• zaczyna się ruch Autor: ~kasabian [79.186.103.*]
    zaczyna się ruch na spółce, było to do przewidzenia przed wynikami, z tym że wyniki za I kwartał będą znacznie lepsze niż za IV!
    widać że chcący kupić akcję za darmochę są coraz bardziej nerwowi i muszą kurs blokować coraz większą ilością akcji, stąd ten wzrost obrotów
    myślę że przed nami w końcu okres dużych wzrostów!
  • Re: zaczyna się ruch Autor: ~będzie jazda [10.8.0.*]
    zgadza się!
    będzie jazda
  • Re: zaczyna się ruch Autor: ~hefal [83.26.176.*]
    ~kasabian.Też mam tę spółkę ale muszę ci napisać,że jesteś typowym naganiaczem.Takie głupoty to nie wiem kto może pisać,pewnie wróżbita.Jak kupiłeś tę spółkę to idż na ryby.Jak ma urosnąć to urośnie.Czy ty myślisz,że od ilości twoich wpisów proporcjonalnie urośnie?
  • Re: zaczyna się ruch Autor: ~he he [83.6.15.*]
    Hehe dokładnie tak jest. Początkowo sam pisałem takie teksty, a teraz tylko się śmieje, niektórzy myślą że ich wpisy nadmuchają wzrosty he
  • Re: zaczyna się ruch Autor: ~mirek [79.185.213.*]
    Przynajmniej poczytać można a tak ani kurs drgnie ani wpisów nie ma ;-) Jutro 90 tys na S w okolicy 24.75 i cały czas ta liczba rośnie. Zostało w obrocie z 50 tys papiera łacznie z Renia
  • Re: zaczyna się ruch Autor: ~mozarella [85.89.170.*]
    ruchu ruch karaluch
  • Re: zaczyna się ruch Autor: ~radarek [109.243.162.*]
    Nie przywiązujcie uwagi na zlecenia S w okolicy 25 zł bo to przecież żart i swego rodzaju prowokacja w stosunku do najwiekszego batona tj. 24,75 - 67203 najprawdopodobniej autorstwa p. Renaty. Sam tam umieściłem swoje 1100 ale nie po to by za tyle sprzedac
    Ja mogę je trzymac nawet 3-4 lata, uważam że spółka najlepsze lata ma przed sobą
    z uwagi chociażby na fakt że lodowiska są coraz bardziej popularne, program tv taniec z gwiazdami itd. W Radomiu jest płatne sztuczne lodowisko w centrum - tłok niemiłosierny, kolejki, lód porysowany nie da się normalnie jeździc, oraz drugie na zalewie 3 kilometry dalej większe z dobym lodem mimo że za darmo -- ludzi 10 razy mniej. Taka moda.
  • Re: zaczyna się ruch Autor: ~a co [89.174.106.*]
    up up zdechły cap
  • Re: zaczyna się ruch Autor: ~radarek [109.243.117.*]
    I po batonach.
  • Re: zaczyna się ruch Autor: ~kasabian [79.186.89.*]
    napisałem co myślę, do tego zdaje się służą fora
    ale jeżeli komuś to przeszkadza, mogę swoje przemyślenia zachować dla siebie
  • Re: zaczyna się ruch Autor: ~będzie jazda [10.8.0.*]
    jutro zaczynamy
    /\
    / \
    / \
    / \
    / \
  • Re: zaczyna się ruch Autor: ~098 [89.230.43.*]
    a zaczeliśmy
    v
    v
    v