Jeszcze nie tak dawno na tym forum znajdowali się ludzie, co to mnie Chodzika Księżycowego chcieli uczyć analizy technicznej. Ostrzegałem Was , że macie przed sobą
poważne spadki. Niech teraz ci co wam wmawiali wzrosty się wytłumaczą. Na drugi raz puknijcie się mocno w głowę, może nie pomoże na głupotę, ale na pewno zaboli.
Chodzik Księżycowy
Opisałem już raz na tym forum jak moim zdaniem może ten spadek na Netii wyglądać i było to stosunkowo niedawno, więc ci co chcą się z moimi przewidywaniami zapoznać to znajdą.
Prawdopodobnie nastąpi krótkotrwały ruch korekcyjny i radzę go dobrze wykorzystać. Tak jak napisalem wcześniej to nie popierdułka lecz zmiana trendu a spadki mogą potrwać nawet do wyborów prezydenckich z jedną korektą wzrostową w międzyczasie.
I jeszcze jedno, nie jestem niczyim wrogiem, dla wiekszości z was wrogiem jest rynek i wasz brak profesjonalizmu. Znaleźli się tacy co wzieli moje słowa do serca i teraz są przynajmniej spokojni siedząc na gotówce.
Chodzik Księżycowy
To był jedynie pretekst, o tym od dawna wszyscy wiedzieli, a swoją drogą czas napisania tego artykułu został perfekcyjnie dobrany - nieprawdaż
CK
No co jest z wami znowu smutno jak w rodzinnym grobowcu, gdzie się podziali piewcy od wzrostów, głosik zamarł w gardziołku, to przepłukać trzeba.
Witaj Chodziku
Rodzina na nartach a ja muszę przy kompie bo wszystko się wali CO JEST?
Badziewiak chyba umoczył bo siedzi cichutko i antychodzik tez milczy. Szczekające pieski faktycznie zamilkły. Albo zaczęły jeść
Nie pisz bzdur Chodzik, odnosnie Netii spadki nie maja nic wspolnego z analiza techniczna a z kwestia podatku do UKS na 85 mln PLN co jest wlasnie weryfikowane w cenie spolki.
Jakos tak jest z analiza techniczna ze bardzo czesto podciagacie ex post to co sie stalo pod to, ze wykres cos wam wczesniej mowil. Bzdury.
Caly rynek spada, z powodu nie techniki, a z powodu fundamentalnego, problemow finansowych Grecji i Hiszpanii.
Pozdrawiam cię Andrzej i zazdroszczę szczerze.
Zobacz znowu ktoś mnie chce uczyć analizy technicznej, a ostrzeżenia jakie pisałem kika dni temu to z księżyca pochodzą . Grecja się dzisiaj zawaliła a w wczoraj radykalnie wzrosło bezrobocie.
Spadki są ponieważ rynki są synchronizowane a akurat w Polsce skończyła się albo cała fala ,, B ,, Elliotta albo , zakładając, że fala ,, B ,, jest korektą płaską, jej część wzrostowa. Jedno i drugie prowadzi do radykalnych spadków. Nie zastanawiałem sie dokladnie ( a tylko pobieżnie ) dokąd ten spadek nas zaprowadzi, jak długo będzie trać i jak wielkie szkody przyniesie, ale tak jak napisałem wczesniej ostrzegając wszystkich i prosząc o chwilę przemyślenia , to nie popierdułka jak sam zreszta widzisz.
Baw sie dobrze, pozdrów ode mnie rodzinę, wracaj zadowolony.
Chodzik Księżycowy
Normalne,że będzie się zwiększało bezrobocie bo jak firmy tną koszty to najpierw obniżają pensje pracownikom,potem ich zwalniają a potem sami likwidują firmy ci co nie wytrzymają kryzysu.Za kilka lat zacznie spadać jak ci co przetrwają znowu zaczną zatrudniać i nowe firmy powstaną.
Parę dni coś takiego napisałem lecz brak było zainteresowanie
Autor | lagos [77.254.150.*] 2010-02-01 19:53
Obecnie zakończyliśmy pod falę 1 w fali 3 na Netii
Korektę w pod fali 2 powinna być przynajmniej o 32% czyli w okolice 4,10
lub głębsza 68% okolice 3,10
Moim zdaniem 4,10 lecz to tylko i wyłącznie opinia.
Wykres można zobaczyć na
http://www.nyny.pl/elliott/netia.html