• jeszcze nie tak dawno Autor: ~chodzik księżycowy [89.72.234.*]
    Jeszcze nie tak dawno na tym forum znajdowali się ludzie, co to mnie Chodzika Księżycowego chcieli uczyć analizy technicznej. Ostrzegałem Was , że macie przed sobą
    poważne spadki. Niech teraz ci co wam wmawiali wzrosty się wytłumaczą. Na drugi raz puknijcie się mocno w głowę, może nie pomoże na głupotę, ale na pewno zaboli.
    Chodzik Księżycowy
  • Re: jeszcze nie tak dawno Autor: ~kavka [194.0.100.*]
    Przeczytaj to dokładnie

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-to-nie-jest-popierdulka,7999166.html

Dalej bacznie obserwuje i już niedługo wchodzę
  • Re: jeszcze nie tak dawno Autor: gozdziumaster [83.143.165.*]
    chodzik jak widzisz KGHM?
  • Re: jeszcze nie tak dawno Autor: ~maruder [83.15.192.*]
    kiedy wchodzisz?
    Przede wszystkim nie za jednym razem. Przygotowuje się na ok. 5,6 wejść.
    Przeczytaj to:

http://gielda.onet.pl/netia--poprawa-zawarta-w-cenach,18731,3170946,1,analizy-detal

Pełna analiza techniczna, wyceniana przed dzisiejszym spadkiem.

4,4, 4,3, 4,2 . 4,1 - pełną parą.
  • Re: jeszcze nie tak dawno Autor: ~chodzik księżycowy [89.72.234.*]
    Opisałem już raz na tym forum jak moim zdaniem może ten spadek na Netii wyglądać i było to stosunkowo niedawno, więc ci co chcą się z moimi przewidywaniami zapoznać to znajdą.
    Prawdopodobnie nastąpi krótkotrwały ruch korekcyjny i radzę go dobrze wykorzystać. Tak jak napisalem wcześniej to nie popierdułka lecz zmiana trendu a spadki mogą potrwać nawet do wyborów prezydenckich z jedną korektą wzrostową w międzyczasie.
    I jeszcze jedno, nie jestem niczyim wrogiem, dla wiekszości z was wrogiem jest rynek i wasz brak profesjonalizmu. Znaleźli się tacy co wzieli moje słowa do serca i teraz są przynajmniej spokojni siedząc na gotówce.
    Chodzik Księżycowy
    Po info wstrzymuję się kupnem. 85 mln to cios.
    Jakie info podaj link
    CK
  • Re: jeszcze nie tak dawno Autor: ~aa [91.6.206.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Zaleglosci-podatkowe-moga-zaszkodzic-Netii-2088614.html
    To był jedynie pretekst, o tym od dawna wszyscy wiedzieli, a swoją drogą czas napisania tego artykułu został perfekcyjnie dobrany - nieprawdaż
    CK
    No co jest z wami znowu smutno jak w rodzinnym grobowcu, gdzie się podziali piewcy od wzrostów, głosik zamarł w gardziołku, to przepłukać trzeba.
  • Re: jeszcze nie tak dawno Autor: ~aa [91.6.206.*]
    mozna się tu doszukiwac celowosci napisania tego artykułu ale z drugiej strony jak faktycznie ich ukazą to nie chciałbym miec akcji na rachunku
  • Re: jeszcze nie tak dawno Autor: ~Dj Andrzej [79.191.38.*]
    Witaj Chodziku
    Rodzina na nartach a ja muszę przy kompie bo wszystko się wali CO JEST?
    Badziewiak chyba umoczył bo siedzi cichutko i antychodzik tez milczy. Szczekające pieski faktycznie zamilkły. Albo zaczęły jeść
  • Re: jeszcze nie tak dawno Autor: ~j. [195.114.160.*]
    Nie pisz bzdur Chodzik, odnosnie Netii spadki nie maja nic wspolnego z analiza techniczna a z kwestia podatku do UKS na 85 mln PLN co jest wlasnie weryfikowane w cenie spolki.

Jakos tak jest z analiza techniczna ze bardzo czesto podciagacie ex post to co sie stalo pod to, ze wykres cos wam wczesniej mowil. Bzdury.

Caly rynek spada, z powodu nie techniki, a z powodu fundamentalnego, problemow finansowych Grecji i Hiszpanii.

Reasumujac, nie zaklinajmy rzeczywistosci.
  • Re: jeszcze nie tak dawno Autor: ~maruder [83.15.192.*]
    nie ważne do końca z jakiego powodu spada, ważne że analiza CK to pokazała, choć rekomendacja mimo że obniżona do trzymaj jest i tak dobra
    Pozdrawiam cię Andrzej i zazdroszczę szczerze.
    Zobacz znowu ktoś mnie chce uczyć analizy technicznej, a ostrzeżenia jakie pisałem kika dni temu to z księżyca pochodzą . Grecja się dzisiaj zawaliła a w wczoraj radykalnie wzrosło bezrobocie.
    Spadki są ponieważ rynki są synchronizowane a akurat w Polsce skończyła się albo cała fala ,, B ,, Elliotta albo , zakładając, że fala ,, B ,, jest korektą płaską, jej część wzrostowa. Jedno i drugie prowadzi do radykalnych spadków. Nie zastanawiałem sie dokladnie ( a tylko pobieżnie ) dokąd ten spadek nas zaprowadzi, jak długo będzie trać i jak wielkie szkody przyniesie, ale tak jak napisałem wczesniej ostrzegając wszystkich i prosząc o chwilę przemyślenia , to nie popierdułka jak sam zreszta widzisz.
    Baw sie dobrze, pozdrów ode mnie rodzinę, wracaj zadowolony.
    Chodzik Księżycowy
  • Re: jeszcze nie tak dawno Autor: cercio [89.231.13.*]
    Zdziwiłbym się gdyby bezrobocie nie zwiększyło się.To chyba normalne,prawda?
    Normalne,
    Myślę jednak że wzrost bezrobocia jest i nadal będzie się zwiększał ponad miarę jednak
    , nie tylko ze względu na sezonowość.
    CK
  • Re: jeszcze nie tak dawno Autor: ~maxKreative [89.241.241.*]
    _docelowo rok 2050 populacja w Polandii *15mln* _

pzdr
    Normalne,że będzie się zwiększało bezrobocie bo jak firmy tną koszty to najpierw obniżają pensje pracownikom,potem ich zwalniają a potem sami likwidują firmy ci co nie wytrzymają kryzysu.Za kilka lat zacznie spadać jak ci co przetrwają znowu zaczną zatrudniać i nowe firmy powstaną.
  • Re: jeszcze nie tak dawno Autor: ~maxKreative [89.241.241.*]
    _w 2011 Polandia zostanie zmasakrowana@bezrobocie to mały pikuś_
    W jakim sensie zmasakrowana?
  • Re: jeszcze nie tak dawno Autor: ~maxKreative [89.242.196.*]
    _Kościoły zostaną wprowadzone w proces przekształcania się w Synagogi_
  • Re: jeszcze nie tak dawno Autor: lagos [77.254.211.*]
    Parę dni coś takiego napisałem lecz brak było zainteresowanie

Autor | lagos [77.254.150.*] 2010-02-01 19:53
    Obecnie zakończyliśmy pod falę 1 w fali 3 na Netii
    Korektę w pod fali 2 powinna być przynajmniej o 32% czyli w okolice 4,10
    lub głębsza 68% okolice 3,10
    Moim zdaniem 4,10 lecz to tylko i wyłącznie opinia.
    Wykres można zobaczyć na
    http://www.nyny.pl/elliott/netia.html

Pozdrawiam
    Przede wszystkim chodzika i cercia
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.