pomimo iż tłumaczyłem wam aby nie oddawać papieru poniżej 40 gr, to chyba tylko dziś poszło w tych cenach ponad 500 kilo.
prawie było pewne, że cena 44 będzie grać jako minimum
dlatego zakładam honorową listę leszcza , którzy oddali papier poniżej 40 gr.
proszę o ades maila, zrobię gratis wykłąd jak należy postępować w takich sytuacjach:)
ps. dla mnie 44 gr w najbliższym czasie to dobra cena na zakup
pozdrawiam
ps.2. kupowałem dzisiaj po 38 i 43 tak dla info:)
paździoch dałeś dupy ze opyliłeś Cerabuda.
bankier pisał o 1,15, pamietajcie o lock up, na 1,30, tu mało akcji, ktoś to łyka, cena w kosmos to moje zdanie.
a inne śmiecie reklamujcie na bazarze a nie u nas:)
Cholera ja się wyleszczyłam ale dopiero zaczynam przygodę z giełdą
jeśli mógłbyś mi pomóc zarobić to będę wdzięczna bo na razie to różnie
czasami na plusie przeważnie minus
dzięki
Bankier ,kurka wodna to jest jakas komedia,to mi przypomina szkolne lata.Ktoś przyniósł cukierki i wszystkie dzieci wyciagały ręce.Oni Ciebie uważają za jakiegos mesjasza,a to jest wszystko takie proste.To TY swoja rekomendacją robisz obrót na małej spółce,idą za tobą jak za przewodnikiem stada.Jest jednak jeden problem,Jak długo pozwoli Ci twoja psychika,czy nie będzie skutków ubocznych;to nie zgryżliwie,to tylko z troski o twoje zdrowie.Pozdrawiam
bankier a co z nicosiem, sprzedales juz ????bo nie wiem co robic ostatnie 3 sesje duze wachania ale czy przejdzie 5 zl , bo coraz wieksze zleceia na ss sie pojawiaja a popyt słabnie, dziekuje za odp.
napisze jeszcze jak na TFO zeby nikt nie wystawial na S tylko sobie SL poustawial tu przynajmniej plynnosc jest hahahha a nie jak na TFO sie zblaziniles tym tekstem
spoldzielnia juz zacheca elszcza z rana wystawiajac 500 tys na K ktore zniknie przed otwarciem ale trzeba wyobraznie pobudzic co ??? zeby nowy narybek wszedl
i sie poubieral
błazen z Ciebie do potęgi n-tej
wyobraźnie to ty sobie pobudź:
sl dla Tfona na mało płynnym rynku to:
ręczny, pamietasz pitecantropusie SL, czy naruszony jest i odważasz cały dzień
sioroto boza.
a 500k zapewne to doemonstracja siły, tylko czy nie było tak , że od 12 gr 3 sesje z rzędu te 500k nie nikło, a potem leszczyna kupić nie mogła bo za niskie ceny wstawiali?