.
    Na Twoim miejscu bym Veno też przestudiował.
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: ~SPOX [79.162.0.*]
    mariuszek, kału okruszek, postudiuj, postudiuj, a efekty możesz opublikować tutaj...
  • mecha to gigabankrut desperat. Autor: ~obiektywnie [89.78.211.*]
    tylko współczuć,,, ile dokupiłeś veno po 4 gronie śmieszny misiaczku.... sprzedaj i usrednij sobie vision który trzymasz pewnie od poziomu 15, 18 niedługo rakieta vision startuje.
    no niewstydź się misiaczku malutki smutny człowieczku... no chyba że rodzice wcześniej zabiorą ci zabawki
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: ~444 [82.139.163.*]
    panowie i panie,
    nie pora na przepychanki między visionerami i venowcami.
    fakty niech przemówią a te fakty to liczby - jak to na giełdzie - najlepsi sędziowie !
    zapisy w statutach spółek mogą być szumne i wzniosłe ale co z tego? plany też mogą być wzniosłe - przykład:
    Advadis sprzedał majątek kilka lat temu i czego to oni już do tej pory nie próbowali????? inny przykład to Atlantis - a jaki rezultat od lat ????? sami poczytajcie - żaden !!!

fakt jest faktem - liczby nie kłamią
    Mecha ma rację co do visiona - KASA - bilans !!!!
    poszły obietnice w świat dla podciągnięcia kasy z plebsu, a plebs jak to plebs, oddał co miał jak chłop pańszczyźniany - został w gaciach i to podartych a teraz łudzi się, że nie dał się wycyckać - bo wstyd się przyznać , że tak.
    Kiedy to zrozumiecie ??????????????????????????????????????????????????

• Re: 3 lata wydmuchy... Autor: ~Rumcajs [79.162.123.*]
    plebs, jak to plebs, głupota i najniższe instynkty. Plebs łatwo łyka obietnice, oddaje co ma (bo głupi), a kiedy nadchodzi koniec, nie potrafi spojrzeć prawdzie w oczy i zakrzykuje rzeczywistość. Dokładnie, jak visionowi plebsowi szczekacze... Tu nawet syndyk nie będzie się miał czym pożywić :)
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: ~ziomal [91.94.51.*]
    w takiej sytuacji zrzuta do 2-3 groszy pewna.
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: ~NRD [91.94.135.*]
    no nie wiem, jakim trzeba być bezmózgiem, żeby kupować to kunikowe barachło...
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: mariusz1979 [77.114.164.*]
    tak tak panowie, zgadzamy się z Wami wszystkimi i z każdym z osobna też.
    Niech każdy widzi i wierzy w co chce.'Jeden wierzy w Veno, drugi w Vision, a ja wierzę w obydwie te spółki bo obydwie je mam.
    Róznię się od Was tym że nie pisze głupot na innych spółkach które mnie nie interesują i Wam też to polecam.
    Nie wzorujcie się na Mechaczymśtam bo źle skończycie
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: ~MAXIMUS [79.162.84.*]
    jesteś mariuszek kunika ciuszek, najbardziej bezmózgi z grona kunikowej trzody :)
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: mariusz1979 [77.114.164.*]
    a proszę Cię bardzo i polecam się na przyszłość.
    Pozdrawiam
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: ~MAXIMUS [79.162.84.*]
    słyszałem, że jesteś "zawsze do usług"...

BUAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: ~KOZAK [79.162.7.*]
    co za śmieciuch ten vision!!!
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: ~PilotPIRX [91.94.163.*]
    czytam ten wątek i tak sie zastanawiam: jak to możliwe, aby normalni ludzie płacili ciężko zarobione pieniądze za puste obietnice? To mogą tylko nienormalni...
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: kris1976 [89.75.3.*]
    o ile puste obietnice są miernikiem sukcesu to zaczynam rozumieć dlaczego Veno jest w tym miejscu co widać.
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: ~BałtyckiLeszcz [91.94.8.*]
    o chłopeńku, widzisz tylko tyle, ile ci kunik pokaże... to niewiele...
    zgadzam się chłopino z mariuszem, studiując Vision powinieneś również pogmerać w historii Veno... widać historia lubi się powtarzać:))
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: ~Rumcajs [87.96.24.*]
    kris chodzące nieszczęście, śmiało zaglądaj do historii Veno, znajdziesz tam kilka spółek zależnych, w tym dwie już na NC a trzecią w drodze, ponad milion rocznego zysku netto i parę jeszcze dla ciebie niezrozumiałych pozytywnych zdarzeń :) jak się już nastudiujesz i może nawet czegoś nauczysz, to na szczaw kunikowa zabawko :) tylko, żeby ci mowy nie odjęło :)))
    hahaha

historia Veno? nie ma problemu... zero działalności operacyjnej, zyski ze sprzedaży udziałów a więc nie dywidenda:)), dalej fotki supersamochodu, spekulacyjne informacje o zakupie Vipera, nagminne odwoływanie walnego, traktowanie akcjonariuszy z góry, brak akcjonariuszy większościowych, free float ponad 90%, ilość akcji w obrocie po NE grubo ponad 300 mln, kurs akcji 0,04... ciągłe obietnice bez pokrycia, spółki zależne droższe od samego cud Veno... a co najlepsze Vision wcale nie jest lepszy a więc nie posiada działalności operacyjnej, nie mniej jednak zakup udziałów w Magmie, prawo do filmu daje większą perspektywe rozwojową aniżeli free float Veno i ich ilość akcji w obrocie. Mówiąc krótko spekulacyjnie i technicznie Vision lepiej przygotowany. A wy... no cóż nie przeszkadzajcie sobie....:)))
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: ~Mózgowiec [79.162.16.*]
    Veno nie prowadzi działalności operacyjnej, gdyż tym zajmują się spółki zależne. Jest ich kilka i wartość każdej z dwóch notowanych na NC rynek wycenia wyżej, niż wartość kunikowej wydmuchy.

Tak się buduje grupę kapitałową, kunikowa ścierko...

BUAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: ~XXL [79.162.126.*]
    a koonik ponoć się już zerwał... i szukaj koonika w polu...
  • Re: 3 lata wydmuchy... Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    kunik jutro ogłosi, że zawarł umowę z zahibernowanym Waltem Disneyem...
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.