Bardzo zaczęła mnie interesować spółka Makolab. Spółka podskoczyła w niecały miesiąc do 100 % a aktualny kurs wynosi teraz 1.41 PLN. Jeśli ktoś ma jakieś informacje o spółce, niech poda link. Kurs wzrósł o 100 % a nie ma żadnych informacji z jakiego powodu. I to mnie strasznie niepokoi. Coś zacznie się dziać na spółce. A nie mogę się zorientować co...
Bez żadnych informacji. Proszę o poważne wypowiedzi.
Mialem ta spolke puscilem po 1,40 ide zarabiac na innych walorach mysle ze to jej max moge sie mylic ale ostatnie wybicie pol roku temu tez bylo do 1,40 i potem zjazd na 0,70 gr bodajze rob jak uwazasz zapraszam na domzdrowia cerabud jutro tu odpal pozdrawiam
Jakoś nie potrafię uwierzyć, że może to być fałszywy trend wzrostowy. Dlatego bardzo mnie zaciekawił wzrost. Nie chcę się sugerować ceną po debiucie. Ale myślę ze powinni podać jakąś informację. Dlaczego kurs rośnie...
Spółka jest ciekawa. Jako jedna z niewielu na NC ma przychody i zyski. Spekulacyjnie jeszcze nie było odpału. Obroty rosną, cisza na forum. Mało argumentów za.
Dobrze wiedzieć. Zastanawiam się, dlaczego spółka rośnie. Nie potrafię zorientować się do jakiego poziomu dojdzie. Bez żadnych informacji ze strony spółki.
Ostatni komunikat o spółce był http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=MLB&id=6422&id_tr=1 na podstawie którego nie mam żadnych argumentów. I żadnych informacji pozytywnych dlaczego kursu. Spółka się rozwija. Posiada zyski, ale gdzie argumenty na moją odpowiedz. Zamierzam obserwować spółkę. Coś mnie zaciekawiło. Dzięki za wypowiedzi.