• INFO INFO Autor: ~pfd [77.237.3.*]
    dzieciarnia sprzedaje akcje po śmiesznych cenach a tymczasem spółka ma się dobrze i coraz lepiej:

http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=DFP&id=6527&id_tr=1
  • Re: INFO INFO Autor: ~Maciek [109.243.49.*]
    ciekawe jak to sie na cenie jutro odbije
  • Re: INFO INFO Autor: ~wiedzacy [83.8.179.*]
    kapitalne info, jutro mega jazda od rana do nocy...
  • Re: INFO INFO Autor: ~Ja [109.243.49.*]
    Nie podejrzewam zeby zbyt poszło w górę
  • Re: INFO INFO Autor: ~nowy [89.231.13.*]
    Raporcik za 4Q już 15 lutego.Podejrzewam,że będzie ładny bo za sam grudzień aktywa powiększyły się o 450tys zł.
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/DFP-Raport-miesieczny-DFP-Doradztwo-Finansowe-SA-za-grudzien-2009-roku-uzupelnienie-2077130.html

Niedługo przyklepią split i nie będzie to po splicie spółka groszowa tak jak hurtimex czy starkdev bo zarząd jest mądrzejszy i robi split 1:2 czyli jak w tym momencie by się to odbyło to akcje będą kosztować 0,92zł więc nie ma się co obawiać scenariusza z tamtych śmieci.Poza tym jest to firma,która musi przynosić zyski bo czy jest hossa czy bessa to debiuty na giełdzie i tak będą więc nie ma obaw o przyszłość firmy.
    Ale myślę,że najpierw jazda należy się WDMSA,który 9 lutego ma pokazać piękny raporcik z niezłym zyskiem po raz pierwszy.Potem DFP.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Grupa-WDM-pokaze-zysk-w-IV-kwartale-2009-r-2068747.html
  • Re: INFO INFO Autor: ~dd [82.115.65.*]
    ubraly sie leszcze na gorce i zaklinaja by odebral ktos od was akcje aahah
  • Re: INFO INFO Autor: ~jeszcze nowszy [83.19.102.*]
    zarząd jest bardzo mądry szczególnie ten dodruk po 45 groszy jest mądry przy cenei 2 zetale
    Chodzi ci o ten dodruk dla zarządu z gwarancją,że przez najbliższe 2 lata nie mogą ich sprzedać?
  • Re: INFO INFO Autor: ~Ja [109.243.52.*]
    Grunt to czytać ze zrozumieniem jak by mogli sprzedać odrazu napewno spadki byly by dużo większe
  • Re: INFO INFO Autor: ~el magnifique [77.253.151.*]
    i nic sie nie zmienilo...zero zainteresowania i obrotow...
  • Re: INFO INFO Autor: ~pfd [77.237.3.*]
    A nuż ktoś jeszcze sprzeda...
  • Re: INFO INFO Autor: ~Maciek [109.243.52.*]
    Zawsze znajdzie sie chętny na Sprzedaż i kupno kwestia ceny
  • Re: INFO INFO Autor: ~pfd [77.237.3.*]
    ... po niskiej cenie 1.60, 1.70... :)
  • Re: INFO INFO Autor: ~el magnifique [77.253.151.*]
    dzisiaj az za duzo sie dzieje...potrzebujemyu wiekszego spokoju i stabilizacji kursu:P
    MASAKRA -do tej pory poszla jedna akcja...
    Nie jedna tylko dwie.Poza tym pisałem,że najpierw WDMSA a potem DFP.Bądź cierpliwy.
  • Re: INFO INFO Autor: ~mecenas [217.30.156.*]
    sadze ze DFP to dobra spolka jako pusta muszla do wlasnego biznasu. Zatem cena 2 zlote na dzisiaj to nadal okazja-ale musza zapasc decyzje.
    mecenas

EEX tez mial swoje niezawinione problemy ale NC dziala jednak oczyszczajaco.
    Dobre dopiero przed DFP -az za tanie co budzi zdziwienie.
    M
    A na digital przedwczoraj był odwrócony młot a wczoraj doszło do przecięcia od dołu SMA100 przez SMA45 czyli tzw. złoty krzyż.

Generalnie średnie kroczące znajdują zastosowanie jako wskaźniki potwierdzenia zmiany trendu (oscylatory opóźnione). Bardzo często stają się one liniami wsparcia i oporu dla poszczególnych ruchów cen akcji. Istnieje też wiele technik inwestycyjnych opartych na przecięciu się dwu średnich ruchomych: tzw. średniej szybkiej (krótkoterminowej) i średniej wolnej (długoterminowej). Przebicie średnie wolnej przez średnią szybką od dołu stanowi sygnał kupna - w technikach japońskich oznaczany jako złoty krzyż. Natomiast przebicie średniej wolnej przez szybszą od góry stanowi wskazanie sprzedaży - w terminologii japońskie jest to krzyż śmierci.

http://bossa.pl/analizy/techniczna/
  • Re: INFO INFO Autor: ~Ja [109.243.222.*]
    Właśnie sprzedałem 1sztukę
  • Re: INFO INFO Autor: puch_25 [77.189.18.*]
    Moje gratulacje !!! :D:D:D
  • Re: INFO INFO Autor: puch_25 [77.189.18.*]
    A teraz odkupiles ta akcje ? o_O
  • Re: INFO INFO Autor: ~maciek [93.105.147.*]
    wlasnie takich akcjonariuszy nam potrzeba brawo lopatka i do piaskownicy
    zwrocie uwage moze zrobia podbitke pod wyniki a zapowiadaja sie b.dobre
[x]
HFTGROUP 18,92% 6,60 2018-05-18 02:00:00