szczerze mówiąc po tych mega wzrostach sprzed 2 tygodni nie spodziewałem się, że przebijemy 0,30, a teraz osuwamy się na małych obrotach poniżej tego poziomu, co Wy na to? jak kurs będzie się zachowywał w najbliższych tygodniach? chciałbym sprowokowac merytoryczną dyskusję
to pewnie to ci sie nie uda, bo tutaj siedza sami naganiacze. Ze beda wzrosty jest pewne, pytanie z jakich poziomow. Ostatnie spadki spowodowane byly tym ze siedzi tu mnostwo leszczy, ktore realizuja 1groszowy zysk. Najwazniejsza informacja jest taka ze ktos na znacznie wyzszych poziomach, codziennie zbieral po kilkadziesiat tysiecy papiera, raczej nie po to zeby stracic.
Dokładnie po wiekszości postach niektórych osób widać że nie mają pojęcia o co tu chodzi i piszą głupoty, niedługo nerwy im puszczą, pozdrawiam Panów od "odjazdów" i "zwał" ....
faktem jest że na dużych obrotach rośnie ponad 20mln akcji przemieliło sie
w tym roku 4 x FF, dziś przez ponad połowe sesji obrót był 10 kilo
w drugiej części ktoś na siłe chcial zbić kurs na niższe poziomy co mu sie bez problemów udało być może poziom 0,25 okaże sie trampoliną od której kurs sie odbije
i wyląduje w granicach 40 /50 gr
prawda jest taka ze zawsze ktoś wymienknie i sprzeda tanio ja bym uciekał z tej spółeczki i kupił mega hit 2010 fastfainansn bo bendom mieli bardzo dobre wyniki a pozatym przenoszom sie na głowny parkiet no i tu zacznie sie jazda do góry
Ja mam troche po 33 29 i 28 ale teraz niestety musze poczekac bo jak poleci jeszcze bardziej to musze sporo dokupic zeby usrednic. Tutaj widac ewidentnie ze sporo ludzi weszlo zeby na szybko sie wzbogacic i na sporych obrotach byl bardzo duzy przemial akcji ktos to musial skupic i teraz cichutko czeka zeby odpalic ale niestety obawiam sie ze z tego poziomu nie da rady i czek nas spadek jeszcze o 2 lub 4 grosze i moze wtedy spory up i wtedy beda łapac akcje jeden przed drugim, pozdrawiam cierpliwych
Na to co sie dzieje na wig 20 to nic nie poradzimy, siła wyższa
morgany lemans brathersy i inne mendy mieszają
ale na to co sie dzieje na malych i średnich spółkach
już wpływ mamy
to nie jest TPSA na kurs ONREYA Jankesi nie mają [przynajmniej na razie ]
żadnego wpływu
dziś należą sie podziekowania za obrone i tak niskiego poziomu 0,27
bo to chyba 1 osoba bronila zleceniami po 5 kilo przed spanikowanymi
wywalaczami [nie chce być wulgarny]
Moze czerwone indeksy glowne sciagna inwestorow na NC, oby to byla tylko kwestia czasu ale cos mi sie wydaje ze musimy spasc do 25 groszy zeby sie odbic na nowe szczyty. Ja zapakowalem sie pod sam korek i nie bardzo mam za co dokupowac
mam nadzieje że obrona nie bedzie konieczna może
inwestorzy w końcu się ockną ten papier już jest po korekcie
w końcu spadek z 036 na 0,27 to coś około 20%
Jak szukacie fundamentów, to tylko ARTEFE!.
Ma działalność w dwóch dochodowych branżach: w wysokomarżowych " łyżeczkach i innych at. do domu ",
i w budowaniu sieci światłowodowych na zlecenie ostatnio NETi.
Spółka dziewicza, nie grana, 95% zablokowanych lock upem , także nie mogąich sprzedać.
!!
TO co zostało jest śmiesznie mało!!!
Do tego nowy inwestor kupujący akcje!!!!
Tutaj szybko może być +500% i 1 pln!!!!!
Polecam!