nie wiem, czy śmiać się z tego procederu, czy być przerażonym...
Bankier, mam nadzieję, że jesteś na tyle inteligentny, że robisz to dla zabawy, a nie na tyle próżny, że - dowartościowany lokalnym splendorem - uwierzyłeś w swoją rolę guru.
Jakaś łajza (a może Janusz osobiście) stwierdziła iż _bankier1972_ w większości polecanych spóek się nie myli. Przeglądam historię od lutego 2009 i polecał szczególnie tylko trzy spółki KHS , VISION i teraz CERABUD ... powodzenia
Pisali Ci zebys zamknal sie to nie rozumiesz ? Przypomniec Ci posty z IMMOEAST ?
rekomendowal na 1zl ? czy na 2zl ? a stalo po 18 ? po 19 ? ILE MASZ PROCENT ? KRETYNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Co TY rekomendujesz. FAKTY. Prosze Bardzo Podaj Fakty jakies a nie on jest glupi. nie wierzcie. Podstawy Twoich MARNYCH wypocin.
WON i zamilcz. Juz Cie grzecznie ludzie proszą zebys poszedł. Ale widze ze sie trzeba zniżyć do Twojego poziomu. Bo inaczej to nie czaisz.
Rekomendowal duzo Naprawde duzo i dla ludzi madrych ktorzy uzywaja rozumu to moze on czegos nauczy ich Bo z Ciebie to nie wiem ale Wątpie czy odzysk by był nawet.
Ty i Ludzie Twoich pogladow i pokroju Po prostu Won. Nie potrzeba Tu Madrali co codzinne pisza ze spolka spadnie a jak spadnie to eureka !! NOSTRADAMUS ... Barany.
Retoryka rodem z "Radia Maryja". Dokładnie jakbym słyszał Rydzyka. Do "Ojca Dyrektora" marsz! Tam zrobisz niewątpliwie karierę z takim rozumowaniem...
A tak na marginesie, żadasz faktów? Coż za obłuda z twojej strony. Przecież osoba podpisująca się "bankrut1972" przytacza tu fakty. Nic innego jak fakty. Mówią same za siebie i dają dużo do myślenia. Nie tylko o "bankier1972" ale również o jego wyznawcach.
Nie mam ochoty robić kariery w takich instytucjach. I nie zalezy mi na Tym. Zalezy mi zebys nie utrudniał innym życia Tylko sobie.
Widzę ze Tobie tez trudno jest zrozumieć wiec trzeba dorównać do poziomu.
Nie traktuj kogoś wybiórczo. To raz. Jeżeli komuś wystawiasz rachunek to jak konczy zycie albo jakas czynność a nie w trakcie jego pracy. Ktos napisał to, ale nie będę przytaczał cytatu.
Osobiście na 50 spółek bankier trafil 90 % ? 85 % ? I Tacy jak on sa potrzebni choćby dlatego ze potrafią odpisać rzetelnie na maila i udzielić porad. Natomiast Ludzie Twojego Pokroju Powiedziałem Ci ... (przymiotnik) człowieku. Ze jestes Tu w ogóle nie potrzebny Bucu Mądralo zeby nie obrazić Bo az sie prosi. Sie sam Tym jadem udław.
Większość polskiego społeczeństwa co potraficie ? Obrzucać Ludzi. Narzekać i krytykować.
Powiedziałem Ci Won Jak inni. Ale problem ze zrozumieniem tekstu. I nie chce takich więcej wypowiedzi pisać bo niczemu to nie służy, i Tobie i Mnie.
wez bankrut daruj sobie. Zachowujesz sie jak szczeniak ktory dostal w dupe od silniejszego a uciekajac jeszcze skamle.
Moze czepiaj sie do wszystkich rekomendacji najlepszych biur maklerskich bo jakos ich rekomendacje przez ostatnie dni ni jak sie maja do rynku.
Dzieki tamu ze kilka dni temu sprzedalem akcje spolek z wigu i wskoczylem w cerabud zarobilmem jakies 15% a przy ostatniej korekcie nic nie stracilem:) Nikt nie jest nieomylny no oczywiscie oprócz ciebie;))
Baranie zrozum ze sa ludzie co zarobili dzieki bankierowi m.in i ja i to na tych spolkach co podales (krosno jakies +30% a vision 45%! ). Przestan robic z siebie blazna bo jak widzisz twoje wypociny wszyscy maja gleboko w D....
i jeszcze raz powtorze czep sie tez rekomendacji np domow maklerskich BRE i ING bo jezeli ktos robil ostatnio zakupy pod niektore ich rekomendacje ma teraz w plecy z 10-40%:) oczywiscie oni to moga sie mylic....
bankier liczy ile leszczy zapakowanych w cerabud i ile musi nagonic na dzidostwo, ciekawe czy ktos dostal na szkynke info o cerabudzie , idiotow z was robi ale jesli lubicie to ok
~ed a ty dalej swoje.. niby czemu mamy tobie ufac?? moze przypomne tobie kilka wczorajszych twoich wpisow na tym forum..
04.02.2010 ~ed napisal:
"...jmjutro zwala jak nic ale ja pisze , ze zwala ale czekam na akcje,.."
"...jutro zwa;a na potege .."
"...a ja poczekam jeszcze jak bankier troche nagoni jutro 39 gr jak nic 44 poszlo jak zapalka wiec jutro q dol ..."
dzis mamy 05.02.2010 co z twoich slow sie sprawdzilo?? byla zwala jak nic?? bylo 39gr?? Wiec daruj sobie obrazanie innych ze sa leszczami lub naiwniakami kazdy robi jak chce a na pewno ty nie jestes wyrocznia zainteresowanych wzrostami na cerabudzie
Jak narazie czytajac rekomendacje bankiera zarabiam cerabud dal zarobic i jeszcze da licze na 0,60gr zobacz co jest na glownym jakie spadki tu narazie spokojnie bierz puki tanio
centy lafy ed.bankruty i cała ta reszta prawdziwie troszczących się o kapitał mało doświadczonych , darujcie sobie to nie wasze są pieniądze a jeśli stracą trochę nauczkę będą mieli na długi czas , to nie ewasze boicie się że braknie kasy na spółki które wy macie, to ich wybór ich radość lub płacz.