witam
jestem nowym na tym forum. mam nadzieje ze bede mi sie dobrze z wami rozawiało i ze dowiem sie ciekawych info.
mam pytanko, czy tez przewidujesz wzrosty do 1.03?? jesli tak to czmu?
pzodro
Wzrost do 1zł jest realny tylko w przypadku przejęcia Skyeurope przez innego przewoźnika lotniczego.Ostatnie wzrosty nie przebiły poziomu 0,30gr za sztukę więc trudno powiedzieć co się może wydarzyć .Nie ma żadnej zasadniczej informacji żeby akcje poszybowały w górę, ostatnia informacja jest taka że wierzyciele spotkają się 1 marca, ale jak to się rozstrzygnie nikt tego nie wie.Scenariusz może być rozegrany w dwie strony , ja liczę że jednak pozytywnie się to zakończy i wszyscy zarobią. Obecnie czekam na poziom 0,12-14groni wtedy jeszcze dokupię tych akcji
to teraz tylko czekać i obserwowac co z tego wyniknie. ja narazie tez przetrzymam, bo szkoda mi sprzedawac ze stratą. a kupiłem przy niedawnych wzrostach. takze jeszcze 3 tygodnie....
dzieki
pozdro
martin wydaje mi sie ze jutro pójdzie w dzisiejszą sciezke, takze na zielono. ale zacząłem teraz tez sie zastanawiac czy jeszcze nei dokupic, bo nie wydaje mi sie ze spadnie na 0,14. a jesli ma byc taki pociag w góre to warto skorzystac
Ja wczoraj sprzedałem 4092 sztuk po 0,17groni po 0,29 nie udało mi się wyskoczyć,wczoraj był duży sygnał sprzedaży , a kupiłem te akcje po 0,14 groni.Natomiast dzisiaj na 2 fixie pojawił się sygnał kupna dlatego odkupiłem po 0,18 groni i 0,19 groni , razem mam akcji 5842 sztuki.Mi się też wydaje,że już raczej nie spadną do 0,14 groni.Zauważyłeś akcjonariuszu Skyeurope? że jak główny rynek akcji jest na czerwono , to Skyeurope na zielono i odwrotnie.?Szukam w necie jakiś nowych info na temat tej spółki, ale nie znalazłem nic Jak coś byś znalazł jakieś nowe info to wklej linka OKI?