• BEEFSAN INFO!!!! Autor: ~mis malinowy [83.30.223.*]
    to info co podali to na prawde mogli sie bardziej postarac odgrzewanie starych kotletow ale tych z dt wyje... to info podali juz 23 grudnia ciekawe co jeszcze wymysla:)

http://www.money.pl/gielda/spolki_gpw/komunikat/Beef-San%20SA,BEF,komunikat,beef-san;sa;wniosek;o;ogloszenie;upadlosci;spolki;zaleznej,223087.html
  • Re: BEEFSAN INFO!!!! Autor: ~xxx [77.112.161.*]
    Powiedz szczerze pod kogo grasz na różnych forach. Pod wykolejonych inwestorów, czy pod grupę tych co nas wykoleiła. Na leniwca nie wygląda twoje zaangażowanie, tyrasz jak muł po forach.
  • Re: BEEFSAN INFO!!!! Autor: ~mis malinowy [83.30.234.*]
    ja pito... czego ty ode mnie chcesz? tutaj ktos ma w chu.... akcji i to on ustanawia zasady i decyduje czy ma pierdo... w dol albo w gore stac go na to zeby sie bawic ....
  • Re: BEEFSAN INFO!!!! Autor: ~xxx [95.41.14.*]
    Chcę ustalić kto swój, a kto wróg. A jak już trafię na swego to chciałbym żeby coś wiedział, bo wkurza mnie ten bajzel informacyjny.
  • Re: BEEFSAN INFO!!!! Autor: ~mis malinowy [83.30.234.*]
    w kulki na dwie bramki leca ... nie wiadomo o co biega czyli o kase myslaw to nowoczesna firma nowe hale pomieszczenia .... z reszta grzesiek znanu jako najwiekszy leszcz na rynkach finansowych:) zainteresowal sie spolka czyli mozna powiedziec sa tu chlopaki i dziewczeta z krakowa... kto wie moze i ludzie waltra z niedzwiedziem na czele....jedno jest pewne jak w koncu wypracuja jakis konsensus bedzie ciekawie
[x]
PBSFINANSE -7,14% 0,65 2026-03-27 15:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.