• ENAP Autor: ~/oloolo/ [78.8.215.*]
    ależ cisza na papierze. NIC sie nie dzieje. Mogłoby pojsc w gore lub w dol. A tu nic. MARAZM MARAZM MARAZM......
  • Re: ENAP Autor: ~onn [77.237.0.*]
    cisza na papierze dobrze rokuje na najbliższą przyszłość, niebawem wyniki za 4Q oraz super info o kontrakcie:)
  • Re: ENAP Autor: ~oloolo [79.189.103.*]
    mam nadzieje ze tak będzie. Abyś dobrym prorokiem byl...........
    ten papier ma dosc dobre fundamenty a jakos taki niemrawy ostatnio byl... niby zarzad caly czas dokupuje a papier sie kreci w widlach 1,55 - 1,70.
    poczekamy na wyniki i zobaczymy. Jak beda dobre i to go nie ruszy to ja juz nie wiem co go moze ruszyc......
  • Re: ENAP Autor: ~biel [83.10.152.*]
    do 12 zarząd nie może kupować... oni znają perspektywy papierka, nie po to inwestują swoja prywatną kasę, żeby stracić...
  • Re: ENAP Autor: norbik2 [83.27.199.*]
    WYSTARTOWAŁ!!
  • Re: ENAP Autor: ~wlodekeu [83.9.98.*]
    ...to na razie pierwsze zaloty nowych inwestorów...
  • Re: ENAP Autor: ~onn [77.237.0.*]
    niezła koncówka:) w przyszłym tygodniu czeka nas ostre wybicie w gore:) wyniku tuż tuż i suprer info o kontrakcie:) moze troszke też spekuła podbije cene i wstrzelimy sie w 10 zł :)
  • Re: ENAP Autor: ~/oloolo/ [84.40.166.*]
    dzisiaj bylem caly dzien zajety i nic nie patrzylem co sie na gieldzie dzieje a tu.... obroty wystrzelily w kosmos przy rosnacej cenie. Pieknie bardzo. Bardzo pieknie :-)
  • Re: ENAP Autor: ~wlodekeu [79.184.252.*]
    ...widać coraz większe zainteresowanie Enapem...patrząc na ranking popularności {aktualnie 66miejsce) można się spodziewać zwiększonych zakupów na giełdzie...ciekawe gdzie nas to zaprowadzi....
[x]
ENAP 4,26% 2,94 2025-09-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.