nie napisałem, że będą kiepskie, ale, że liczę, iż będą kiepskie! Zresztą przy tej calej sytuacji na rynkach wszystko się może zdarzyć! Amerykanie jakoś nie mają chęci na odbicie, o czym świadczą ich futuresy:)
miejmy nadzieję, że w poniedziałek nie poddamy się kiepskim nastrojom ze światowych rynków! Jak na teraz nie wygląda to ciekawie, bo Stany znów na czerwono! Muszę jednak przyznać, że dziś pod wpływem emocji zejdziemy poniżej 90 groszy, a tutaj nic! Dobrze, że ostatnimi dniami udało mi się dobrać po 91 i 92 grosze!
czołem karol , w poniedziałek będę miał kasę na koncie, jak widać w dobrym momencie -
dam ci linka do bloga w niedziele, to zobaczysz moje wybory, parę spółek mogłoby jeszcze spaść - żebym mógł kupić po dobrej cenie - na ffi napewno będę polował - może się jeszcze ktoś wyleszczy
patrze na wykres i jakoś tych bolesnych korekt nie widzę, a spadki były przy tak mizernych obrotach, i tylko wtedy gdy komuś puściły nerwy i wystawił poniżej 0,95,
generalnie tydzień na zakupy, duża nerwowość i niektórzy będą sprzedawać w panice po taniości, trzeba łapać okazje ( myśle że czas przeceny wiosennej na nc do konca tego tygodnia) bo w przyszłym tygodniu a w zasadzie już w piątek spółki podają wyniki - część spełni oczekiwania część zaskoczy pozytywnie, a część rozczaruje - bądźcie czujni, powodzenia na zakupach